![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
multa politie si pe soseaua mangaliei ... oricum cred ca drumarii au dormit ... adineaurea la 03:15 soseaua arata sub orice critica...cred ca am lasat urme tot drumu prin zapada
in schimb trist la aqua :( flescaiala |
tin sa te contrazic , de cand a inceput sa fulguiasca de ziua au aparut imediat masinile cu dezapezirea pe tomis si pe soveja!
iar la acqua mocirla frate, ce mia fost vineri seara ce mia fost aseara :)) |
Quote:
|
eu va zic cum era la ora 3 cand m-am dus acasa...groaznic
|
http://www.primatv.ro/stiri-focus/di...in-viteza.html
app vedeti k au inceput soshoii sa intrebe despre sanatate si cauciucuri...din cate stiam eu nu pote sa'ti dea amenda sau sa'ti ia talonul daca nu e si rar'ul cu ei nu? |
Tineri de bani gata ... ce comentariu de rupti ... toata lumea care a aparut in imaginile din filmuletz se chinuie sa supravietuiasca cat de cat si ei cica de bani gata:))
|
macar un lucru au zis corect , masini de mii de euro, bine ca nau zis zeci de mii de euro ! :)) dak tot sunt tineri de bani gata...
|
Quote:
|
ziaristi...ce sa le ceri
iarna trecuta cand ne-am distrat la aqua imediat s-au dus la politie cu filmarile |
Anul trecut erau cu mii de cai putere :)) acuma cu baieti de bani gata:D:D:D
|
cred ca au luat in considerare pretul ridicat al combustibililor, si avand in vedere ca aici se arde mult gaz... chiar trebuie sa fii de bani gata:lol::lol:
|
taxa auto pentru masinile inmatriculate inainte de 2007 se amana pana in 2013... https://www.4tuning.ro/taxa-auto/ta...nia-12170.html
|
Cea mai buna veste pe anu asta:)) Era si culmea sa bage taxa asta sincer pentru o masina mai veche de 14 ani si un motor de 2.0 sa platesti 8000 euro chiar daca era inmatriculata in RO mi se parea foarte absurd
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tara lui basescu....;) |
Quote:
|
Quote:
|
VIN ALEGERILE !
|
baieti cand ne mai adunam undeva, poate vin si eu cu megane.. sa ne cunoastem :D
|
A inceput sa le tremure nadragi unora,dar trebuie sa ne gandim ca timp de 20 de ani din romania sa furat can codru si acum sa spart farfuria la PDL ,care sa bucurat cand a castigat alegerile dar nu stiau cei asteapta.Acum strigam jos Basescu jos Boc dar cine vine dupa ei ca o fi Ponta sau Antonescu sau cine o avea nenorocul sa ajunga la conducerea tari va avea o mare problema.ROMANIA ca tara este vanduta in proportie de 90% iar 10%nu a fost cumparata pentru ca nu prezinta interes.
Concluzia o trageti voi, dar sa nu ma injurati pe mine ca am spus un adevar pe care multi il vad dar nu au curaj sal spuna. Si apropo taxa auto care este amanata pina in 2013 si alte maruntusuri pe care le vor arunca multimiiiiiii flamande este doar praf in ochii. |
Quote:
ai dreptate aici, taxa si regandirea legii sanatatii sunt doar niste prostii ca sa inchida gura romanilor... |
Sunt de acord cu tot ce ai spus mai sus
|
Oare ninge in seara asta nebuneste si la noi sau doar da cu amageala si polei ?:D
|
ninge maaa.. maine o ardem la aqua in stilu frozen and furioous
si acum o mica amintire pt cine isi mai aduce aminte de iarna trecuta :)) http://stirileprotv.ro/stiri/evenime...constanta.html |
de data asta speram sa si inghete sa fie oglinda pe jos nu ca sapt trecuta mocirla...
|
Quote:
|
eu mai am doar o sanie ca anu trecut a rupt revo una :))
dar aducem cauciucuri :)) problema e cine ne trage iarna asta :)) |
Quote:
|
Toate drumurile de acces catre Dobrogea sunt blocate! Dobrogea momentan este provincie independenta. Un fel de Vatican al Romaniei. Avem la noi in oras cel mai mare producator de faina si paine din tara, avem plaja, avem Delta Dunarii, avem pescarii, avem Murfatlar si Domeniile Ostrov, avem aeroporturi 2 bucati, un port comercial si mai multe porturi turistice, avem televiziune nationala, avem Samba, avem un conducator celebru avem partie de schiuri intre capitol si dacia... avem de toate! Romania, noi ramanem asa sa stii! :)))
avem si multe altele , putem sa cerem si independenta ca ungurii ;) |
Quote:
|
are dreptate misu :)))
bahhh am venit acum din oras...din faleza nord pana in km5 am facut 1 ora...am zis ca nu mai ajung acasa..imi inghetau stergatoarele...la bila un pieton a fost luat pe capota...fucking shittttttttt |
am cumparat de la kaufland ultimul spray pentru dezghetat geamurile. sa fi vazut cum se uitau ceilalti la mine :lol:
|
Quote:
|
Blana la jumate la aqua cu lighean , celofan , barca :)) dar am crezut ca o sa fie mai multa lume .....
|
diseara vine cineva cu punga las aqua as veni si eu ca simplu spectator
|
Eu am fost aseara dar cred ca vin si in seara asta:))
|
hai diseara ne adunam la cerculete =)) daca ingheata.. daca nu .. spectator :rolleyes2
|
baieti am vazut astazi pe str un yaris cu ceva care ii acoperea rotile , ca un fel de invelis ca material de fas sau nush ce era, am mai vazut si iarna trecuta, stie cineva ce este? banuiesc ca e mai bn decat sa pui cauciucuri de iarna, o fi si mai ieftin? :))
|
Quote:
Sunt Husele antiderapante auto ISSE Husele antiderapante auto ISSE sunt o noutate pe piata solutiilor antiderapare. Acestea sunt fabricate din textile antiderapante de inalta rezistenta folosite in constructii de drumuri si cai ferate, si reprezinta alternativa comoda si sigura lanturilor de zapada. Google it ! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning