![]() |
Re: Divertisment
https://www.220.ro/farse/Good-Shit/7FznX2bPHW/ ....omg..:))))))))))))))
|
|
|
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
http://daewoo.anunturi-auto.4tuning....a-9706944.html e ceva deosebit sa cauti cielo :shock::shock::shock: auto.ro/daewoo-cielo/608609.html?utm_source=4tuning&utm_medium=cpv&utm_ campaign=4tuningads#picture |
|
|
Disorder in the American Courts
Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita Disorder in the American Courts si sunt lucruri reale spuse in timpul proceselor:
AVOCATUL: Aceasta astenie grava va afecteaza memoria? MARTORUL: Da AVOCATUL: In ce fel va afecteaza memoria ? MARTORUL: Uit AVOCATUL: Uitati? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat? AVOCATUL: Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, el nu-si va da seama de treaba asta pana a doua zi dimineata? MARTORUL: E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou? AVOCATUL: Fiul cel tanar, cel de douazeci de ani, ce varsta are? MARTORUL: Are 20, cam ca si IQ-ul dumneavoastra! .. AVOCATUL: Erati de fata cand v-a fotografiat? MARTORUL: Glumiti? AVOCATUL: Deci data conceperii (bebelusului) a fost 8 August. MARTORUL: Da. AVOCATUL: Si ce faceati dumneavoastra atunci? MARTORUL: Cam ce credeti ca faceam? . AVOCATUL: Ea avea trei copii, asa e? MARTORUL: Da. AVOCATUL: Cati din ei erau baieti? MARTORUL: Niciunul. AVOCATUL: Era vreunul din copii fata? MARTORUL: Onorata Curte, cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat? AVOCATUL: Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj? MARTORUL: Prin moarte. AVOCATUL: Si prin moartea cui s-a incheiat? MARTORUL: Incercati sa ghiciti! AVOCATUL: Puteti descrie individul? MARTORUL: Cam de inaltime medie si purta barba. AVOCATUL: Era barbat sau femeie? MARTORUL: In afara de cazul in care era vreun Circ in oras, as merge pe varianta barbat. .. AVOCATUL: Are aparitia dumneavoastra aici vreo legatura cu Nota de Dispozitie pe care am trimis-o avocatului dumneavoastra? MARTORUL: Nu, asa ma imbrac eu cand merg la serviciu. .. AVOCATUL: Doctore, cate din autopsiile pe care le-ai facut au fost pe oameni morti? MARTORUL: Toate. Cei inca vii se zbat prea mult! |
1 Attachment(s)
............
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nr de inmatriculare,incearca sa-l citesti...
|
IO PUT?
Sau care e faza |
Quote:
|
A fi tare cand te opreste radarul sa zica prin statie "IO PUT" in loc de "10 PWT"
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning