Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

patriotu90 06-07-06 16:15

Re: Comentarii lucrari!

*bogdanv09 - jantele sunt plate ... carbonul nu seamana deloc cu cel real ...
*ra2 - intercooleru arata ciudat ... e stramb ... ai deformat sigla 4 tuning :D:D:D

AdY9005 06-07-06 16:42

Quote:

Originally Posted by bogdanv09
ce ziceti despre BMW-ul preparat de mine.nu prea multe schimbari dar....nu fitzi prea duri:P

nu imi prea place culoarea :-P

bogdanv09 06-07-06 17:02

2 Attachment(s)
*patriotu90 -sa sti ca m-am chinuit sa o fac reala dar nush dc nu imi iese(arata mult mai rau dar am modificat-o inainte sa o pun),acum am mui pus cate ceva pe ea:P
poate intri pe mess shi imi zici cums afac klumea -bogdanv09

Saby 06-07-06 17:26

La capota trb sa mai lucri....gentile nu par reale....in mare parte ti-a iesit....tine-o tot asa
:D

bogdanv09 06-07-06 17:32

1 Attachment(s)
hai ca am mai incercat la carbon un pik mai bine zic eu ca arata

Saby 06-07-06 17:38

Geanta de pe spate nu e centrata perfect....incearca sa maresti gentile...si in partea dreapta la capota...unde se intalneste cu parbrizul trb sa repari ceva...vezi?....in rest te descurci...dai bataie8)

Saby 06-07-06 18:04

5 Attachment(s)
Fratilor am dat tot ce am avut mai bun din mine:D ....culmea e k am folosit numa brushuri si smugle...and so...nimik din exterior si uitati ce a iesit...ops la decapotabila am luat dar tot de la Aston Martin din respect:-) ...ce parere aveti?...care va place?...le-am botezat DB10...un nou model;)

Oxide 06-07-06 18:39

2 Attachment(s)
fratzilor...ii WIP (Work In Progress)....eu sunt destul de multzumit de rezultatul acumulat pan` acum la aceasta lucrare (pan` acuma pt k mai am d lucru la ea)...comentatzi fratzilor...in curand versiunea finala!!!:)
PS:apasatzi F11 knd va uitatzi la versiunea tunata...se vede mai tare shi mai agresiv!!!:)
C&C la greu va rog!!!

AdY9005 06-07-06 18:42

Quote:

Originally Posted by Saby
Fratilor am dat tot ce am avut mai bun din mine:D ....culmea e k am folosit numa brushuri si smugle...and so...nimik din exterior si uitati ce a iesit...ops la decapotabila am luat dar tot de la Aston Martin din respect:-) ...ce parere aveti?...care va place?...le-am botezat DB10...un nou model;)

nai plasa la bara si ai o selectie stramba

AdY9005 06-07-06 18:44

Quote:

Originally Posted by Oxide
fratzilor...ii WIP (Work In Progress)....eu sunt destul de multzumit de rezultatul acumulat pan` acum la aceasta lucrare (pan` acuma pt k mai am d lucru la ea)...comentatzi fratzilor...in curand versiunea finala!!!:)
PS:apasatzi F11 knd va uitatzi la versiunea tunata...se vede mai tare shi mai agresiv!!!:)
C&C la greu va rog!!!

parerea mea prea joasa

bogdanv09 06-07-06 18:47

saby ai dreptata cu maritu jentzilor.eu de obicei le faceam mai mari nush ce am avut acum de nu am procedat la fel:idea: dar ms acum o modific .oricum nici mie nu-mi place ceva la jentzi

patriotu90 06-07-06 18:51

Quote:

Originally Posted by Oxide
C&C la greu va rog!!!

arata bene dar vezi cum faci sa se vada backgroundul si prin geamuri ... plasa din ultima gura de aer din spoiler (in stanga) are prea multa umbra ... si farurile ... mie nu imi plac deloc ...

bogdanv09 06-07-06 18:59

1 Attachment(s)
acum nush daca e bine sau nu....dar am facut jentzile mai mari

willie 06-07-06 19:01

de mine

astea is facute de eu..

peter 06-07-06 19:18

*oxide..prea joasa masina....nu se vad reflexii de la geamuriile incaperii..

in rest e marfa....

All times are GMT +2. The time now is 01:17.

- Copyright 2026 4Tuning