![]() |
|
Re: Cānd au īnceput circuitele īn Romānia?
Quote:
AM FOST APROAPE....ORICUM TOTI VORBESC GERMANA....HEHEHEHEHE!!!!...la varsta mea e de intzeles...ii stiu pe toti dar memoria e de vina...mai cumpar niste RAM de calculator de la magazin...cu Freddy am vorbit in '86 la circuit la Schleitz...din poza nu lam recunoscut...este si film unde e moshu' acolo la lupta si echipa Romaniei |
1 Attachment(s)
Valea Domanului 1989 !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cu mare placere !:-)
.........easter formula cu Mircea Ponta ! |
2 Attachment(s)
NICU GRIGORAS si barcheta lui nea Werner !
|
1 Attachment(s)
Asta este masina pe care o cautam si despre care am inteles ca nu se mai stie pe unde a ramas.
Am avut norocul sa o conduc de citeva ori - printre altele la circuitul si coasta de la Baia Mare. O placere, putere si stabilitate. |
Quote:
Sunt puse la "Vechituri" ca asa au vrut adminii sa boteze capitolul dar subiectul se numeste "Lucruri bune din Romania de altadata" si eu zic ca viteza pe circuit, viteza in coasta, raliurile si kartingul de atunci erau lucruri bune. Pozele sunt din MP al Bucurestiului din 1982. |
2 Attachment(s)
MARCEL STAN
R 12 GORDINI NR DE IMATRICULARE 7-B-484 |
Quote:
|
Nu trebuie sa iti ceri scuze.
Faptul ca ai mentionat sursa este suficient si ai consideratia mea pentru asta. Poze mai sunt. Trebuie cautate. Sunt si filmele dar ma chinui de ceva vreme sa merg la un prieten care are un scaner pentru filme si nu reusesc sa ajung. |
Pai ce mai astepti ca aici toata lumea asteapta cu nerabdare o poza noua cu competitile auto din romania care a fost uitata ani de zile in sertar si daca ai si filmare asta e supremul supremului asteptam cu nerabdare
|
Din pacate filme nu am
|
:!::!::!:Cine ma poate ajuta, cu stema ACR la o rezoltie mare sau in format vectorial? Multumesc.
|
5 Attachment(s)
Edu Stan !
1. cu 205 de la Titi - 1992 2. 1990 - RENAULT 5 ALPIN TURBO SPECIAL 3. 1993 LANCIA DELTA HF INT 8 VALVE 4. 1985 R 17 TS GORDINI Marcel Stan 5. 1994 Lancia Delta Evolution (ACTUALA PAUL ANDRONIC) |
Quote:
tin minte ca atunci cand a aparut cu ea la curse ne uitam toti ca la avioane |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning