![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
bun , am achizitionat un golf 2 fara motor
de fapt ,am cumparat ce a mai ramas pe el cu 200 de euro. asta e tot ce a mai ramas din el, voi incerca sa-l reconditionez , sa-i cumpar piese si sa-l readuc la starea in care se poate conduce :-P |
2 Attachment(s)
Stiti ca ma retrasem !!!
Acum ma apuc din nou !!!Cu mult mai mult calm si pasiune sper sa fiu primit asa cum se cuvine !!! Masina mea :Vw Golf 3 ai luasem faruri atat !! Ieri i`am luat un motor 1000 E ...si tot ieri l`am si montat !! HONDA 15V CP:63 Astazi i`am luat : Grila Fata Clean : 200 lei Protbagaj Clean : 450 lei |
Quote:
Cum vrei tu sa primit daca zici ca ai pus motor de honda pe golf 3 ? |
1 Attachment(s)
@Drift.Ivm: Spor la montat.
@grc: Mersi frumos,dă-i bătaie şi tu. @R.Equinox: L-am avut pe vărumeo şi m-a ajutat şi un vecin.Ne-am descurcat. @KidForDrift: Ce părere am? Aşi vinde până şi garaju' pt. ea. :D Îmi place mult. @Jink: Multă baftă,bani şi răbdare. Am montat motorul în noaptea asta + evacuarea cea nouă.Am dat doar o tură şi mai trebuie făcute nişte reglaje fine,dar sunt mulţumit de el.Până acum nu am întâmpinat probleme la el,şi sper nici să nu întâmpin. Am doar o poză momentan,urmează să montez şi restul pieselor pe maşină. |
Quote:
|
Quote:
+1 |
3 Attachment(s)
A venit azi la mine vărul meu şi mi-a făcut o ofertă pt. Schmidt-urile lui şi le-am luat.
Acum Civicul lui rulează pe un set de Spoon Sports pe 16" Jantele le montez pe Golf mâine după ce-mi vine suspensia. :D Poze cu Civic-ul: |
Am pus capacele la jante si am lipit sticker cu BBS pe ele ca nu aveau, si am dat comanda de discuri+etrieri brembo pentru o franare mai buna cu VR6-le :D
Acum trebuie sa vorbesc cu domnul Equinox despre vopsit. Poze cand imi gasesc cablul de date de la aparat. |
2 Attachment(s)
Salut! Mi`a venit in sfarsit si mufflerul!:D Cand veneam de la Kid am vazut un afis mare "Dezmembrari" si am zis sa ma uit pe acolo..Am gasit acoperisul pentru portbagaj. In seara asta il voi vopsi.
Attachment 2427027 Attachment 2427028 |
@batman: Poze. :D
@Drift.Ivm: E Volkswagen,nu Honda.Aruncă finala aia jap style.Nu are nici un rost pe maşina ta. |
2 Attachment(s)
am fost azi-dimineata pe la dezmembrari si mi-am gasit aripi :x
350 ron am dat pe ambele, un chilipir ! ambele sunt in stare buna trebuiesc vopsite , ca si restul masinii.. le-am montat. am vorbit cu cineva pe net sa-i cumpar bara spate. pana diseara ma intalnesc cu el , o iau, si o montez :-) |
2 Attachment(s)
Astazi am dat jantele de pe E90 pe 4 jante de tabla cu tot cu cauciucuri + 500euro.Si ma montat si numerele de inmatriculare cu care am cumparat masina ca sa nu am probleme cu politia.Maine daca am timp poate ajung sa o inmatriculez pe numele meu.
|
4 Attachment(s)
Am mai facut ceva la golf:
clean portbagaj clean usi jante, cauciucuri noi. Si numere negre |
3 Attachment(s)
@KidForDrift-Te astept!..Cine ti-a ales jantele?:)))..dau foarte bine!
@Jink-Bafta cu golf-ul:)) @Rid3r*RaCe-Ala nici macar nu e motor de honda:)))..e de renault din ala..de dacie:)))))) @DariusAlexandru-Ai modificat suporti cumva?:)...Arata bine! @Drift.Ivm-Frumos! @ionut.alex63-Schimba cauciucurile!!!!!!!!! @VladoWiz-Nu arata rau.. Bun..a venit prima masina..urmeaza a 2...dau detalii mai tarziu...sunt grabit acum sa ma duc dupa celalalta! |
@Jink: Pe stânga spate ai pană?
@ionut.alex63: Dă click pe şurubelniţă,apoi pe jante,şi bagă-le mai în interior.La ce jante te-ai gândit? @VladoWiz: Sincer e ţigănită.Da' important e să-ţi placă ţie. :-) @R.Equinox: Vreau să o văd gata.Nu mă atrage în momentu' de faţă.:lol: La Golf,nu,doar câteva mici întărituri. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning