Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

SFW 25-08-06 16:54

Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 532136)
yo ma dau cu tine cu bmw-ul si iti dau si avans (sorry k nu m-am facut inteles) dar fara bani :D Daca chiar te intereseaza sa faci o cursa cu el pe bani (seriosi) pot vorbi cu el sau sa te pun pe tine in legatura cu el.

si ... ai de gand sa si castigi cursa sau doar sa te dai? :lol:

Andr3i 25-08-06 17:52

BMW_Rullzzz, dar vad ca ai ajuns sa lauzi mashina prietenului... nu cumva e un benzinar? :lol: :lol: de ce nu il "ameninti" cu vreun' diesel pe SFW? ;)

Bmw_Rulllzzz 25-08-06 17:59

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 532155)
si ... ai de gand sa si castigi cursa sau doar sa te dai? :lol:

eeeeiiii....nu mai stii si tu de gluma ???????

Bmw_Rulllzzz 25-08-06 18:01

Quote:

Originally Posted by Andr3i (Post 532229)
BMW_Rullzzz, dar vad ca ai ajuns sa lauzi mashina prietenului... nu cumva e un benzinar? :lol: :lol: de ce nu il "ameninti" cu vreun' diesel pe SFW? ;)

pai spuneam k sa faca cu rs6 o cursa k sa vada si el diferenta pe care a facut-o intre caii lui la A4 si ai mei la Bmw.

aleks 25-08-06 18:16

andrei nu te supara, dar e evident ca nu ai dieseluri comparabile pe o masina de gabaritul ei, 220 de cai pe o masina pana in o tona juma'te... cam greu, nu crezi?

SFW 25-08-06 18:18

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 532243)
eeeeiiii....nu mai stii si tu de gluma ???????

Ba stiu :D

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz
pai spuneam k sa faca cu rs6 o cursa k sa vada si el diferenta pe care a facut-o intre caii lui la A4 si ai mei la Bmw

Da ... da a lui consuma mai mult :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 532261)
andrei nu te supara, dar e evident ca nu ai dieseluri comparabile pe o masina de gabaritul ei, 220 de cai pe o masina pana in o tona juma'te... cam greu, nu crezi?

scuze ... 1600 kg ... adik ... 1580 ca sa fiu mai exact ...

Dar ... uite ... am dat exemplul golfului de 1.4 de 170 cai ... acolo nu va bagati :D

Sper ca nu se cearta lumea de acum si pe subiectul asta ... ca unii prefera diesel si unii benzina :lol:

Make love not war ... ma rog ... nu intre noi ....

Bmw_Rulllzzz 25-08-06 18:26

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 532265)

Da ... da a lui consuma mai mult

:-P :-P :lol: :lol: :lol: right

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 532267)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aleks 25-08-06 18:49

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 532265)
scuze ... 1600 kg ... adik ... 1580 ca sa fiu mai exact ...
Dar ... uite ... am dat exemplul golfului de 1.4 de 170 cai ... acolo nu va bagati :D
Sper ca nu se cearta lumea de acum si pe subiectul asta ... ca unii prefera diesel si unii benzina :lol:

man, discutii pe otto vs compresie :twisted: o sa fie cat e lumea si pamantul, si sunt de cand am intrat eu prima data pe un forum pt masini...
problema e ca fiecare are anumite avantaje, si o sa ne invartim in jurul cozii si a orgoliilor pana o sa ne iasa pe ochi si tot n-o sa convinga nimeni pe nimeni...
fiecare cu ce are, cu ce-i place lui si cu ce-si permite...
sau vreti sa va faca pe toti "un prieten" cu motocicleta lui?, k sa folosesc expresia cuiva de pe aici:twisted::twisted::twisted:

Bmw_Rulllzzz 25-08-06 18:53

hmmm............:nervious: :nervious: :nervious:

SFW 25-08-06 19:18

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 532313)
man, discutii pe otto vs compresie :twisted: o sa fie cat e lumea si pamantul, si sunt de cand am intrat eu prima data pe un forum pt masini...
problema e ca fiecare are anumite avantaje, si o sa ne invartim in jurul cozii si a orgoliilor pana o sa ne iasa pe ochi si tot n-o sa convinga nimeni pe nimeni...
fiecare cu ce are, cu ce-i place lui si cu ce-si permite...
sau vreti sa va faca pe toti "un prieten" cu motocicleta lui?, k sa folosesc expresia cuiva de pe aici:twisted::twisted:

Eu nu zic ca-i mai buna benzina ... doar ca asta prefer eu ...

Da ... pune-l pe prietenul tau cu motorul sau ia inca 4 pe langa el pe motor ... si cu 5 bagaje .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na ca i-am facut-o si lui :lol: :lol:

Bmw_Rulllzzz 25-08-06 19:51

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha haahahahahhahaha gata ne-a facut pe toti SFW :clap: :clap: :clap:

Andr3i 25-08-06 22:01

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 532261)

Pai e un pic cam greu... ;) Si e fara suparare... ca doar e un schimb de opinii, nu cearta...:shock: :D

SFW 26-08-06 03:17

Quote:

Originally Posted by Bmw_Rulllzzz (Post 532414)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha haahahahahhahaha gata ne-a facut pe toti SFW :clap: :clap: :clap:

pai nu? cu putina istetzime ii fac pe toti ... pe unii la consum, pe altii la dimensiuni si tot asa ...
Si pe cativa si la viteza :D

bc_04_aju 26-08-06 04:01

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 532738)
pai nu? cu putina istetzime ii fac pe toti ... pe unii la consum, pe altii la dimensiuni si tot asa ...
Si pe cativa si la viteza :D

hai sa ne masuram burtzile shi vezii ca te fac:):):):)
na ca sa nu fii tu mare in toate:):):)

aleks 26-08-06 04:50

Quote:

Originally Posted by SFW (Post 532366)
Eu nu zic ca-i mai buna benzina ... doar ca asta prefer eu ...

Da ... pune-l pe prietenul tau cu motorul sau ia inca 4 pe langa el pe motor ... si cu 5 bagaje .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na ca i-am facut-o si lui :lol: :lol:

pun atash pe hayabusa , sa mor eu, si tot il incarc :lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning