![]() |
Re: Club CIELO
sal. baieti sint si eu nou pe aici. De o luna am luat si eu un cielo care era abandonat de prin 2009 de propietar. am reusit sa-l restaurez cit de cit si sa-l pun pe picioare.Merge exceptional de bine avind in vedere ca are 105000km reali, dar la exterior cam lasa de dorit.spuneti-mi si mie ,la inceput indica temperatura cind avea chef, dar acum nu mai vrea deloc ,care este sonda de temperatura la motor si unde este ca sint cam paralel cu acest model de masina. Cind se mai fac intruniri in Craiova?
|
sal. caut si eu un eleron pt cielo ,ast oferte daca aveti
de unde le ai luat pe acestea si ce scor au ca sunt misto? Quote:
|
imi spuneti si mie care este sonda de temperatura?
|
Parca e mai frumos Daewoo Meet la Craiova in noua locatie , zic eu :D
Duminica ora 15 , parcare fac de Automatica, asteptam toti doritorii ! *abbsr - Eu zic sa desfaci ceasul prima oara, si sa verifici cele 3 suruburi daca sunt stranse bine , daca nu sunt , cica n-ar face masa si nu ar indica acul (asta am auzit si eu). |
suruburile sint strinse deci nu e de acolo ramine sonda si nu stiu unde este
|
chiar nu poate nimeni sa-mi spuna care este sonda de temperatura? ....eu macar sint incepator in deale cielo-ului.
|
Du-te ma nene la mecanic...... crezi ca daca iti zic eu, de ex ca e pe chiuloasa, mai jos de nustiu ce, etc.... dupaia imi spui ca nu intelegi....
mergi la un mecanic ca nu te mananca! |
Abbsr ?ce numar ai?ca si eu sunt tot din dragasani?da`mi makar pe prv,ca poate mai stiu eu cateceva pe acolo
|
Pe 23 aprilie se face intrunire la campulung clubcielo
Vine cineva:>? |
Quote:
|
donn nr meu este 0766416886 si multumesc colegului cu ajutorul la mecanic
|
am si eu o intrebare ... am observat ca s-a rupt ceva la capacul la rezervor ... acum sa il schimb ... veti idee cam la ce bani gasesc capacu ala?? ... sau il gasesc ??
|
Daca s-a rupt clapeta de la rezerveor gasesti la centrele dezmembrari.
se inlocuieste in 5min. |
salut baieti!
spunetimi va rog daca stiti unde as putea sa gasesc o astfel de solutie https://www.youtube.com/watch?v=rwbfK4BB7Lw ?:rolleyes2 |
Incearca in Praktiker, Dedeman, Baumax.
Se numeste Decanol. |
decanolul nu-i ok, incearca cu DECANOL SUPERCROMOFAG ii muuuuuuuult mai puternic ca decanolul.
se vinde in sticla de sticla de 1litru, are o culoare alb jos, galbui sus, o scuturi si aplici. sa porti ceva manusi, altfel 3-4 zile o sa simti furnici pe maini, daca te atinge solutia... costa in jur de 19-23 ron |
Quote:
|
|
Quote:
Va doresc un Paste fericit tuturor, alaturi de cei dragi. |
stie cineva daca cu jante pe 15 de 7,5 j trebuiesc evazate aripile spate la o nexia ?
|
sa ma anuntati si pe mine cand este intalnirea nationala ca vreau sa vin si eu si sa fiu macar in bucuresti ca momentan sunt cu munca in brasov iar cei din brasov dacava intalniti pe undeva sa-mi ziceti si mie ca vin si eu cu PSI meu
|
Ai mesaj PM in legatura cu intalnirile locale si nationale
|
Quote:
|
Salut imi puteti spune de unde imi pot cumpara si eu o plasa la grila fata si la ce pret mar ajunge . multumesc frumos
|
Quote:
|
Quote:
|
am si eu o problema; azi am pus jantele de aliaj pe masina 185/55/15 6,5j et35 si am pastrat tot prezoanele originale am mers cam 70 km si n-am intampinat probleme, apoi iam dat masina unui prieten si a dat 2,3 scarturi dupa care am pelcat spre casa la vreo jum de km a inceput sa troncane pe stanga fata cand acceleram si cand puneam frana dupa inca vreo 1km troncanea din ce in ce mai rau; am oprit la semafor iar dupa ce s-a facut verde am plecat la 100 m mai in fata troncanea graoznic si am tras pe dreapta surpriza pe partea stanga fata un sg prezon era strans cam jumate iar celalalte 3 mai aveau jum de filet si cadeau; am strans iarasi toa toate 4 rotile; bine inteles ca toate erau desfacute acum problema este ca sunt prezoanele scurte prind vreo 3 max 4 filete aveti idee ce alte prezoane mai lungi se potrivesc pe cielo de pe ce alta masina as putea lua prezoane?
|
Quote:
|
Vedeti pe spate sa nu fie nici prea lungi
La mine era putin olarita gaura si intra cu cativa mm mai inauntru Si se auzea un zgarait inervant Imi frecase pe dinauntru Solutia a fost pilirea lui putin |
Salut aveti idee unde pot gasi cercuri inox pentru jante pe 14" ca acestea : https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ante-13-a.html ?
|
@Tiolik - du-te in lapus vis-a-vis de helin la magazinul coreeanului si acolo poate avea pe stoc , daca nu poate sa iti dea si o comanda.Incearca si la FIX AUTO pe 1848. A 3-a varianta , la Unix Auto in romanesti , langa olas prod. A 4 a varianta, prezoane de BMW pisicuta cu jante de aliaj la dezmembrari (5 lei bucata)
|
12 Attachment(s)
Quote:
Quote:
si cateva poze cu jantele mele si spoiler spate clean + poze cu jantele unui prieten cu buza alba facute in ziua de pasti de mine :) pt baiatul care vrea discuri cromate; poti sa le vopsesti cum am facut eu la acest logan |
1 Attachment(s)
Ce ziceti de asa ceva??Simpla modificare de effect.. prin scoaterea semnalelor din aripi,si montezi apoi din banda de leduri semnalele pe bara,sau cum vrei u.Mie unu imi place,am vazut asa ceva pe la rusi asta am facut`o eu pe calc.+un BB finut.Nici nu mai zici ca e cielo.Pe mine ma bate gandu sa fac asa ceva.
|
Zici ca e un copil chinez gras, bucalat.
|
6 Attachment(s)
Intre timp, si o mica intalnire la Braila :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu, e de pe 17 martie dar inca nu urcasem pozele aici :)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
- Copyright 2026 4Tuning