![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ultima oara cand am alergat dupa unu e atunci cand am lovit masina pe scanteii, atunci in pantofi , pantaloni de stofa si camasha am fugit dupa ala =)) |
Quote:
|
|
oops, he did it again... :crazy:
|
nici nu o iesit bine, si o sa intre din nou`
|
e greu sa muncesti cinstit:) si plus ca a fost eliberat contitionat o sa-i mai adauge si restul de la condamnarea precedenta.
|
|
o masina de jucarie plina cu ceva....
|
cr c300:D...plin de produsul care se vinde cel mai bine si care nu are nevoie de reclama:D
|
Quote:
Ioi rupe o mana la pintea , o zis ca se cuminteste. |
alex orice om greseste mai mult si mai putin! fiecare dupa facultati! acum trebuie sa ii tinem pumnii si sa iasa bine! nu barfiti, nu vorbiti aiurea ganditi inainte, poate erai "tu" in locul lui...bafta Pintea ai grija de tine si de ceea ce faci!!!
|
Quote:
|
ehhh...nu-l pup! baiatu are si el "belelele" lui! acum nu trebuie sarit cu paru si lovit!...trece si el printr-o perioada mai grea! asta este....la toti ni greu
|
Quote:
|
dati pace...ca sughita acuma la greu=))...nu e treaba noastra fiecare cu problemele lui!
|
poate acuma va sta mai mult timp la racoare....
|
Quote:
|
Baieti am luat aseara amenda pentru neprezentare documente personale 4 mil ,2 in 48 de h ,fiind prima abatere nu trebuia sa imi dea avertisment
|
avertisment iti da doar daca prezinti permisul dar nu prezinti buletinul. daca nu le-ai avut nici una ....amenda vere.
|
Quote:
|
sfatu meu : semneaza-le toate ....si nu te lua in gura cu ei daca nu ai pile ....o iei in bot. orasu e mic ....si politia are o memorie....
|
Quote:
|
Quote:
#bot, eu pentru aceeasi chestie, mai putin centura.. , am primit 67 Ron.. tu le`ai tras cu ochiu ? de ti`au dat mai putin? :lol: |
Quote:
|
ideea ii sa nu faci pe desteptu ca is si ei mai ingaduitori ....daca esti tare in clontz te ard la jeb.
|
aici si depinde cat de bine dispus il prinzi, daca il cunosti sau nu! eu nu port actele niciodata la mine nici la masina nici a mele, doar permisu uneori cand am drumuri lungi! le cam pierd la asta am talent;))
|
am luat si eu amenda azi , am urcat pe autobus si nu mi-am luat bilet =)) HAHAH
|
si cate ii mai lua...cu aia te poti lua in gura si le si poti da pe gura is numa niste pampalai...zimi si mie cum e cu autobusu descriel, nici eu nu am mai fost de mult cu un autobus:))
|
_|_ **** e fain cu busu ma =)) nam fost de aproape 4 ani :)) dar a sosit si acel moment :D cat despre controlo era o gluma , ca mai repede il cobor eu pe el :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asa am zis si eu dupa 2 luni de permis, ca a fost prima amenda =)). Fara centura prin Satu Mare (67 lei parca amenda, platita pe loc). I-am zis domnului politai sa dea un avertisment si el la care el "ai de 2 luni permis si deja o dai fara centura?" "ce avertisment vrei?". Asa am zis acum o luna, cand in tauti, dupa prima curba, am trecut peste acel pod, unde e linie continua, in depasire de coloana, 120km/h... :rolleyes2:rolleyes2 Cand am vazut ca vine spre mine radaul, frana pana in podea, a oprit toata coloana, dar numai cu mine a avut treaba. Domnii politisti nu au vazut linia continua, nici podul si m-au prins cu 72km/h 8). 260 si ceva de lei amenda, 130 si ceva in48 ore... |
norbi din ce ai descris tu mai sus stii de cate ori trebuia sa-ti ia permisul? :))
|
buju te-o acceptat redline? ai intrat la ei in club
|
cristi oricine e binevenit, din pacate sunt putini oameni seriosi si deocamdata stagnam dar pana la urma tot vom realiza ceea ce ne-am propus.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning