![]() |
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
va salut pe toti si va rog sa ma ajutati daca stiti sigur pe undeva pe la dezmembrari un passat b2 1984-1988 ca tot caut si nu gasesc.va multumesc
|
Quote:
|
Stie cineva de vanzare vreo motocicleta mai veche (anii '60-80') in stare de functionare si cu acte ok? (Ij, dnepr, jawa si altele) Optic nu prea conteaza, poate sa fie julita etc, dar intreaga :)
|
Cauta pe forum la PROBIKE la sectiunea comuniste si poate gasesti acolo.
|
Quote:
aia nu prea sunt seriosi:lol: .Am stat 3 saptamani pentru 5 parasolare. |
Baietii sunt din Cta .. si am vazut multe masini "tunate" prin cta si ultima oara am vazut un hyundai accent alb ( (prin inel 2).. bestial era .. si sunt curios unde as putea sa apelez si eu la un service autorizat .?
|
Stie cineva vreun centru de dezmembrari in Cta unde as putea gasi Dacia Nova sau Supernova?am nevoie de incuietoarea de la portbagaj.
inca ceva:Daca am pierdut cheia de la respectiva incuietoare,cum as putea sa fac o copie cumva.numai pot descuia portbagajul:)) |
Pai in lumina sunt 2 dezmembrari mai este unu la techerghiol si mai e unu parca dupa ce treci podu la agigea!
|
Quote:
ms inca odata |
Quote:
|
Quote:
|
Salut. Unde as putea sa imi montez si eu o suspensie sport? Niste mecanici buni? la Borla langa dorally ? Multumesc.
|
sall all
unde faceti ITP IN CONSTANTA??
|
Quote:
Statia se numeste TAR Service, iar pretul pentru automobil este 69 lei, mi-am facut eu acum cateva zile. Nu e chiar cea mai curata statie ITP, insa pretul e bun, iar baietii sunt ok, mai trec cu vederea lucruri marunte (gen semnalizare sparta, anvelope mai mari/mici, te ajuta si cu noxele etc.). Quote:
|
De unde fac si eu rost de 4 table pe 15 5x100 pentru Octavia 1?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning