![]() |
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
Quote:
|
Quote:
|
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
Mare'i gradina ta Doamne!...
In fine, eliminarea arcurilor dintre culbutori, si inlocuirea lor cu distantiere, s-a practicat si la noi in epoca de aur si inca o practica baietii cu R5 de gr.2. |
Daca nu ma insel sitemul asta a fost aruncat in lupta de Ford prima data pe V6 sau V4 avand un singur dezavantaj.
Distantierii in locul arcului trebuiesc foarte bine executati si toleranta aleasa perfect altfel motorul "bate". Nu ar fi nimic grav doar ca suna ciudat in ture mici pana se incinge excesiv. |
Sebastian da stii ceva istorie observ , e de apreciat, corect sistemul a fost pus in aplicare de Ford prima data, si acuma in ziua de azi se fac transformari de genu mai ales in america la old muscle cars, la ei este o banalitate din ce am observat in prezentarile lor pe diverse forumuri.
Adytza579 varsta ta afisata pe forum este ce reala ? |
Ceva mai stiu, dar omul cat traieste invata.
Asa ca o mica paranteza aici pe topicul omului, eu sunt indragostit de automobile. Unii oameni cred ca sunt indragiostit doar de unele dar de fapt mie-mi plac toate, le ador. La capitolul Dacia nu puteam sa nu fiu in contact cu ea deoarece am deschis ochii cu acest model, sunt roman, a fost si este cea mai reprezentativa masina nationala. Fordul ... nu-l poti ocoli a scris istorie si inca continua sa faca asta la mare nivel, in plus prima mea masina pe numele meu nu pe al parintilor a fost Ford Sierra 2.0 V6 in 1991. |
Multumesc tuturor pentru Top 10...
https://www.4tuning.ro/alte-stiri-aut...011-11838.html |
Cum de esti doar pe locul ala? :shock:
Tu trebuia sa te situezi in locul aluia cu "Dacia 1310 Lamborghini style - culmea pasiunii pentru tuning" , ce este cu masina asta de a ajuns pe locul 3?o masina taiata ,neterminata si plina de chit... In fine,multa bafta cu masina si sanatate. |
da si mie mi sa parut ciudat :D
|
Quote:
|
:???: hm
te sfatuiesc sa dai la prima pag a threadului si sa te uiti pana la sfarsit nu sa citesti :rolleyes2 :lol: |
Masinuta aia cu chit si neterminata cu usi ciudate arata chiar mult mai bine acum...pacat ca baiatu nu mai pune poze.S-ar putea la 4tuning days sa fie o surpriza :D
|
Quote:
E o masina de generatie veche fara xenoane, folii, neoane, fibra de sticla, tribale, tunete si fulgere:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning