![]() |
Re: Club CIELO
salutare , informativ la cat poate ajunge toata bucsaraia + bascule aftermarket sau original pe fata la cielo , daca aveti idee si ati facut`o estimativ poate ajunge la 2-3 mil? sau depaseste?
|
Salut!Am vazut azi prin Carrefour un set becuri cu xenon,cica,marca Type R,pretul:43 lei.ce parere aveti?se merita?erau H3 parca...
|
Daca sunt de alea albastre sunt halogenuri nu sunt xenoane si dau o lumina putin mai alba dar sunt departe de xenonul adevarat.
|
Quote:
|
Estetic se vad mai albe. Practic.... Depinde de tipul becului. Sunt unele blue vision care se vad mai varza decat cele normale.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stie cineva daca merg telescoapele de la Calibra la Cielo???
|
Din cate stiu eu tot ce tine de suspensii si e de opel( calibra, vectra A, Astra F, kadett E, Corsa(an 96)) se potrivesc...ideea e ca daca pe calibra au fost puse arcuri sport cu telescoape sport acestea sunt mai scurte ca cele stock findca si arcu e mai scurt...daca pe calibra e suspensia normala merg puse fara probleme. Mai cere pareri dar bag mana in foc 100%.
|
Sunt unele cielo cu jamba groasa si unele cu jamba mai subtire am inteles. Si cica nu s-ar potrivi orice. Asta ce am auzit si eu de la un baiat care a zis ca a intampinat problema asta.
|
poi tocmai deaia... am arcuri sport d3e calibra si le vrea un baiat pentru cielo.... nu am decat sa demontez la cielo si sa le compar! ms!
|
Quote:
|
Cielo de Koreea au amortizoarele mai subtiri,iar cele de Romania le au mai groase, asta nu ar fi problema ca cele subtiri intra in jamba de koreea, dar e problema la piulita aia mare de se infileteaza in jamba.Am intampinat si eu problema asta.
|
Sincer eu pana acum nu auzisem de problema asta si traiam cu impresia ca toate sunt la fel......nu imi place sa ma contrazic daca nu stiu, deci insemna ca asa e, oricum e bn ca am invatat ceva pe viitor. Totusi de ce ar fi diferenta asta de grosime daca este acelasi model si acelasi motor??....are cineva idee.
|
Quote:
|
Chiar, de la tine auzim Dane de faza asta parca, nu? Merge 'silver bullet'? :) Mai trage-i si tu cate o poza :)
|
Stie exact cineva pana in ce an s-au fabricat Cielo in Romania, pentru ca vreau sa cumpar unul si gasisem la cineva si spunea ca e fabricatie 2007, ABS din fabrica, si desigur, cumparat de nou dintr-o reprezentanta din Romania.
Eu stiam ca s-au fabricat pana prin 2006 si ABS nu au avut niciodata cele ce s-au vandut la noi, insa poate nu stiu eu bine si as vrea sa imi zica cineva care se pricepe mai bine!!! |
Eu stiu in proportie de 95% ca s-au fabricat si in 2009! Am un vecin care lucreaza la Daewoo si acum la Ford si a luat masina din ultimul lot!
Nu gasesti sa cumperi mai nou pentur ca nu le vinde lumea dupa 2-3 ani! De ABS nu stiu.. dar nu cred sa aiba! |
A mea este din 2007 februarie dar abs garantat nu a avut din fabrica deoarece pe lista de optiuni nu a avut asa ceva.
|
Quote:
Si de ABS pe Cielo, din fabrica, nu am auzit niciodata. Nexia e altceva... Ma indoiesc ca in ultimii ani "de viata", fabrica de la Craiova s-a apucat sa modifice sistemele de franare ca sa puna ABS. Al meu, din 2006, nu are asa ceva si nici nu exista pe lista de optiuni. |
ok, multumesc de raspunsuri, ciudat insa ca persoana cu care am vorbit si care are masina, m-a asigurat ca are abs de fabrica si ca e cumparata de la o reprezentanta din jud. Arges...... E posibil insa sa nu se priceapa si sa confunde....
|
Quote:
|
poate zice ca are abs deoarece are martor de abs in bord, dar fara bec....
|
Cielo s-a fabricat la Craiova pana in 2007 , martor de ABS are si a mea in bord (doar in bord) :D .
|
8 Attachment(s)
salut.....as vrea sa va arat si eu masina mea, sper sa va placa;))
dotari: 4 geamuri el, inchidere +alarma, servo, cd +4 boxe sony, aer cond modificari: discuri fata de calibra cu etriere punte spate cu discuri de kaddet GSI, suspensie sport arcuri+amortiozare pe gaz jante pe 15 scaune recaro de astra gsi filtru sport+evacuare sport volan momo |
Quote:
|
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=6g-nw...=19&playnext=1 cu a4 2.5tdi de 180cp cu soft https://www.youtube.com/watch?v=Wwi95QWlK88 un mic demaraj 0-100 |
o intrebare ... are cineva scaune sport recaro de kadet GSI montate pe cielo ?
Vin la fix sau trebuiesc modificate ? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Nu stiu ce sa zic ... eu le am pe cele din poza de mai jos si mi-au c-am dat batai de cap ... sunt mai late cu 3cm ... nu imi vin pe gauri .
|
Am si eu o intrebare...
Cand bag a 4-a incepe sa mi se auda la masina un sunet ciudat .. un scartait intrerupt ... cum sa va explic scartaitu asta ... se aude ca un fluier intrerupt mai exact .. se aude incontinuu si daca iau picioru de pe acceleratie dispare.. dispare si cand apas frana .. si ca sa scap de el incetinesc si bag la loc a doua .. apoi a 3-a ... are cineva o idee de la ce ar putea fi concret? |
Filtrul de aer
|
6 Attachment(s)
Cateva poze de astazi de la intalnirea Daewoo
|
O intalnire in bucuresti nu organizeaza nimeni? Poate nu am fost eu pe faza dar sincer astept de ceva vreme ca cineva sa ia masuri in acest sens. Haideti sa vorbim si sa se lase cu o intalnire la polivalenta sau unde vreti voi....
|
"Bucuresti" imi cer scuze :P
|
jambele fata de espero se potrivesc pe cielo?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Vin si cei de pe Daewoo Club si de pe Cielo Club... putem spune si de pe 4tuning. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning