![]() |
|
Re: Diverse discutii
Faza cu berea este ca trebuie sa fac cinste cand vin cu masina (vor veni cativa prieteni de-ai mei si voi, comunitatea) ;)
Treaba este ca sunt incurcat rau acum cu actele pentru masina lu frate-meu, ca el n-are timp sa alerge si fac eu totul, iar pentru mine si pentru masina mea nu prea am timp fiindca nu stiu ce se intampla cu bunica-mea. E in stare grava la Judetean, nici doctorii nu dau sperante, asa ca am chemat chiar si popa s-o impartaseasca pentru orice eventualitate. Daca se intampla beleaua zilele astea sunt foarte incurcat cu masina fiindca miercuri trebuie s-o radieze omul si sa i-o platesc, sa vin cu numere rosii acasa... nu stiu ce-oi face... |
Sanatate bunicii tale!!! :sad:
|
Quote:
|
Sanatate bunicii tale DON-ule;)
Dar pana alta grasu ce mai face?:lol: 8) |
donule imi pare rau pt ce ti se intampla ;) dar or sa vina si vremuri mai bune ;)
se scarpina la tub grasu :) |
shantzuleee...vezi k alexandra stie ce inseamna "tub", da...bine k nu a zis nimik nu s-a suparat!!!
|
Terminati-va cu discutiile despre tub si grasu !!!
X-cite Alexandra e tipa cu care ai fost la sala duminica? Da-mi si mie niste info despre ea ... si mai ales, de ce ieri era la momo in masina? :???: |
Quote:
|
Bai TNG-ule te bagi pe felie stai linistit ca te mananca EXcite !Dragos stie:lol: 8)
|
Cum sa se bage pe felie TNG?El are o sotie acasa care il asteapta....ce naiba,nu o inseala...:twisted:
|
+ 2 copii :rolleyes2
intrebam si eu .. era simpatica :-P :-) |
:lol: 8) Mah stau chitit ca poate ti-o iei de la clanu Eko:lol: :lol: :lol: !halal de clan
|
pai cauta si el pe alta ca nevasta lui umbla cu ala cu loganu ( nush cu cheama
) no offence |
S-a incins atmosfera aicea asa imi place!!
pana la urma cine e alezandra??si cu cine e pe felie!! :lol: :lol: :lol: |
alexandra e fata care duminica era cu xcite si ieri cu momo ;) sa vedem cu cine vine astazi :mrgreen:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
|
- Copyright 2026 4Tuning