Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

Hyperyon 07-06-11 23:16

Re: Cafeneaua Ieşenilor

cred ca stiu pe unde...printre blocuri? am fost si pe acolo..si trebe sa merg si mai tarziu :))
multzam :D..e cam jegoasa momentan..daca am timp maine o bag la interior-exterior :)

SeRee 07-06-11 23:24

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4381658)
cred ca stiu pe unde...printre blocuri? am fost si pe acolo..si trebe sa merg si mai tarziu :))
multzam :D..e cam jegoasa momentan..daca am timp maine o bag la interior-exterior :)

dap...printe blocuri...oricum arata foarte misto .. :twisted:

=Virus= 08-06-11 00:55

Quote:

Originally Posted by ionutblv (Post 4381399)
se topeste de tot asfaltul..normal de bun ce e: %@%@#% primariei

Cateva ierni in urma parca astupau gropile de pe carosabil cu nisip, acum ranforseaza asfaltul cu nisip. Incep sa ma gandesc ca un cineva mai mare din conducerea orasului are actiuni la o "fabrica de nisip" de in iasi totul se face cu nisip. Acum serios vorbind, cel ce a dipsus aceasta masura ar merita "un premiu" pentru inconstienta si sa zboare din functie!

N3n3a 09-06-11 18:16

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4381658)

si eu te-am vazut azi prin oras.. frumoasa bestia :D.. de fapt te vad cam in fiecare zi.. dar azi am avut ocazia sa iti merg in spate si ti-am admirat bolidul mai mult.. :D

Hyperyon 10-06-11 12:30

mersi n3n3a..da un flash data viitoare ;)
nu e chiar o bestie..bolid cu atat mai putin la cei 86 de caluti [dar care's rasa pura] insa e a mea :D

Victor_Is 10-06-11 14:59

Salutare , chiar daca nu scriu prea des va citesc. Indraznesc sa cer ajutorul unui membru al forumului care detine o vw broscuta. Vreau sa fac o surpriza cuiva care isi serbeaza ziua de nastere si as avea nevoie de o masina vw broscuta (modelele vechi) Daca cineva detine un astfel de exemplar si ma poate ajuta, il rog sa imi scrie un pm. Multumesc :)

N3n3a 10-06-11 17:28

Quote:

Originally Posted by Hyperyon (Post 4387853)
mersi n3n3a..da un flash data viitoare ;)
nu e chiar o bestie..bolid cu atat mai putin la cei 86 de caluti [dar care's rasa pura] insa e a mea :D

data viitoare cu siguranta o sa te "flesuiesc".. poate o sa stam si la un pahar de vorba cat sa iti admir masina mai indeaproape ;).. noroc

Hyperyon 10-06-11 17:32

daca am cum in respectivul moment no problem ;)

crvalx 11-06-11 14:00

copoul la negrii :lol::lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=HTYB7Ns7kn8

2slow4u 11-06-11 18:59

Reclama din partea lui ssorin pentru f0cs, iar din partea mea reclama la amandoi :D

https://www.youtube.com/watch?v=6h4VK...&feature=feedf

aleks 11-06-11 19:53

f0cs e un fotograf deosebit, noi avem multe şedinţe foto de la el şi toate sunt speciale...

f0cs 11-06-11 20:28

Va multumesc frumos...uite o reclama neasteptata si cateva cuvinte frumoase :oops:.

Insa cu parere da rau va spun, ca de acuma ne mai auzim deabia in toamna. Am sa dispar de pe radar incepand de maine, 12.06 si revin dupa 1 octombrie :d, dar ma intorc cu forte noi si cu aparatura noua sper :D

O vara frumoasa.

aleks 12-06-11 22:51

Distracţie plăcută şi fă-ţi treaba acolo :)

vlad87 13-06-11 18:12

Cand ma intorc eu , pleci tu...:sad:

CRyS` 24-06-11 11:30

Cum vi se pare noua limitare de viteza de 30km/h atat pt tramvaie si auto pe Copou?

De la Cuza pana la Apa Vital limitarea de 3okm/h e impusa si pt auto! In rest e impusa tramvaielor pe tot Copoul! A se vedea semnul aditional sub cel de 30km/h. De la Casa Universitarilor pana la Fundatie tramvaiele au limitare de 20 km/h.

grg_92 24-06-11 11:33

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4418877)
Cum vi se pare noua limitare de viteza de 30km/h atat pt tramvaie si auto pe Copou?

De la Cuza pana la Apa Vital limitarea de 3okm/h e impusa si pt auto! In rest e impusa tramvaielor pe tot Copoul! A se vedea semnul aditional sub cel de 30km/h. De la Casa Universitarilor pana la Fundatie tramvaiele au limitare de 20 km/h.

oricum majoritatea mergeau cu 30 la "impresii"

Hyperyon 24-06-11 11:34

din cate am vazut au pus limitare cam cat e parcul copou de lung..pentru masini...nha 30km h..mi se pare prea putin...adica..cel care a accidentato pe baba nu a omorato ca avea 50 sigur...asa ca tot acolo e ca pui limitare sau nu...doar portie de amenzi pentru cei care merg de la 41 in sus
pentru tramvaie..lol..banuiesc sa nu se mai intample tragedii precum cea de la bcu...sa inteleg ca nu au incredere in franele lor? :))

Eriksson 24-06-11 11:35

Quote:

Originally Posted by grg_92 (Post 4418885)
oricum majoritatea mergeau cu 30 la "impresii"

si eu daca am chef sa ma plimb si merg foaarte incet is considerat impresar?:)))

limita de 30 mi se pare prea mica , pun pariu ca daca trec cu 60 pe langa ei nu patesc nimic si mie mi s-a parut ca toate semnele ce arata limita de viteza aveau si un panou aditional care sa arate ca se adreseaza doar tramvaielor :rolleyes2

Victor VRE 24-06-11 12:17

Dar poate nu toata lumea merge cu 30 la "impresii". Poate ca drumul e chiar prea rau, iar copoul e in mare loc de plimbare si nu vreo ruta importanta de acces (cel putin partea de la garnizoana pana in rond). Au cam trecut vremurile in care erai privit altfel doar pentru simplul fapt ca aveai o masina, cand acum oricine isi poate face un credit pe 50 de ani ca sa isi cumpere un golf 3. (no offense, posesorii)

CRyS` 24-06-11 15:24

17 Attachment(s)
@Eriksson - fa tu asa ceva si mai vedem apoi cine cum si de ce!!! E plin Iasul de zmei!

Am pozat fiecare indicator,special pentru cei ce nu vad bine sau nu vor sa vada sau poate nu mai incap la volan ... Si uita-te bine sa vezi ca este limitare si pt cei ca tine care zboara cu 60 km/h prin gropile,hopurile si linia de tramvai ciufuta a Copoului!

zorro6299 24-06-11 16:24

CRyS` ce-ai fumat dude ?

* indicatoarele alea cu 30 Km/ora sunt valabile DOAR pt tranvalaie evident au fost montate dupa tragicul accident :!:

** spune-mi cum ai ajuns la concluzia ca sunt valabile si pt auto ?

*** greseala e ca au UITAT la ultimu' indicator ( cel care termina zona cu restrictie de viteza ) sa-i ataseze si indicatorul cu tramvalaiu' !!! ...sau n-au iutat au facut-o special / pentru a se putea lua de fraieri ( ca doar nu de baietii buni ) :twisted:

Parerea mea :-P nu dati cu paru :-P

P.S. In cele din urma vor monta si un semafor / la intrarea in Parc Copou..dar poate dupa ce mai moare vreo baba.... poate mai influenta ( ultima n-a avut ' valoare" decat pt o restrictie ) R.I.P.

jemis90 24-06-11 16:47

Dupa ce se vede, toate indicatoarele au atasat aditionalul pentru tramvai, cu exceptia a doua bucati. Deci doar pe cele 2 esti obligat sa le respecti.

Crys...daca ar circula toate masinile cu 30 prin tot orasul asa cum iti place tie vom ajunge din pacurari in bucium in 50 de minute? WTF dude?
E cam 'trasa de par' zic eu.

Hyperyon 24-06-11 19:12

au pus limita la 30 exact cat e parcul de lung...pentru auto..[fara nici un indicator de tramvai]
daca am vazut bine esti si limitare la 20 pentru tramvaie..deci tot dealul tramvaiele sunt limitate....iar masinile cat e parcul copou de lung

CRyS` 24-06-11 19:17

Vorba aia "n-ai cu cine!!!" !!! A scris si HYP ca unul din acele indicatoare este fara semn aditional! Daca daca voi va ganditi/observati doar la pasarele ce impanzesc Copoul ce umblu cu planetare dezgolite,se gaseste explicatia de ce ... !!! In fine ... nu-mi mai bat capul!!!

Claudiu,chiar am pofta de dude! Am vazut la tine in curte,nu? Maine trec pe la tine,te sun?

@Jemis,de unde ai tras concluzia proasta ca imi place sa merg cu 30 km/h?

Eriksson 24-06-11 19:42

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4419420)
@Eriksson - fa tu asa ceva si mai vedem apoi cine cum si de ce!!! E plin Iasul de zmei!

Am pozat fiecare indicator,special pentru cei ce nu vad bine sau nu vor sa vada sau poate nu mai incap la volan ... Si uita-te bine sa vezi ca este limitare si pt cei ca tine care zboara cu 60 km/h prin gropile,hopurile si linia de tramvai ciufuta a Copoului!

deci m-ai lasat fara cuvinte
tocmai am mentionat mai sus ca eu copoul il urc numai "la impresii"
limita de 30 din cate am inteles e doar pe portiunea parcului copou
cat despre "zmeu" nu ma sonsider ca nici nu am cu ce
bafta

Bogdan.IS 24-06-11 20:23

Consider ca limitatoarele de 30 kmh isi au rostul in preajma trecerilor de pietoni , in rest , nu prea la vad rostul ... Cele cu semn aditional , is pentru tramvai ,asta-i clar :p

MihaiCsl 24-06-11 21:39

Mie sincer mi se par cam inutile, pentru ca oricum la trecerea de la super copou este o cocoasa, iar la trecerea inainte de scoaterea limitarii, cea de la apavital, chiar inutila, ca ai o vizibilitate foarte buna acolo, desi era sa raman pieton acolo.
Mi mi s-ar fi parut corect sa puna limitare la trecerea ce se afla langa drumul ala ce duce spre Gaudeamus, vizibilitate foarte mica la trecerea aia, din pricina masinilor parcate acolo si nu mai te trezesti cu unu care incepe sa fuga pe a trecere.
Pe final cred ca orice masina poate frana intr-un timp mai mult decat suficient de la 50 la 0 km/h...

CRyS` 25-06-11 09:29

Quote:

Originally Posted by MihaiCsl (Post 4420100)
Mi mi s-ar fi parut corect sa puna limitare la trecerea ce se afla langa drumul ala ce duce spre Gaudeamus, vizibilitate foarte mica la trecerea aia, din pricina masinilor parcate acolo si nu mai te trezesti cu unu care incepe sa fuga pe a trecere.

Corect!!!! Dar trebuie sa moara si unul acolo ...

MihaiCsl 25-06-11 10:06

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4420741)
Corect!!!! Dar trebuie sa moara si unul acolo ...

De parca n-ai sti cum ii, la fel a fost si cu tranvaiul, la fel a fost si cu acel copac din copou anu trecut...

crvalx 25-06-11 11:23

am auzit ca sau pus sau urmeaza sa se puna camere prin podu ros podul de fier:D:D
any info?

GAby645 25-06-11 11:28

si daca le pune ce? nu sunt si pe copou si pe stefan cel mare , la ce sunt de folos?? nu se uita nimeni la ele sa fluidizeze traficul in functie de aglomeratie

CRyS` 25-06-11 12:02

Camerele pe Copou sunt puse inca din 2007 daca nu ma insel! Si ce daca.... Zmeii zmeilor tot au permis si acum!

crvalx 25-06-11 12:06

aaa... si am vazut si eu limitarea de viteza pe copou si de acuma daca merg cu 50 imi fute amenda sau ce?doar nus asa de .....

MihaiCsl 25-06-11 12:25

Da, am vazut vreo 2 persone ce au luat-o pe cocoasa :)

mihayyy2000 25-06-11 19:33

Quote:

Originally Posted by GAby645 (Post 4420984)
si daca le pune ce? nu sunt si pe copou si pe stefan cel mare , la ce sunt de folos?? nu se uita nimeni la ele sa fluidizeze traficul in functie de aglomeratie

Eu zic ca este un "centru de comanda" de unde se dirijeaza traficul in functie de cat este de aglomerat... "conducatorii" nostri nu sunt in stare sa sincronizeze niste semafoare si voi vreti sa urmareasca pe camere valorile traficului si sa-l dirijeze eventual prin internet :)) Singurul rol al camerelor este acela ca ziarele (pe site) si televiziunile sa prezinte "imagini socante" cu babe omorate pe treceri. Nu am ce sa zic era vinovat si soferul ala care a omorat-o pe femeia aia in Copou dar si pietonii nostri in ziua de azi se arunca pe trecere ca si cum zebra ar avea parapet si ei ar fi protejati. Isi baga capul intre urechi, sau in pamant si o zbughesc pe trecere. Ei nu iau in calcul ca sunt multi soferi care: sunt obositi, sunt beti, au luat permisul pe spaga, se grabesc etc etc si pot fi omorati chiar "si pe trecerea de pietoni unde au ei DREPTUL sa circule"....

mihayyy2000 25-06-11 19:37

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 4419945)
Consider ca limitatoarele de 30 kmh isi au rostul in preajma trecerilor de pietoni , in rest , nu prea la vad rostul ... Cele cu semn aditional , is pentru tramvai ,asta-i clar :p

Mie mi se pare cea mai tare afacere cu bani publici. Pui niste plastic/guma ce .... o fi pe asfalt si ai incasat. Plus service-urile au si ele de profitat ca omul isi omoara masina cand trece peste ele... Eu zic ca este mult mai bun si eficient un semafor decat porcariile alea. Semaforul nu iti rupe masina. Plus ca multi soferi le ocolesc si pentru asta intra pe contrasens de unde rezulta pericol de accident frontal.

1300 25-06-11 20:05

Ceva informatii imi poate da cineva in legatura cu sablatul unor jante de tabla in Iasi ?
Mersi.

CRyS` 27-06-11 13:00

O alta fapta demna de Politia Rutiera Iasi ... oare se putea si mai bine? Sau cat de prost poti fi cand esti pokemon si ai grade... ? Grade de prostie in cap :lol:

http://www.bzi.ro/papagalul-de-la-po...o-video-226713

MihaiCsl 27-06-11 13:21

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 4425481)
O alta fapta demna de Politia Rutiera Iasi ... oare se putea si mai bine? Sau cat de prost poti fi cand esti pokemon si ai grade... ? Grade de prostie in cap :lol:

http://www.bzi.ro/papagalul-de-la-po...o-video-226713

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

alex_maf2007 27-06-11 16:00

aa e vorba de labareanu...pardon tabareanu:d smecher mare

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning