![]() |
Re: Club TICO
sal mar interesa sa cumpar un tico in stare buna fara rugina poate sa fie si tunat daca are cineva sami dea un mesaj va multumesc
|
Quote:
|
Daca nu am postat de mult nu inseamna ca nu urmaresc thredul. Am o mica intrebare o curiozitate sa ii zicem asa referitoare la cresterea numarului de membri. Cati dintre membri noi participa la activitatile clubului? membri noi=cei care au venit anul asta in club.
...Cred ca este o intrebare interesanta, poate primesc si un raspuns[/QUOTE] Hmmm street nu prea sa mai participa la intalniri.... nici membri noi nici cei vechi...foarte rar..... etse o foarte mare dezorganizare PS ar trebui sa avem un lider... Pe cine sa desemnam |
La intalniri pot participa si fostii proprietari de Tico?
Ca as vrea sa mai conduc si eu un Tico. E ca un drog masina asta :) |
Quote:
accept un mic schimb de masini de cateva minute :)) |
Quote:
Sorin esti binevenit... |
Eu pot sa vin in jur de 18:30 si sa stau pana pe la 19:30.
|
Quote:
|
Salut.Sunt posesor si iubitor recunoscator micului automobil-minune in posesia caruia ma aflu din mai 2005,el este fabricat in 1997,are la bord 122000km,inca functioneaza perfect si consumul este cel mai iubit lucru la acest tip de automobil menit sa te misti ieftin(as spune inteligent).Din cauza pretului in continua nesimtire al benzinei am ajuns preocupat de montarea unei instalatii GPL de rezervor cat mai mic din acela pe dreapta de 29 litri.Ma intereseaza asa ceva second hand,din 2 motive:pretul cat mai mic,si ca nu se mai prea gaseste.Va rog daca stiti ceva in acest sens va las adresa mea de mail si numarul de telefon.M-ar mai interesa si posibilitatea re-podelirii masinii cu sudura in argon+terosonare.Cu stima,Gabriel Marinescu
[email protected] si tel 0769871080 sau 0722587421 |
Se mai tine intalnirea de azi? As veni si eu cu toate ca am masina murdara si multe prosti in ea.
Regards |
bine ai venit
ia legatura cu FIREBURN-03 , te indruma la SEBASTIAN |
Quote:
Quote:
am inteles ca mai vine si dani (LEF). eu si sorin nu putem sta prea mult (cam 7 fara 20 ...7 cam asa ceva) deci te asteptam :) Quote:
imi place ca esti mereu prezent si foarte saritor :D :)) |
buna seara,ce ulei sa pun la un tico cu 171000 km?Acum am vatoil 10w40,dupa 3000km a inceput sa scada,am completat pe parcurs cam 0,800ml,nu scoate fum,pompa de benzina nu arunca ulei,cred ca uleiul este prost.Voi ce ulei folositi?
Multumesc |
Quote:
|
DAEWOO 10W30 ,SEMISINTETIC ,CE SCRIE IN CARTE
|
ma gandeam sa-i pun 5w30 gm au o promotie cei de la radacini,mai astept pareri
|
La kilometrii aia recomand 10w40, mai ales ca vine iarna! :)
|
pana sa schimb uleiul a avut 5w30(cred Valvoline)nu s-a completat,am pus 10w40 Vatoil datorita km,are cam 4900km,am completat cu 0,800ml
Deci 5w30 vine si iarna sau 10w40 datorita km? |
B-99-SAA , sa referit ca masina are km multi si deci are uzura motorul si e bun 10w40.
In cartea masini ,ai 2 tipuri de ulei : 5w30 si 10w30, ACUM , tu decizi ce marca si tip de ulei pui,ai avut 5w30 Valvolin si ai fost foarte multumit , folosestel in continuare . Interesul tau este sa nu pui ulei prost si sa nu se consume repede intre chimburi , dar sa tii foarte mult cont de km facuti intre schimburi , Consuma ulei cu un anumit tip de ulei , schimbal data viitoare ,alta marca. |
LA MULTI ANI ! SANATATE SI FERICIRE ,TUTUROR ANDREILOR!
|
Nici o intalnire, nici un mars cu masinutelee prin oras de 1 Decembrie? cred ca toata lumea ii ocupata azi...:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
cum se numeste piesa accea
|
Quote:
|
LA MULTI ANI !
TUTUROR CELOR CARE ISI SERBEAZA ZIUA ASTAZI DE- SF. NICOLAE- |
Va salut si bine v-am regasit.
Stiti cumva de unde as putea procura 4 jante aliaj pt tico pe 13 ? |
Quote:
|
Quote:
Alte informatii mai poti sa iei de aici https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t...4-3-photo.html |
Quote:
|
Quote:
Salut!Cred ca te poate ajuta asta :http://forum.club4x4.ro/showthread.p...tiv-ulei-motor |
1 Attachment(s)
este?:twisted:
|
RAU DE TOT , DAR FATA CUM SE DESCHIDE ?
PUNE SI TU MAI MULTE POZE |
Quote:
|
LA MULTI ANI ! TANKULE SA FI SANATOS
|
Quote:
|
CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI !
SANATATE SI SPOR LA TICO ! |
Craciun fericit!!!!
|
Craciun Fericit !!!!(nu exagerati cu sarmalutele):lol:
|
LA MULTI ANI ! STEFANILOR !
|
AN NOU FERICIT COLEGI!
|
La multi ani ! si noul an sa va aduca numa bucurii !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:20. |
- Copyright 2026 4Tuning