![]() |
|
Re: PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale
Dobânzile au picat din 2007 încoace cu viteza meteoritului, în Europa şi SUA, în Japonia erau mici şi înainte. De fapt, între 2007 şi 2008 am fost furaţi pe faţă, ni se punea în mână (în ambele sensuri ale expresiei şi mai ales în cel obscen) contractul de credit cu 6% dobândă la euro şi trebuia să semnăm. Dacă era vorba de leasing, dobânda era 7%, 10%, 12%... în Vest practic se rugau de client să accepte 0,99% dobândă promoţională şi el spunea că "se mai gândeşte".
Numai că nimeni (şi mai ales niciun cocalar cu facultatea pe puncte care aruncase vesta tricotată de ţăran în schimbul costumului de funcţionar de companie) nu înţelegea de nimic, nici de logică, nici de glumă, nici măcar de pumn. Toţi ştiau una şi bună: economia duduie, salariul e mic, proprietăţile urcă, trebuie să ai credit, dacă nu ai credit nu faci două parale, oricine nu are la 25 de ani credit ipotecar pe încă 25, apartament mic, urât şi comunist, bretele şi 2 copii e cretin, dobitoc, cocalar, ţigan, poponar şi altele asemenea. Acum trollii cu credit îşi mănâncă de sub unghii să plătească ratele în euro, motiv pentru care au gura ocupată şi nu mai au cu ce să facă ...praf, vorba lui Niculae Moromete :D Dacă era de boicotat cineva înaintea baronilor petrolului, ar fi trebuit să fie băncile. Joi într-o anumită bancă mare de la noi am avut surpriza să fiu întrebat de toată lumea "dacă nu vreau să-mi mai fac un card sau măcar să iau un credit de nevoi personale acolo". A intrat foamea în voi, distinşi păduchi ai capitalismului? ~Nautilus |
Numele meu este Valeriu Pricop si sunt din Husi. Permiteti-mi sa va rapesc din timpul d-stra pretios 3 minute si veti vedea cum se poate scade pretul la orice produs de oriunde-ar fi el in lumea asta. Exista o solutie insa nimeni nu doreste a o spune. De ce oare? Ori nu si-au dat seama ce solutie sa gaseasca ori o stiu dar nu o spun. FRATI ROMANI concurenta este mama economiei. Acolo unde este concurenta este si pretul mai mic insa daca cei ce comercializeaza acelasi produs la acelasi pret incalca o lege a economiei nascandu-se astfel monopolul. Nu va explic mai multe pentru ca o sa va plictisesc insa trec direct la subiect. Ei comercializeaza motorina si benzina la acelasi pret. Hai sa spunem ca difera de la o companie la alta doar cu cativa banuti. Orice-ar fi toate companiile cresc pretul in acelasi timp ca un facut. Stiti de ce il cresc? Pentru ca indiferent de pret noi tot alimentam. Renuntam la o haina, la papica, la un produs pentru a cumpara motorina sau benzina. DECI? Vedeti? Cerere exista. Fiecare punem in rezervor de la orice benzinarie pentru ca nu difera pretul. Aici este problema dragii mei. Ei sunt uniti. Noi nu. Ia hai sa fim acum noi uniti si sa dizolvam fratia lor fortandu-i sa sparga monopolul si sa creeze inapoi concurenta. Ce-nseamna acest fapt? Eu lansez ideea insa impreuna vom alege compania care se va debarasa de acest legamant al lor. IATA SI SOLUTIA CORECTA: "De azi inainte nu mai alimenteaza de la o anumita companie nimeni. E clar? Nimeni. Ce credeti ca vor face directorii de marketing ai companiei respective? Vor astepta sa vada cum zi de zi castiga tot mai putin pentru ca nu mai au clienti? NU dragii mei. Vor fi spargatorii legamantului si vor scade imediat pretul pentru a ne atrage la ei. Acest fapt intamplandu-se, binen-teles vom alimenta doar de la compania cu cel mai mic pret. Ce vor face celelalte companii? Vor scade pretul in urmatoarea zi pentru a nu iesi in pierdere si pentru a-si recastiga clientii. Putem face acest protest impreuna si de atatea ori pana cand vom readuce pretul real al motorinei si benzinei in limitele suportabilitatii venitului nostru. Va spun dragii mei... numai daca aud companiile ce punem la cale vor scadea imediat pretul dara-mi-te sa-l mai si punem in aplicare. Haideti cu totii pe forum, prin apeluri, prin mesaje, prin aparitii televizate sau transmisii radio sa stabilim compania spargatoare de intelegere si vom fi cu un pas in fata lor. Daca suntem uniti castigam daca nu... nu prea. Parerea mea este sa nu mai alimentam de la cea mai mare companie din Romania dar acest lucru il vom hotari cu totii. VEDETI? Eu am gasit solutia foarte usor pentru ca este o vertebra a economiei rupta voit insa doar unul langa altul obtinem ceva. Nu sta cu mainele in san! Spune-le prietenilor tai, vecinilor, tuturor. STABILIM CU TOTII compania la care sa nu mai alimentam. Hai fratilor! CURAJ! O saptamana, doua, trei , o luna de zile evitam o singura companie si am castigat. Trebuie sa stabilim doar compania. Indiferent care. Va spun 100% ca din ziua in care am pus cu totii in aplicare acest plan in maxim o saptamana se va afla in toata tara. Imediat protestul ia proportii nationale iar compania va scade pretul inevitabil evitand astfel falimentul. Chemati presa intr-un oras si stabiliti in fata camerelor compania ce va fi evitata sa stim si noi de unde incepem. E foarte, foarte simplu. Stiti cum se spune... "BUTURUGA MICA RASTOARNA CARUL MARE". Dar buturuga langa buturuga ce rastoarna? TOTUL. Mult curaj tuturor! Fii mandru de tine daca-ti indemni prietenii sa facem acest pas.
|
nu mai alimentam de la omv-petrom eu zic ca lukoil are cel mai mic pret si cea mia buna benzina , la mine benzina de la petrom are apa in ea.
|
Quote:
|
astia de aici, exact asta incearca sa faca:
www.eject.ro Se va stabili compania boicotata in functie de numerele la loto, iar luna asta a iesit OMV-Petrom castigatoare. Deci... eject pt OMV. @catalin266 Si eu cam tot de la Lukoil alimentez. Tot timpul au avut pretul cel mai mic. Si cu benzina n-am avut probleme. Dar daca va fi sa pice boicotul pe ei, nu voi mai alimenta de acolo |
Quote:
|
corect
|
Exista prin 2006 "Comision de gestionare al contului". Sotia mea avea un depozit deschis la o banca, iar de ceva vreme nu s-a mai interesat de cont, pana intr-o zi cand a cerut un extras de cont si suma scadea de la o luna la alta. Era vorba de un depozit de cateva milioane (cateva sute de lei "denominati'). Nu am luat nici un credit in viata mea si sper sa ma feresc toata viata.
Nu stiu daca mai exista acest comicion de gestionare al contului in ziua de azi la depozite bancare. Pur si simplu nu vreau sa aud de banci, niste instrumente de inrobire financiara a oamenilor prin indatorarea creata de credite. Boicotul meu cu bancile l-am inceput in 2006. L.E.: Pana am scris eu postarea anterioara, s-a schimbat subiectul discutiei. Stiam ca ramane stabilit ca in luna februarie 2011 sa nu alimentam de la OMV-Petrom-PetromV. Deci s-a discutat si mai inainte cu cateva pagini si pe alte subiecte de discutie despre boicot. Si boicotul cu banii marunti e bun, ca sa se inteleaga ca si noi putem fi uniti, le tragem si noi un semnal de alarma, dupa care urmeaza nealimentarea din luna februarie. |
1 Attachment(s)
O poza reprezentativa si de la Tulcea!
|
1 Attachment(s)
si de la timisoara :))
am inteles ca au fost pe faza cu cantare pentru numarat banii . Doar ca li s-a cerut certificatul metrologic , si lipsea :)) http://www.pressalert.ro/2011/01/gal.../#comment-3530 |
Quote:
Quote:
|
Quote:
nu da bine din protest destept si inteligent devine violent Quote:
nu poti sa iesi 3-4-5 insi in FATA sa te pui cu o MAFIE de 100 de MILIOANE de euro ANUAL sa te iei cu ei DACA nu esti sustinut !! de cine ? de 30 de masini ??? din cauza NOASTRA a celor din BUCURESTI care am inititat aceste BOICOTURI ..OMV deja sau ars cu 150 de milioane de EURO zilele astea pentru ca iau prins cu BENZINA vanduta si NEIMPOZITABILA adusa din afara !!! MULTI nu inteleg ce se poate intampla !!! MA INTELEGI COLEGU DE ASTA LUMEA SE DA INAPOI ..... NU SUNTEM UNITI Quote:
Quote:
Quote:
IN IASI AU FOST MAI PUTINI CA PE DATA DE 7 ASA CA ? ORI CUM AM FACUT CEVA CE NU AU FACUT 70 MII DE SINDICALISTI SI DACA TOT ROMANUL DE RIND AR IESI ATUNCI AR FI CEVA PINA ATUNCI CEI CARE AU FOST LA IASI INCA MAI POARTA FLAYERELE IN PARBRIZ SI HAIDETI DACA SE HOTARASTE SA O FACEM SIMULTAN CA DE EXEMPLU IERI AU IESIT SI VASLUENII ... FELICITARI LOR AU FOST 50 DE MASINI INTRU-N ORAS CARE E MIC TARE NASCUT IN ROMANIA |
Uite colegu cind primesti un mail cu niste filme pentru cultura ta generala si pentru stiinta ta
fii atent mesaj la mesajul care l-am primit asa ca daca te documentezi si te informezi uite ce primesti Acest mesaj si orice fisiere sau documente atasate contin informatii confidentiale, clasificate conform regulilor interne. Mesajul este destinat doar persoanei sau entitatii adresate si altora autorizati sa-l primeasca.. Daca dvs. nu sunteti in aceasta situatie, prin aceasta va informam ca orice dezvaluire, copiere, distribuire sau orice alta actiune bazata pe continutul acestor informatii este strict interzisa si pot fi aplicate sanctiuni, potrivit legii. Daca ati primit acest mesaj din greseala, va rugam sa ne informati imediat si sa stergeti mesajul din sistemul dvs. De asemenea, va rugam sa tineti cont ca transmisia nu poate fi garantata ca fiind sigura sau fara erori. Va multumim." |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning