![]() |
|
Re: Diverse discutii
mha da tu n`ai tb??(pt maax)....
tb????? |
tb = prescurtarea cuvantului treaba.
|
kraven .. de max ziceai tu ? cu treaba aia :)
|
mah.... nu shtitzi nici unul..... exista solutzii speciale la magazinele de bijuterii.... nu pasta de dintzi sau mai shtiu eu ce dreq.....
|
am dat cu pasta de dintzi la greuceanu si a iesit mizerie de pe el...apoi cu bicarbonat l-am frecat si e luna,zici k e nou ;)
|
noi knd ti`am zis...;;)....
licurici ....da ...de el ziceam |
cea mai buna solutie e sa-ti iei altu .. scapi si de zgarieturi si tot ce e pe el :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
alex2see wait ur turn :)) .. app .. tu ce motor ai ? ca cine stie :P
|
:twisted: :twisted: 1.6l benzen aspirat multipunct, 16v, si.....100 cp:twisted: :twisted: tu ce ai sub capota?
|
intrebasem de alex2see .. de tine stiam k ai 1.6 si 100 de cai .. Eu am 1.4 , 16 valve , 100 de cai si-un catzel shef de trib akolo :))
|
Vento VR6 & his driver RULLZ :) ... DON + Vento VR6 = Senzatie , smekerie :) .. ceva frumos rau :)) .. am vz si eu ce-i aia masina puternica si shoferie :))..si am vrut sa fac publice felicitarile mele :)..kiar dak nu intereseaza pe nimeni .. scuze :))
|
Quote:
|
ooo ... a inviat lumea....long time no see ..si alex si mys:)...
licurici` ...senzatie cu vr`u zici ai?...:)... |
Quote:
|
nebunie .. nu senzatie .. prea frumos :D
|
Quote:
Esti un greu si tu, cel putin la faza aia cu pozele de pe telefon..., m-ai spart... Vezi ce faci cu cablul pentru detector... |
ms ;) .. te sun maine dim sa trec sa-l iau si sa caut .. Are cineva vreo idee de pe aici unde gasesc un cablu de detector ?
|
Bon frate ti-ai schimbat numarul de tel 1data cu telefonul? ca te-am sunat in seara asta la un moment dat si nimic...? :D
|
Permite-mi te rog sa raspund eu ... :D
Telefonul sau mobil de ultima generatie are sunete mult prea polifonice, chiar si mp3 .... si suna in ritm cu melodia pe care noi o ascultam la max si cu motoru turat muuuult( ca doar e in rodaj) :twisted: Cum dreaq sa auda? :lol: |
Quote:
|
Dinule, ia-l si pe Tre, aduc eu vopsea sa ne marcam locurile de parcare, ca vad ca iar stam toti pe acolo :)) si stiu ca tre d-abia asteapta sa imi fure locul. de aia scot masina doar noaptea, cand doarme el :P
|
nu stiti la dacia service la voi pot sa imi duc linistit masina la reparatii ? sau sa o duc altundeva. masina de care vorbim e un opel astra g. are radiatorul spart si e imobilizat in ploiesti. help ?
|
Daca te referi la Poliserv mai bn te lasi,sunt cei mai mari talhari (k altfel nu le pot spune) eu mi am gasit aripa infundata si m am ales si cu o factura umflata de 15 mil si ceva :D...pe care normal am refuzat o k nu era din vina mea defectiunea,deci mai bn nu,cauta si u un service prin Ploiesti,poate te ajuta baietii ;)
P.s: te sfatuiesc asa pt k nu vreau si altii sa pateasca ce am patit si eu ;) |
nu shu la care ma refer. e langa e un parc auto care are si tractari. Poliserv e ?
|
dak e in intersectia aia mare semaforizata la Bucov,unde sunt si masini lovite mai bn nu te duce,ast si u sa ti rasp cineva dupa forum care au prieteni cu service-uri bune si o sa fi multumit,mai ales la bani ;)
|
Merci...o sa astept ...sunt curios cat costa una ...maine o sama duk la casco sa vad daca mi`o platesc aia..merci oricum.
|
La PEX fac treaba buna .. da` lucreaza km scump .. Mi se pare k s-a mutat la bucov aku .. Unde e si showroom SEAT ..si dak nu s-au mutat inca akolo .. or sa-ti explice unde e service-u aku ... ca asa dak iti zic eu pe net nu intelegi nimik
|
daca ai portofelu plin dute la pex ca lucreaza bine inca sunt pe popa farcas
|
Quote:
|
Quote:
Si la viteza cu care rulam..., chiar n-am avut timp sa mai scot si telefonul sa raspund. Lasa ca o sa-mi iau si handsfree-ul de-acum in colo... ;) |
cam tarziu..... masina mea e la bosh cica....acuma vine radiatorul de la brasov..... 7 mil. in fine.... imp e sa plece ai mei cu masina odata din ploiesti sa ajunga odata la mare unde si-au dorit.
|
|
pai cam asha ceva am facut si noi joi , doar ca nu am stat intr-un singur loc
nici la ei nu era legal si mai era si la o parcare agip :mrgreen: |
ma mai primiti si pe mine la sala?:joy:
|
zici k e sala noastra...vin`o drq k te-ai dat la fund...
|
Mah Maybach Exelero,exista in realitate sau nu??k eu am vazut anul trecut nishte poze cu el,si cineva zice k e ink in stadiul de proiesct
|
a fost un proiect facut pt gumele Fulda parca. nu mai stiu. un prototip.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning