![]() |
|
Re: Constanta - Accidente
8 Attachment(s)
In urma cu 30 min in curba la Agigea la intrare cum vi din Eforie!Masina praf,rupta in doua.S-ar zice ca avea in jur de 170 km/h.Masina s`a lovit de un stalp cu portiera stanga/fata,care a fost indoita in jurul stalpului precum o coala de hartie.Dupa impact masina s`a rupt in doua si soferul a fost aruncat pe trotuar circa 3-4 metri,cu scaun cu tot(o fi avand vr'un sistem de catalpultare acea honda accord :) ).Se zice ca soferul a supravietuit fiind vazut de un sofer de camion care a si sunat la 112.Era taiat grav sub barbie si avea un picior praf,din spusele soferului de camion.
Incredibil cum a putut sa se rupa masina! Iata si niste poze,scuzati claritatea. |
wow incredibil ... daca nu ziceai ce masina ea in veci nu-mi dadeam seama .. dar si asa habar n-am ce masina e la cum este facuta .. incredibil ca a scapat cu viata
|
a mulat stalpu cu partea din spate ; altfel nu se explica de ce a supravietuit, dar totusi .... cred ca nu ii mai trebuie in viata vietii lui viteza :D
|
tocmai ce am trecut si eu pe acolo.
pe drum am intalnit 2 masini de salvare. cred ca au fost mai multi. brgds, edi |
Nasol frate cu viteza asta...:(
|
Da ce sa zic mi sa zburlit pilea pe mine. Nu este buna viteza
|
7 Attachment(s)
Unu` singur era in masina,doar soferu'.Ce vb frate!Ca ma luase cu fiori cand am vazut cum era masina aia!incredibil...si eu veneam dinspre eforie si imi facea toata lumea flash`uri si eu credeam ca e radar si cand am vazut ce era... :yikes:
Si apropo...e civic :lol: aseara pe intuneric nu mi`am dat seama ce e.era prea "modificata"! :oops: |
vine acum week-end-ul .sunt curios ce evenimente ne rezerva
|
Sa speram ca va fi unu linistit,fara evenimente neplacute!sau tu astepti mereu sa se intample ceva rau?
|
wow ! si din masina aia soferu a scapat doar cu picioru praf si taiat sub barbie ? ar trebui atunci sa se duca mai des la biserica sa mai aprinda cate o lumanare...:|
|
Quote:
|
Quote:
Este in stare grava la spital. |
Quote:
Norocul lui din cateva am auzit a fost acel sofer de camion,ca daca nu cobora el sa sune la 112 cica nimeni nu se ducea sa`l ajute.Cata napasare!Putea sa moara acolo ca oricum pierduse o gramada de sange din cate am vazut eu la locu` faptei,era o pata destul de mare de sange! |
Quote:
si de unde stii tuh acum daca mai traieste? il cunosteai? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:45. |
|
- Copyright 2026 4Tuning