![]() |
|
Re: Club Cielo
Nu m-am referit la postul tau Geo. Dar daca voi vreti, le las.
|
cumpar etrieri fata de calibra sau kadett gsi....are cineva de vanzare?
|
salutare la toti...am si eu o intrebare..imi puteti spune si mie cat costa un cablu de frana de mana pentru cielo??..cineva mi-a spus k e vreo 60 de lei....e mult e putin...astept un raspuns..multumesc anticipat...
|
Quote:
Acum nu stiu care e ala pt frana de mana :( |
donn eterna victima....
din partea mea inchideti topicul ... ca nu se rezolva nimic, am cerut 10000 de sfaturi si nu prea mi s-a raspuns (decat cativa mi-au dat sfaturi bune si tin sa le multumesc) eu ma las de topicul asta pt ca multi au prea mult timp liber si nu avand ocupatie posteaza aici... si posteaza prostii.... respect pt cei care chiar misca ceva cu masinile lor.... |
xorro ce vrei sa zici cu asta ?
|
Quote:
e valabil pentru toata lumea si vad ca nu sunt eu singuru""nebun"" postam daca avem ceva serios de spus si atat. bafta la toata lumea. |
Man, e posibil sa vin pe 15 in Bucuresti la 4TD si poate atunci ne intalnim toti din club :D Mai e pana atunci...
|
ba dativa foc...ce dreaq facem clubu frumos sau nu? ma uitam azi fiind sambata pe la ora 3 erau astia cu fiat si cu ford in piata constitutiei cu muzica caterinca nebunii si noi ce dreaq? facem...cica suntem uniti vreti sa facem ceva da sau nu? vrei sa fac eu club sa n strangem in garaj sa va educ sa ne educam calumea unii pe alti ce dreaq...hai sa facem ceva nu ca lu ala nui convine ca a dat o basina ca lu ala nus ce ce dreaq ma sunteti copiii
|
azi se mai face intalnirea?
|
hmmm se pare ca se propune o intalnire mare la bucurest la 4 tuning days??
|
Ce bine ar fi daca as fi si eu mai aproape de Bucuresti :shock:
|
se pare ca sa renuntat sa se mai poarte poza cu clubul la semnatura???
|
ar fi frumos
|
ce draq ar fi frumos???
o intalnire mare la Bucuresti la 4T?? sau renuntarea la a mai purta la semnatura sigla clubului??? in alta ordine de idei: bine ai venit pe forum!! (am obs ca esti nou ;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning