![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
pls comment
|
Quote:
|
Frumos Lulu ! E tare masina. Clean si frumoasa, fara greseli ! BRAVO
|
1 Attachment(s)
Quote:
1. spoilerul e de sticla? asa pare....e lipsit de logica...sau e o noua inventie de care nu stiu??:D 2.inca scrie jaguar.tare. 3.priza aia de aer nu ar trebui sa intre inauntru? reflexia sugereaza ca iese in afara. 4.ce am incercuit ar trebui sa fie reflexie? ca pare ca ar fi o bucata transparenta si ca ar fi continuarea acelei gauri:D p.s. ciunga masina...fara oglinda??:-? p.p.s. scuze cifrele scrise urat:D edit: ma scuzi, acum am observat chestia aia din bara fata este din sticla...si are gaura in ea...sry;), punctul 4 cade;))), insa, pare cam inchisa, pentru sticla:-? |
2 Attachment(s)
am puso si pe battle si nu ma luat nimeni in seama ..in fine uite ...stiu ca mai trebuia bibilita ....
|
Ma nene, tu chiar esti ***** sau te prefaci ? Spoileru' fata, cu pragu' si cu capota sunt COPIATE de pe Opelu' Astra by Digimods ! E a 2-a oara cand copiezi ca nesimtitu' componente BRUSH, lucru INTERZIS !
Ai fost avertizat in ceea ce priveste copiatul de pe alte masini deja modificate virtual, mai ales de pe cele brush. N-ai inteles si te-ai crezut mai smecher decat noi, asa ca acum iei pauza 7 zile ! Bye-bye ! |
2 Attachment(s)
o alfa care asteapta comentarii :-) ;)
|
Quote:
|
foarte tare..alfa :o
|
2 Attachment(s)
bagati si la alfa asta niste comentarii:lol:
|
2 Attachment(s)
Dupa 2 ore de munca :lol: e gata ! Lexus IS300. Bagati un comment :D.
@Trickz, unele din greselile semnalate la Lulu sunt adevarate dar de oglinda nu te lega ! E o camera video care ia imagini :D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un Civic...:)
|
Quote:
|
goblin foarte urate aerisirle alea...
lukina... pragul blurry, umbre ireale. |
2 Attachment(s)
..... Maseraty .....
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Celica by Toyota ! dc axel ? am incercat ceva nou :D nuhs cat de bn mia iesit :oops: :rolleyes2
|
maserati-ul ala nu e masina p care sa pui pleoape la faruri, capota si eleron negre ... parerea mea...
la celica, pragul eok, neonul e ireal, roata spate plata, si in afara de dunga aia neagra, geamurile fumurii si capacaul de rezervor negru (:|) c iai mai facut?! |
Quote:
deci .... se vede ca nu esti prea familiar cu pexiglassu ... deci sarim peste punctele cu " sticla" :lol: care e faza cu "jaguar ? ca tot nu o pricep ? la 4 te asigur ca refl e facuta mai mult decat f bine asea ca nu ai ce comenta doar ... daca vrei sa cauti nod in papura :D "ciunga" asta de masina are camera video in loc de oglinda .... ( tot asa .... daca nu esti famiar cu asa ceva) parerea mea e ca comenatriile asea sunt de prisos .... si P.S. mai uita-te si u pe net la ultimele noutati in materie de tuning .... s-ar putea sa fii uimit ca esti cam "vechi" ... srry ... fara resentimente Quote:
|
Quote:
|
l33l00...nu ma supar ca miai explicat ca sunt invechit. o sa iau o revista sa ma mai uit. daca ai fi citit mesajul totusi, scrie acolo ca punctul 4 cade, ca miam dat seama care e faza...dar inca scrie jaguar acolo, unde am incercuit eu la 2. sau pe langa faptul ca sunt invechit, mai sunt si orb?:-? de reflexia aia de la 3, nu mai zic nimic, ca aparent ''caut nod in papura''. ma scuzi;) jur ca e ultimul post la comentarii lucrari. nu te supara pe mine. doar miam spus parerile invechite, despre masini care au nevoie de oglinda pt a circula pe drumuri publice. un showcar nu ar trebui sa stea la un show? scuze, sunt prea invechit. poate o sa ma si las de vt cu aceasta ocazie...sau citesc o revista cu tuning si mai vedem. te salut cu respect;)
p.s. prax dezaxat :lol::lol: prea tare=))=))=))=)) p.p.s. rog sa fiu scuzat pt off |
Quote:
Quote:
1.vezi ca prea te crezi tare...citez [...] ''refl e facuta mai mult decat f bine''[...] dak nu accepti si critici dc mai postezi fiecare isi spune parerea...cum vede el din ochiu lui 2.dak ala e pexilas...nush ce sa zic dupa mne e o chestie transparenta cu o gaura in ea...nu seamana deloc a pexigalas 3. ca sa mai adaug la ce a zis trickz....o sa zic asha: mashina e perfect de prost pusa in peisaj...dc?! ptr ca e total disproportionala cu peisaju si e pusa stramb...si umbrele sunt la fel de ireale... hai Ciao...bft la tuning...tu asta NOU...ca noi suntem invechitzi:pelvic_th :drunk: |
Quote:
PS: L33L00, esti un ZEU !!! :peace: |
la masina mea nici macar un coment:sad: :cry:
|
leeloo dak nu iti convin comentariile dc ai pui masina pe topic ? ar trebui sa asculti si sfaturile altora...ca nu esti vreun maestru...
|
ba exista maesti da numa ca nu se afla printre noi :P :D
si in primul rand pt photo-shop iti trebuie placheta grafica.... fara ea nu prea ai ce cauta acolo.... faci din mouce ce faci da nu se poate compara.... deci daca vretzi sa lucrati chiar bine ar trebui sa va procurati una :D se simte dif de la cer la pamant :P |
2 Attachment(s)
unu bucata lancia delta integra HF.:lol: :oops: comentarii pls:lol: :oops:stiu ca roata spate vireaza un pic :cry: :sad: .. dar mere ;)
|
nu spune nimeni nimik...despre lanci mea:D:):(astept
|
man ... eu iti recomand sa nu mai faci nspe mii de masini p ora... si nu trebe sa le postezi kiar p toate... mai exereseaza si singurel... mai ales la selectii. bafta ;)
|
2 Attachment(s)
Ceva........:arrow: :arrow: ........jantele stiu k strika tot da na imi place modelul:shock:
|
Quote:
|
WOW ! Dar ce cearta din cauza unei masini .... ( Lulu si restul :lol: )
|
2 Attachment(s)
a venit si fatza de la lancia ;)... poza stock nu avea claritate prea buna .;(:oops: :cry: :lol:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Am si eu un Punto care l-am facut mai demult:arrow: |
2 Attachment(s)
desi nu prea am mai stat de VT in ultimu timp am mai incercat si eu sa fac ceva un A5 ... :D astept comentarii
|
2 fast 4 u : jante pixelate , brush ireal , nai plasa
mishu-f : reflexi ireale |
Mishu-f => Nu m-am putut abtine !! Dupa ce ca e PUTIN e si nereusit. Ai "bluruit" masina, culoare ciudata, reflexii ciudate. Si inca ceva, masina e din hartie ? Plastelina ? De ce e in spate asa ?
|
mishule ai stricat prin spate masina mai ales cu reflexiile alea care nush de unde vin...si cum am mai zis pe topicul asta...si pe altul...incercati sa nu mai folositi smudge ca iese urat...mai bine incercati brush alte chestii...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:18. |
|
- Copyright 2026 4Tuning