Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

abbsr 31-03-11 12:30

Re: Club CIELO

sal. baieti sint si eu nou pe aici. De o luna am luat si eu un cielo care era abandonat de prin 2009 de propietar. am reusit sa-l restaurez cit de cit si sa-l pun pe picioare.Merge exceptional de bine avind in vedere ca are 105000km reali, dar la exterior cam lasa de dorit.spuneti-mi si mie ,la inceput indica temperatura cind avea chef, dar acum nu mai vrea deloc ,care este sonda de temperatura la motor si unde este ca sint cam paralel cu acest model de masina. Cind se mai fac intruniri in Craiova?

cataboos 31-03-11 21:59

sal. caut si eu un eleron pt cielo ,ast oferte daca aveti

de unde le ai luat pe acestea si ce scor au ca sunt misto?

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 2759531)
Eu pe a mea am dat in jur de 200 RON acum 2 ani si de atunci nu am mai avut probleme cu ea. Masina a primit un nou set de jante deci cele pe care le-am avut intra la vanzare: https://forum.4tuning.ro/459-jante-an...star-14-a.html

de unde ai cumparat jantele ultimul model?

abbsr 01-04-11 21:56

imi spuneti si mie care este sonda de temperatura?

Greku`BWJ 02-04-11 00:03

Parca e mai frumos Daewoo Meet la Craiova in noua locatie , zic eu :D
Duminica ora 15 , parcare fac de Automatica, asteptam toti doritorii !

*abbsr - Eu zic sa desfaci ceasul prima oara, si sa verifici cele 3 suruburi daca sunt stranse bine , daca nu sunt , cica n-ar face masa si nu ar indica acul (asta am auzit si eu).

abbsr 02-04-11 17:53

suruburile sint strinse deci nu e de acolo ramine sonda si nu stiu unde este

abbsr 05-04-11 21:47

chiar nu poate nimeni sa-mi spuna care este sonda de temperatura? ....eu macar sint incepator in deale cielo-ului.

mike-fullspeed 06-04-11 06:40

Du-te ma nene la mecanic...... crezi ca daca iti zic eu, de ex ca e pe chiuloasa, mai jos de nustiu ce, etc.... dupaia imi spui ca nu intelegi....

mergi la un mecanic ca nu te mananca!

D o n n 07-04-11 06:23

Abbsr ?ce numar ai?ca si eu sunt tot din dragasani?da`mi makar pe prv,ca poate mai stiu eu cateceva pe acolo

3Mi_wrc 08-04-11 21:38

Pe 23 aprilie se face intrunire la campulung clubcielo
Vine cineva:>?

Greku`BWJ 09-04-11 00:58

Quote:

Originally Posted by 3Mi_wrc (Post 4238874)
Pe 23 aprilie se face intrunire la campulung clubcielo
Vine cineva:>?

+1 eu Prezeeent ! :D

abbsr 09-04-11 08:42

donn nr meu este 0766416886 si multumesc colegului cu ajutorul la mecanic

aikman 14-04-11 19:54

am si eu o intrebare ... am observat ca s-a rupt ceva la capacul la rezervor ... acum sa il schimb ... veti idee cam la ce bani gasesc capacu ala?? ... sau il gasesc ??

RD-Woo 14-04-11 20:09

Daca s-a rupt clapeta de la rezerveor gasesti la centrele dezmembrari.
se inlocuieste in 5min.

casp3r75 17-04-11 08:46

salut baieti!
spunetimi va rog daca stiti unde as putea sa gasesc o astfel de solutie https://www.youtube.com/watch?v=rwbfK4BB7Lw ?:rolleyes2

RaZVaN_17_06 17-04-11 08:51

Incearca in Praktiker, Dedeman, Baumax.
Se numeste Decanol.

werwceul 17-04-11 14:49

decanolul nu-i ok, incearca cu DECANOL SUPERCROMOFAG ii muuuuuuuult mai puternic ca decanolul.
se vinde in sticla de sticla de 1litru, are o culoare alb jos, galbui sus, o scuturi si aplici.
sa porti ceva manusi, altfel 3-4 zile o sa simti furnici pe maini, daca te atinge solutia...
costa in jur de 19-23 ron

casp3r75 17-04-11 17:50

Quote:

Originally Posted by werwceul (Post 4263029)
decanolul nu-i ok, incearca cu DECANOL SUPERCROMOFAG ii muuuuuuuult mai puternic ca decanolul.
se vinde in sticla de sticla de 1litru, are o culoare alb jos, galbui sus, o scuturi si aplici.
sa porti ceva manusi, altfel 3-4 zile o sa simti furnici pe maini, daca te atinge solutia...
costa in jur de 19-23 ron

si acest decanol supermacromofag il gasesc tot prin practiker? :???:

Snapy_xxl 22-04-11 23:50

https://www.youtube.com/watch?v=gYtdHw2EWvs

Geo_ZGA 23-04-11 10:24

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4276690)

Bravos :) Felicitari, macar v-ati strans cativa. Poate la nationala ne strangem mai multi.

Va doresc un Paste fericit tuturor, alaturi de cei dragi.

AdrianSB 23-04-11 12:07

stie cineva daca cu jante pe 15 de 7,5 j trebuiesc evazate aripile spate la o nexia ?

pepele 23-04-11 15:49

sa ma anuntati si pe mine cand este intalnirea nationala ca vreau sa vin si eu si sa fiu macar in bucuresti ca momentan sunt cu munca in brasov iar cei din brasov dacava intalniti pe undeva sa-mi ziceti si mie ca vin si eu cu PSI meu

RD-Woo 23-04-11 16:18

Ai mesaj PM in legatura cu intalnirile locale si nationale

inchains0 24-04-11 17:35

Quote:

Originally Posted by AdrianSB (Post 4277399)
stie cineva daca cu jante pe 15 de 7,5 j trebuiesc evazate aripile spate la o nexia ?

nu stiu daca trebuiesc evazate insa sigur trebuie indoita buza aia. Eu inainte aveam jante de 15" cu 7J si imi atingea doar cand aveam portbagajul incarcat sau caram 2 persoane in spate.

ShaoLin 27-04-11 17:36

Salut imi puteti spune de unde imi pot cumpara si eu o plasa la grila fata si la ce pret mar ajunge . multumesc frumos

Allynush 27-04-11 17:51

Quote:

Originally Posted by ShaoLin (Post 4285848)
Salut imi puteti spune de unde imi pot cumpara si eu o plasa la grila fata si la ce pret mar ajunge . multumesc frumos

Gasesti la piese auto pe Dezdrobirii sau in targ :D .

DJ.36.KTA 27-04-11 17:54

Quote:

Originally Posted by Allynush (Post 4285876)
Gasesti la piese auto pe Dezdrobirii sau in targ :D .

multumesc frumos

tiolik 27-04-11 21:57

am si eu o problema; azi am pus jantele de aliaj pe masina 185/55/15 6,5j et35 si am pastrat tot prezoanele originale am mers cam 70 km si n-am intampinat probleme, apoi iam dat masina unui prieten si a dat 2,3 scarturi dupa care am pelcat spre casa la vreo jum de km a inceput sa troncane pe stanga fata cand acceleram si cand puneam frana dupa inca vreo 1km troncanea din ce in ce mai rau; am oprit la semafor iar dupa ce s-a facut verde am plecat la 100 m mai in fata troncanea graoznic si am tras pe dreapta surpriza pe partea stanga fata un sg prezon era strans cam jumate iar celalalte 3 mai aveau jum de filet si cadeau; am strans iarasi toa toate 4 rotile; bine inteles ca toate erau desfacute acum problema este ca sunt prezoanele scurte prind vreo 3 max 4 filete aveti idee ce alte prezoane mai lungi se potrivesc pe cielo de pe ce alta masina as putea lua prezoane?

casp3r75 27-04-11 22:42

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 4286569)
am si eu o problema; azi am pus jantele de aliaj pe masina 185/55/15 6,5j et35 si am pastrat tot prezoanele originale am mers cam 70 km si n-am intampinat probleme, apoi iam dat masina unui prieten si a dat 2,3 scarturi dupa care am pelcat spre casa la vreo jum de km a inceput sa troncane pe stanga fata cand acceleram si cand puneam frana dupa inca vreo 1km troncanea din ce in ce mai rau; am oprit la semafor iar dupa ce s-a facut verde am plecat la 100 m mai in fata troncanea graoznic si am tras pe dreapta surpriza pe partea stanga fata un sg prezon era strans cam jumate iar celalalte 3 mai aveau jum de filet si cadeau; am strans iarasi toa toate 4 rotile; bine inteles ca toate erau desfacute acum problema este ca sunt prezoanele scurte prind vreo 3 max 4 filete aveti idee ce alte prezoane mai lungi se potrivesc pe cielo de pe ce alta masina as putea lua prezoane?

aceeasi problema o aveam si eu... vezi ca gasesti prezoane mai lungi, eu am unele cam de 10 cm lungime acum si costa cam 7 lei unul nou.

dany323bmx 27-04-11 22:47

Vedeti pe spate sa nu fie nici prea lungi
La mine era putin olarita gaura si intra cu cativa mm mai inauntru
Si se auzea un zgarait inervant
Imi frecase pe dinauntru
Solutia a fost pilirea lui putin

Allynush 27-04-11 22:52

Salut aveti idee unde pot gasi cercuri inox pentru jante pe 14" ca acestea : https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ante-13-a.html ?

Greku`BWJ 27-04-11 23:00

@Tiolik - du-te in lapus vis-a-vis de helin la magazinul coreeanului si acolo poate avea pe stoc , daca nu poate sa iti dea si o comanda.Incearca si la FIX AUTO pe 1848. A 3-a varianta , la Unix Auto in romanesti , langa olas prod. A 4 a varianta, prezoane de BMW pisicuta cu jante de aliaj la dezmembrari (5 lei bucata)

tiolik 27-04-11 23:34

12 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by casp3r75 (Post 4286705)
aceeasi problema o aveam si eu... vezi ca gasesti prezoane mai lungi, eu am unele cam de 10 cm lungime acum si costa cam 7 lei unul nou.

da dar unde le gasesc sa le cumpar mai exact

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 4286769)
@Tiolik - du-te in lapus vis-a-vis de helin la magazinul coreeanului si acolo poate avea pe stoc , daca nu poate sa iti dea si o comanda.Incearca si la FIX AUTO pe 1848. A 3-a varianta , la Unix Auto in romanesti , langa olas prod. A 4 a varianta, prezoane de BMW pisicuta cu jante de aliaj la dezmembrari (5 lei bucata)

ms mult am sa ma duc sa vad ce gasesc prin oras sa cumpar daca nu ma duc si iau de pisicuta

si cateva poze cu jantele mele si spoiler spate clean + poze cu jantele unui prieten cu buza alba facute in ziua de pasti de mine :) pt baiatul care vrea discuri cromate; poti sa le vopsesti cum am facut eu la acest logan

18BSV 01-05-11 14:29

1 Attachment(s)
Ce ziceti de asa ceva??Simpla modificare de effect.. prin scoaterea semnalelor din aripi,si montezi apoi din banda de leduri semnalele pe bara,sau cum vrei u.Mie unu imi place,am vazut asa ceva pe la rusi asta am facut`o eu pe calc.+un BB finut.Nici nu mai zici ca e cielo.Pe mine ma bate gandu sa fac asa ceva.

Snapy_xxl 01-05-11 15:10

Zici ca e un copil chinez gras, bucalat.

Snapy_xxl 01-05-11 17:14

6 Attachment(s)
Intre timp, si o mica intalnire la Braila :)

mike-fullspeed 01-05-11 21:20

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4294294)
Ce ziceti de asa ceva??Simpla modificare de effect.. prin scoaterea semnalelor din aripi,si montezi apoi din banda de leduri semnalele pe bara,sau cum vrei u.Mie unu imi place,am vazut asa ceva pe la rusi asta am facut`o eu pe calc.+un BB finut.Nici nu mai zici ca e cielo.Pe mine ma bate gandu sa fac asa ceva.

Seamana cu un Oltcit! e urata parerea mea!

promiseland 01-05-11 21:56

Quote:

Originally Posted by 18BSV (Post 4294294)

urata foc!acum stii si tu vechea vorba cu gusturile omului.:-)

18BSV 01-05-11 22:20

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4294524)

asta nu a fost azi sau ieri nu??findca u esti inca fara BB.. iar u ai deja de cv vreme

Snapy_xxl 01-05-11 22:28

Nu, e de pe 17 martie dar inca nu urcasem pozele aici :)

nameless20 06-05-11 01:14

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 4294524)

Nu te supara, cum se numesc jantele de pe cielo albastru ?

All times are GMT +2. The time now is 03:35.

- Copyright 2026 4Tuning