![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
|
BMW_Rullzzz, dar vad ca ai ajuns sa lauzi mashina prietenului... nu cumva e un benzinar? :lol: :lol: de ce nu il "ameninti" cu vreun' diesel pe SFW? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
andrei nu te supara, dar e evident ca nu ai dieseluri comparabile pe o masina de gabaritul ei, 220 de cai pe o masina pana in o tona juma'te... cam greu, nu crezi?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Dar ... uite ... am dat exemplul golfului de 1.4 de 170 cai ... acolo nu va bagati :D Sper ca nu se cearta lumea de acum si pe subiectul asta ... ca unii prefera diesel si unii benzina :lol: Make love not war ... ma rog ... nu intre noi .... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
problema e ca fiecare are anumite avantaje, si o sa ne invartim in jurul cozii si a orgoliilor pana o sa ne iasa pe ochi si tot n-o sa convinga nimeni pe nimeni... fiecare cu ce are, cu ce-i place lui si cu ce-si permite... sau vreti sa va faca pe toti "un prieten" cu motocicleta lui?, k sa folosesc expresia cuiva de pe aici:twisted::twisted::twisted: |
hmmm............:nervious: :nervious: :nervious:
|
Quote:
Da ... pune-l pe prietenul tau cu motorul sau ia inca 4 pe langa el pe motor ... si cu 5 bagaje .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na ca i-am facut-o si lui :lol: :lol: |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ha haahahahahhahaha gata ne-a facut pe toti SFW :clap: :clap: :clap:
|
Quote:
|
Quote:
pai nu? cu putina istetzime ii fac pe toti ... pe unii la consum, pe altii la dimensiuni si tot asa ... Si pe cativa si la viteza :D |
Quote:
na ca sa nu fii tu mare in toate:):):) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning