![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
@SynTheLaZ ms frumos...pacat ca uite ce vremuri sunt...nu poti sa vinzi 1 cauciuc apai sa dai o statie....
Numa bine ..... |
Quote:
|
Quote:
dar cand ii vezi pe uni ca sunt asa tari in fata calculatorului nu mai poti sa rezisti :D eu nu am intrat cu chef de cearta, dar uni cautau .. ca se plictiseau in fata la comp .. |
Quote:
|
alooo baietii, se pot termina discutiile astea fara sens?? fiecare o tine pe a lui si nu se ajunge nicaieri... cum spunea si lupalb decat sa veniti cu jigniri mai bine dati un sfat. numai ca in ziua de azi e mai usor sa faci un rau decat un bine. :sad:
|
make love, not war :)))
|
cearta fara bataie nu este buna :D
|
sa inteleg ca toata cearta asta a inceput din cauza ca i-am spus omului un sfat???nu mai ai voie nici sa postezi pe forum un sfat o idee???
@mickey credeam ca suntem oameni dar vad ca nu prea are loc aici bunul simt...eu unul ies din aceasta discutie...si scuza-ma ca ti-am dat un sfat prietenesc...anyway bafta la vanzare.. |
sa revenim, stie cineva daca pe golf 3 motor 1.8 exista injectie multipunct?
|
este monopunct
|
atunci ar trebui sa ne vedem la VL saptamana viitoare sau in maxim 2 saptamani....sa vedem cum bate vantu` prin buzunare
|
ti-ai gasit mah la VL???ti-am spus ca monopunct este 1800 lei AICI.fara sa mai bagi benzina pana la VL.o sa dau eu o fuga azi pana acolo sa vad ce si cum si te anunt...
|
la VL e 1600 RON...deci cu tot cu drum ies mai ieftin ca aici...plus ca eu RAR u tre sa il fac la VL.... masina fiind cu numere de VL....
Si inca un + ca mai ajung si pe acasa... |
Quote:
|
pai da, dar crezi tu ca as trece eu cu micile atentii ce i le-am acordat masinii?
Asa in VL chiar daca am evacuare sport si alte beculete in interior (ca sa zic asa) tot trec:) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning