![]() |
|
Re: Cafeneaua membrilor 4t din Focşani
Quote:
|
La grasu ala negru? Fututul dracului de arab m grec ce dracu e ? mai jos de tribul , nu?
Da nu stiu omule , stiu ca nu ii dadea ..plm ..aia ma suna continuu sa ii dau eu diferenta , dar iam dat un refuz , pe tasta de apel si mi-am schimbat nr ca ma futea. I-am zis ca ne vedem in tribul ca eu i-am dat asigurarea si gata! Eram legal , ce mai vrea de la mine...Doar eu nu am vrut sa intru in ea. Mi-am pierdut si eu masina , dupa ce am dat pe taxa 900 e , asta e viata .. ASA e in Romania , si sincer o cred si credeam ca isi vroia banii ...dar scuza-ma , si eu am dreptate si ea! Legea ne-a indreptatit.. |
da ma bulangiul ala x(x(x(...nu ai idee dak ia mai dat?
|
Nu am idee , si sincer sunt un pic rau prin ceea ce zic : nu ma m-ai interesat!
|
mie miau dat banii vineri pentru supernova ... in max 10 zile...ala a avut asigurare de la astra ... despre carpatica am numai vorbe rele de zis.... ba chiar este si un topic undeva pe un site deschis pentru asta ..si este cel mai populat :) dar nu dau aici link . poate nu e voie x( deci as praf aia de la carpatica
|
Quote:
|
Da crezi ca nu stiu si eu faza asta , stii ce zic? Ca masina are 5 ani , si scad din valoarea ei in functie de an..cu cat are mai multi ani cu atat scade mai mult....
Ce cred eu ca ar putea sa faca fisan , e sa se duca la un evaluator sa ii evalueze masina si sa ii dea in judecata pe cei de la asigurari...altfel nu cred ca o sa vada banii care ii vrea.. Eu am vorbit atunci cu toata lumea , de la avocati , procuratori , comisari...ca sa ma scot din accidentul asta, si am iesit si fara amenda si fara cazier... |
le-am zis k le dau eu 2500 sa imi aduca alta...si au zis k asa evalueaza ei si plm...
|
ma duc iar maine sa vad dak a venit raspunsul...de la sibiu..dak nu fac reclamatie la CSA is dupaia ma duc la un avocat...
|
bine ca se scumpesc asigurarile...cu 2 milioane in plus pe an la rca...pe motiv ca trebuie sa mareasca plafonul de despagubiri... ce chestie..eu nu am auzit nimic de la asigurari despre vreo despagubire..dai in plm de dobitoci...
|
Cam pustiu pe aici !!!! nu mai zice nimeni nimic?
|
pustiu pustiu...va zic eu k masina mea sa vandut...si acum astept bani de la asigurare k sa imi pot lua altceva:(
|
Cu cat iesi la urma ? Cat ai luat pe ea si cat iti da asig?
|
1000E am luat pe masina, asigurarea imi da 2454E si ala kre ma busit imi mai da 1000E
|
4500 in total.. e relativ bine.. nush cu cat ai fi vandut masina daca ai fi vrut da` cred ca e un pret bun.. pe prafu asta..
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning