![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
8 Attachment(s)
@ondin: Mersi:D
Azi a primit cadouri: -grupul de la roata de pe spate -1x camera -1x set pedale -set coroane grup pedale -set coroane ax fata Azi am terminat de smigheruit, curatat, etc Tot azi a primit si vopsea:D..e foarte rosie Am vopsit aripile negru mat Am astupat canelurile cotoaielor pentru ca erau diferite, le-am si vopsit(am uitat sa fac poze...pun maine) Si cam atat pentru azi...:-) Aaaa da...tot nu am reusit sa dau jos cricul:lol:, nu-i bai...il dau cu pensula usor pe bicicleta |
Pentru cric foloseste banda de hartie pentru izolat, nu e foarte scumpa sau un set bun de imbusuri:rolleyes2
|
1 Attachment(s)
eu cu asta ma laud.
:) si mai am si una neagra pe care vreau sa o fac pe vitor ori verde brotacel de braila ori portocaliu mecanic de mexic. :) acum depinde ce ziceti si voi. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
primu cadru ala portocaliu e de dhs ?
Arata MULT m-ai bine alta idee : ia incearca sa intorci pipa de tine ghidonul invers si sa pui ghidonu normal. poate o sa fie mai aproape de mainile tale. si/sau sa lasi pipa de tine ghidonu mai jos. :-?? |
Amandoua sunt dhs.Intorc degeaba pipa pentru ca ajung la ghidon destul de lejer:-)
|
rob3rt0 - e bn. era o idee:D:)
Vand Bicicleta MTB(daca se poate numi asa) Velolux. -Cadru ruginit si zgariat la fel si furca (aspect 6/10) -Ghidonu si pipa de ghidon revopsite si zgariate (aspect 7/10) -Mansoane si schimbatoare noi ( no name aspect 9.5/10 ) 21 viteze . -Maneta frana pe partea dreapta (RICH 8/10 aspect) -Cablu si camasa frana noi (no name aspect 10/10) -Frana V-brake (no name posibil RICH aspect 10/10) -Ax pedalier (no name) -Brat pedale si foi noi (RICH aspect 9/10) bratu pedalier e crapat -Pedale noi (RICH 9/10) -Caseta pinioane noi (RICH 10/10) -Butuc spate (RICH 8/10) -Cauciucuri (No Name 6/10) -Camera noua (no name) -Sa Noua (RICH aspect 10/10) -Lant nou (RICH) -Niplurile sunt ruginite(unele) spitele nu -Jante aluminiu -Intinzator nou (no name aspect 9.5/10) -Deraiator foi nu are. -Joc mare la mijloc . jos la suspensie acolo. e slabit si nu pot sa le strang -Teava de la sa este blocata acolo. -Caseta de pinioane are 5 pinioane(parca) si schimbatoru are 7 viteze. -Axu pedalier are bilele fara coroana -Bratu crapat nu se tine bine (eu i-am dat un ciocan si nu a mai iesit daia s-a crapat . nu am fortat-o prea tare . ca sa vad cat tine . oricum e din cauza bratului nu de la ax. nu a fost facuta bine ) -Reglaje minore si atat. CRED ca am spus tot. Revin cu pozele. m-ai pe seara . |
14 Attachment(s)
scuze
|
Quote:
Stiu cum e sa bagi piese din piata... Intr-o luna am schimbat 14 perechi de saboti de frana:lol:. Plasticurile astea nu-s de calitate.. Eu iau doar saboti, si chestii d-astea.. Camasi.. Sufe.. Chiar si pedale. Sunt bune cand te zgarcesti:lol:. |
Mht'u - crede-ma ca stiuuuuu. asta e al 3 lea set de piese (daca nu si mai multe) pe care le-am luat pentru bicicleta asta. si de fiecare data am dat cate 1 milion.
deci daca imi iau pe ea 1 milion 500 imi ajunge. eu ma plimb cu ea de vreo 2 saptamani. si singura problema a fost bratu pedalier atat. dar nu nici nu am mai dat cu ea de toate alea. vreau sa scap de ea . ca sa pot sa imi cumpar alta. ca am niste bani. dar vreau ceva bun |
8 Attachment(s)
Pentru ca, cateva muste si tantari idioti s-au lipit de vopseaua de pe bicicleta, am fost nevoit sa o curat pe unde era nevoie si s-o vopsesc iar(a iesit un rosu mat de toata frumusetea):-)
A fost sudata si urechea de la furca spate a celei cu sa lunga, a fost indreptat apoi smirghel, kit pe unde era nevoie si a fost vopsit. Albastru lucios!:D Si 3 poze cu al meu Camping si cu Kent-ul unui prieten: |
CyPz - si eu am un pegas kent e facut cu albastru si negru mat. . dar imi e lene sa il termin. ca are rotile infranate. si parca are pana. nu mai stiu exact
|
Salut, vroiam sa va intreb si eu daca e posibil ceva ce mi'am propus, adica sa construiec un MTB de la 0, un cadru facut, nu cumparat, furca, ghidon la fel...iar de cumparat doar chestiile care nu pot fi facute "in casa" gen jante cauciucuri schimbatoare frane etc.
|
bowwow97 - da se poate . daca ai topitorie in curte si aluminiu si multe alte chestii , cadrul nu se face asa de simplu ai sudat niste tevi si gata. trebuie sa alegi materiale si altele . am dreptate baietii?
|
Quote:
Deci daca ai vrea asa ceva trebuie sa stii ca nu poti face toate piesele(la o calitate decenta)de la zero, ar trebui sa iti iei cadrul unei biciclete, iei partea de metal unde se invarte ghidonul , dupa butucul pedalier pt ca altfel nush cum vei monta rulmentii acolo, iar astea le pui pe cadrul tau- iar la final ce ai obtinut?? O bicicleta cu care iti va fi rusine sa iesi pe strada Nu este regula, poate oi fi foarte talentat dar nu se merita pt ca la final vei ajunge la pretul unei biciclete bune folosite |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning