![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
ca de regula aleks pune punctu pe i, tot se arde pe aici cu crazy, speed, s.a.m.d. formulare, avize si nu mai stiu ce, puneti mana si tunati masini daca tot atat va umflati in pene, si nu o mai vb aberatii fara rost......cum zicea si sageata tuningul cere in primul rand bani, care nu-i gasesti pe drum, nu cu vb:rolleyes2
|
Tare asta cu carnetul de partid, dacă mă gândesc bine chiar că aşa am ajuns.
Eu unul am renunţat la apartenenţa la clubul în care eram de ceva ani pentru că nu mă intersectam nici cu programul nici cu ideile băieţilor noi, dar sunt convins că pot oricând sta de vorbă cu oamenii de acolo fără nicio problemă şi fix la fel ca înainte. Le urez succes multitudinii de cluburi noi, pline de entuziasm şi... cam atât, precum şi cluburilor vechi, cu mult istoric şi multe premii în spate, dar anchilozate de multe ori în structuri rigide şi depăşite de vremuri, interese, organizări proaste, dar cu toţii ştim că într-un club, indiferent de mărime, sunt 10% maşini bune pentru show şi curse, 10% oameni care fac totul pentru club şi restul diverşi oportunişti care trăiesc în spatele carnetului de partid (m-a marcat expresia:)) şi se bat cu pumnul în piept că ei sunt miezul, pe baza a ceea ce fac cei 10% |
Cele doua radarele fixe montate in comuna Nicolae Balcescu nu mai functioneaza. Informatia a ajuns abia cum la urechile presei, dupa ce la nivel central, Inspectoratul General de Politie a retras avizul de functionare a radarelor fixe amplasate în tara în urma unor contracte încheiate de primarii cu societati particulare. Motivul ar fi lipsa unui cadru legal general de functionare pentru aceste sisteme. In judetul Bacau erau instalate doar doua astfel de sisteme, in Nicolae Balcescu. Numai ca acestea nu functionau inca de pe 11 ianuarie 2009. “De la data de 11 ianuarie aceste radare nu mai functioneaza, din cauza unor deficiente constatate la sistemul activitatii de prelucrare a datelor, ne-a confirmat, abia marti, subinsp. Narcisa Butnaru, ofiter de presa la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau. Intr-adevar, inca de pe 24 aprilie, prin dispozitia inspectorului general al Politiei Române s-a dispus ca activitatea tuturor radarelor fixe din tara sa fie suspendata la toate dispeceratele de monitorizare a traficului rutier care au implementat programul in parteneriat public privat. Numai ca la noi in judet nu a mai fost cazul.” Singurul sistem de depistare a vitezei prin radar fix care ramâne in functiune in tara este cel de pe DN1, care apartine in totalitate Politiei.
sursa: Deşteptarea. |
Ele inca sunt aprinse , pentru ca au lumina aia rosie aprinsa si le ''simte'' si detectorul
Oricum au facut o treaba buna , ca le-au scos, poti merge linistit ,fara sa stai sa franezi in dreptul lor s.a.m.d. |
da acum problema e ca stau japcarii cu radarul la drumu mare ;-)
|
Am pe cineva cae a luat de 2 ori spre Piatra, la Dumbrava Roşie şi la Roznov, odată 80 odată 83, le-a luat pe 26 şi acum nu s-a penalizat, deşi a venit adresă acasă.
|
si mie mi-a sosit plicul cu amenda de la cluj (camerele de care intrebam daca functioneaya si noaptea) dar nu am luat plicul. mi-e teama :lol::lol:
|
Am o întrebare, ştie cineva un tinichigiu meticulos? Vreau să-mi aşeze cum trebuie nişte lufturi, să-mi îndrepte nişte deformări aproape insesizabile, adică treabă de meseriaş bun, nu grosier....
V-aş rămâne recunoscător dacă m-aţi putea ajuta...:rolleyes2 |
Merge cineva din Bacau sambata asta la show la pitesti?
Platesc benzina pana acolo :) |
Mergem la Suceava si noi un pic..CZI ce facem??Mergem pe 16-17 la show??
|
Daca ma ia si pe mine cineva merg si eu sa fac foto :D
|
Locuri se gasesc da sa se stranga un pic de lume..Sa fim macar vreo 4-5 masini..
|
Pai daca misca czi "este" 3 mai e sageata care nu cred k refuza el asa ocazie deci 4...
|
Quote:
Ne jucam si noi ca tunerii !! |
este sapt viitaore boss
stiu despre ce e vorba ca doar ce m`am intalnit cu sageata :D |
Pai hai..Ca in 10 zile aveti timp sa pune-ti la punct masina..
|
cum fac sa las si eu un anunt?
|
dă-mi mesaj privat cu detaliile şi te lămuresc.
|
te pot ajuta si eu daca vrei !
|
"Funcţionarea radarelor fixe nu era în conformitate cu o legislaţie care să permită acest lucru. Nu cred că trebuie să privatizăm şi activitatea de circulaţie şi să dăm voie fiecăruia să-şi pună câte un radar atunci când vrea şi unde vrea. Eu cred că şmecheria asta de a privatiza nişte radare pe ici, pe colo, ca unii să ia cotă parte din amenzi, nu are nicio treabă cu acţiunile de prevenire a celor care circulă ori cu viteză foarte mare, ori care încalcă reguli de circulaţie. Eu o plasez în zona şmecheriilor", a afirmat ministrul administraţiei şi internelor, Dan Nica.
Oficialul a subliniat că Poliţia Rutieră este singura instituţie abilitată să facă activitate de prevenire în trafic şi să sancţioneze abaterile de la Codul Rutier. "Este un atribut exclusiv al Poliţiei Rutiere şi ele (radarele, n.r.) vor funcţiona în România numai dacă acestă acţiune se desfăşoară de către Poliţia Rutieră, autorităţi ale statului care sunt responsabile, şi nu de tot felul de iniţiative private. Ministerul de Interne are radare, care sunt la Poliţia Rutieră. Mai au nevoie de radare, le mai cumpărăm. Dar în ţara asta trebuie să se ocupe de acest subiect doar Poliţia Rutieră, iar banii daţi de cetăţeni pentru amenzi merg la bugetul de stat. Aşa se întâmplă în toate ţările din lume", a spus ministrul de interne. Întrebat dacă radarele fixe vor fi repuse în funcţiune, eventual în baza unui cadru legislativ modificat, Dan Nica a răspuns: "Cât voi fi eu ministru, nu!". |
Quote:
cred ca si el a fost ars de radare:lol::lol::lol: |
Cred că-l schimba repede dacă merge pe principiul ăsta :lol:
|
10 Attachment(s)
Sambata 9 mai o zi aglomerata si foarte obositoare pt cei trei ''tuneri'' Sageata ,Markizu, si Mon Nicu .....
las pozele sa vb pt ca abia mai pot tasta literele de obosit ce sunt :-) Ce fericit era Sageata la sfarsit .... |
CRVu e jos...:-) de acum atentie la borduri...:rolleyes2
|
da' ce faceai pe acolo culcat sageata? faceau baietii armata cu tine? CULCAT !!!
si parca esti muuult mai negru decat esti tu de obicei :lol: |
cu bordurile ma descurc... ca bogatii... pe langa.
mai marius, eram murdar de tuning, ce naiba!:lol::lol::lol: |
Quote:
Bai sageata ...da totusi ..nu ti se pare cam jos?? ca la cum is drumurile prin Bacau, tre sa mergi ca melcu...:rolleyes2 Oricum arata MĂSA!!!:shock: |
Sageata, ziceai ca poate ma mai "prinzi" pe la cate-un semafor. N-a fost sa fie, inca... Poate de-acum. Dar problema e ca am deja antidotul, daca vrei sa te tii dupa mine... ma cocot de 2-3 ori pe cate-o bordura si-am scapat !!! :)))
In alta ordine de idei, foarte frumoasa masina. Felicitari. Aleks... mai functionati ? Intre doar de curiozitate, nu ca m-ar durea sufletul de soarta altora :))) Ca nu se mai stie nimic. Eventual PM. |
Dă-mi puţin un p.m. cu detalii, că nu mă prind, te rog :)
|
BAA?DECI CARE MERGE LA SUCEVA??
|
Prezent !
|
OK..Mergi cu mine tu..Am vb cu Czi si vin si ei..Sageata????
|
https://www.youtube.com/watch?v=mRXutOnFS6w
Ii Pilat ai, are jale la stomac...... https://www.youtube.com/watch?v=9DW_jvxbDQs ceva de cai... |
Ei pleaca la onesti au treaba @ club
ei insemnand sageata/markiz/accelerator/mon. Sa vb cu pitik sa vedem. |
Cutezi sa vorbesti in numele meu?
Prezent la Suceava. Aleks, o noua incercare la Goalfa?:twisted::twisted: |
Pai domn` sef parca ziceai ca sambata @ onesti :lol:
|
Si SFW a zis ca ar vrea sa mearga..deci..Trupa mare..hai
|