![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor (off topic in limita bunului simţ)
probabil vei afla vineri ... pe net nu prea sta lumea.
|
zorro6299 ti am vazut pozele de la album seamana destul de mult cu opel astra f cabrio bertone:D ce motorizare ai pe masina...?
|
Quote:
Are motor 1,8 Benzin, 90 Cai , din care s-au mai inecat vreo 10, de cand i-am pus GPL,asta e, circul destul de mult si se aduna " centii" :rolleyes2 si apoi e mai ecologica asa, nu.??? :-P P.S. Viteza ucide, nu te lasa inselat !!! |
1 Attachment(s)
tare faza cu ecologia:)) in viziunea mea seamana cu un astra f cabrio bertone nu am glumit :)ca cea din poza si mai ales fatza e aproape identica :) sper sa nu vad eu lucrurile altfel:))=)) daca esti din iasi poate ne inatlnim pe la bisericutze secte etc:D
|
Quote:
Desigur ca sunt din Iasi, si ma gasesti in fatza la Palat vineri seara, intre 20 si 22 . Pace to all.;) |
da asta am obs si eu diferenta :P la opel sunt 3 bare deasupra capetelor in latime si 2 in lungime presupun ca in cazul unei rasturnari sper sa tina:))sa nu raman fara capete:))
|
Quote:
"In frane si in femei sa nu ai niciodata incredere !!!" |
:))) sper sa fie 2 castigatori la categoria 1:)) si facem experimentul de pe bucium :))
|
Quote:
Sunt sigur ca o sa-mi raspunzi cu "dar ce,te simti?" sau alte prostii de genul.. |
Quote:
|
Re: Masina pentru incepatori
8) hi, ma bag si eu desigur in vorba 8) si desigur recomand pt incepatori un golf 3 ...iar daca " se risca " poate fi si cabrio , tot spunea cineva ca are 4000 E , :-P si unde mai pui ca am si unul de vanzare :-P .... coicidenta 8) dar in final cred ca un incepator trebuie sa aibe in vedere cateva treburi importante : siguranta lui first" adik cat mai multe air bagu ri :twisted: , apoi un consum cat mai redus... ca sa poata castiga experienta ...sa nu mai fie " incepator" , un motor nu prea mare cum spuneau si altii, sa aibe asigurari si taxe mici , printre altele si un Opel Corsa e bun, Matiz, BMV ursuletz, sau ceva mik , oricum o masina in 2 portiere este ideala si din ce in ce mai cautata in zilele noastre unde gasesti cu greu un loc de parcare, etc, etc. Dar desigur ca cea mai buna masina e masina parintilor sau masina firmei deci daca vrei sa inveti soferie ' moka" angazeaza te agent la vreo firma de distributie si te ai scos :-P:-P:-P
Viteva ucide !!! Nu te lasa inselat !!! aviza incepatorilor :-P |
Nu stiu daca ursuletii sunt chiar atat de indicati pentru incepatori (masina cu tractiune spate, fara electronice...).
|
ce-a mai buna masina pt incepatori ramane batrana dacie ,pe care ori de cate borduri o dai tot mai merge....pana te inveti cu parcarile,pana iti formezi reflexele ai s-o dai de toate bordurile...asta in cazu in care nu te opresti in altceva ...piese ieftine oriunde gasesti....dupa ce inveti sa conduci bine...poti sa-ti iei orice-ti doreste inima si-ti permite portofelu .....parerea mea
|
gresit ... cea mai buna masina ca SA INVETI SA CONDUCI e dacia, dupa ce iei permisu'(evident fara "atentii") mergi cu ce'ti poate portofelu'.
|
Chiar si dupa ce iei permisul e recomandata Dacia o perioada. E o masina permisiva, simpla, intuitiva pe viraje...pentru un incepator mi se pare foarte ok. Dupa ce capeti experienta vorba voastra...mergi cu ce te tine portofelul.
O vorba din "batrani": daca stii sa conduci Dacie conduci orice. |
| All times are GMT +2. The time now is 20:36. |
|
- Copyright 2026 4Tuning