Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Discutii despre orice! (https://forum.4tuning.ro/439-baia/55899-discutii.html)

trx23 27-03-11 18:40

Re: Discutii despre orice!

razvy_91 eu merg cam de 2 ori pe saptamna acolo ori cu duba ori cu vectra e cel mai prost drum stiut de mine la ora acuala sin seini pana in racsa zici ca e bombardat nu alta

MITSU 27-03-11 18:52

Quote:

Originally Posted by teen.ager (Post 4204378)
MITSU ai fost astazi cu Cipri in parc?

am fost in parc , dar nu cu Cipri . am scos un pic wrc-u la plimbare :))))))

teen.ager 27-03-11 18:54

L-am vazut in parcare si credeam ca te-am vazut si pe tine, da se pare ca nu erai tu.

cristi.mk4 28-03-11 10:22

120 km/h viteza maxima atinsa azi cu golfu imi intra in limp mode..bagami-as

cer o recomandare pt un tester ...care sa imi depisteze si ce=a mai mica eroare....

kiry 28-03-11 11:08

Ma poate ajuta cineva cu cateva informatii despre colegul vostru "IonutzMFF", contact pe PM va rog.

razvy_91 28-03-11 11:35

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4206027)
120 km/h viteza maxima atinsa azi cu golfu imi intra in limp mode..bagami-as

cer o recomandare pt un tester ...care sa imi depisteze si ce=a mai mica eroare....

Du-l la robot ;)

cristi.mk4 28-03-11 11:48

ma-m gandit..dar aia o sa-mi suga ` Banii..:))

e36_boy 28-03-11 16:23

vand urgent jante santa monica de g4 gti pret 300 de euro ,pt detalii pm

Paco4golf 28-03-11 16:25

Quote:

Originally Posted by e36_boy (Post 4206874)
vand urgent jante santa monica de g4 gti pret 300 de euro ,pt detalii pm

vai de nu eram in paragina asta ma interesau :| dar acuma cu accidentu o sa ma coste cam multe ( drumuri , insistente , etc )

e36_boy 28-03-11 16:32

baiatu care le are nu e tare cunoscator deaia le da ieftin ,dami un pm cu id tau

Paco4golf 28-03-11 19:41

eu inteleg ,dar eu sunt praf cu banii , id-ul til dau nu e problema. PAco4_ever

botdriver 28-03-11 20:31

Quote:

Originally Posted by trx23 (Post 4204393)
razvy_91 eu merg cam de 2 ori pe saptamna acolo ori cu duba ori cu vectra e cel mai prost drum stiut de mine la ora acuala sin seini pana in racsa zici ca e bombardat nu alta

eu am mers sambata si duminica ,am venit pe la livada ee mult mai bun drumul,is 20 de km in plus da ii bun drumul

bujuKYL 28-03-11 21:53

3 Attachment(s)
am o mare rugaminte la cunoscatori!!! doresc sa-mi achizitionez un interior sport piele rosie super mortal pentru opelul meu, dar problema este una singura interioru este de pe un bertone g, sar potrivi pe bertone g cabrio????

IonutzMFF 29-03-11 08:26

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 4207378)
eu inteleg ,dar eu sunt praf cu banii , id-ul til dau nu e problema. PAco4_ever

Daca bagi banii in proteine, si normal ca ramai fara....mananci cat un elefant :))

bujuKYL 29-03-11 08:56

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 4208597)
Daca bagi banii in proteine, si normal ca ramai fara....mananci cat un elefant :))

ionut vezi ca esti cautat de ceva baiat! uitate la posturiile de mai sus!

Paco4golf 29-03-11 09:16

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 4208597)

decat sa i bag in femei =)) , intr-o femeie nu merita sa bagi mai mult de 10 ron dar sar putea sa iti para rau si dupa aia =))

IonutzMFF 29-03-11 10:26

Am obs BujuKYL , ms .am vb cu el

Quote:

Originally Posted by Paco4golf (Post 4208712)
decat sa i bag in femei =)) , intr-o femeie nu merita sa bagi mai mult de 10 ron dar sar putea sa iti para rau si dupa aia =))

Faceai aluzie la mine :))) asta e....sunt darnic cu ele :))

Paco4golf 29-03-11 11:07

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 4208911)
Faceai aluzie la mine :))) asta e....sunt darnic cu ele :))

fi darnic si cu mine :D imi doresc o cutie de nitrix :x ce zici?nu e mult 280 ron dar mai ajuta foarte mult =))

norbi_bidi 29-03-11 14:19

Hmmm, Nitrix "a la" BSN. Suna bine. Ce inaltime ai si cate kg? De cat timp practici culturismul?

Paco4golf 29-03-11 20:37

nush inaltimea kg le stiu dar am cazut 4 kg , acum sunt pe 80.Daca vrei poti gasii poze pe facebook.nu prea tin minte de cat timp practic.

Nitrix e de la bsn , ma pregatesc pentru vara sa vad ce iese la o definire la sange cu alimentatie si tot ce trebuie.

cristi.mk4 29-03-11 21:14

mi sa dus debitmetru de pe golf......pot sa probez cu unu de pe un audi a4? mufa e identica..... sunt ceva riscuri ?

kalugaru 29-03-11 21:31

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4210903)
mi sa dus debitmetru de pe golf......pot sa probez cu unu de pe un audi a4? mufa e identica..... sunt ceva riscuri ?

Cristi omu,parerea mea ar fi sa mergi la un service cu aman2 debitmetre sa vezi daca corespund dupa standarde ,vw ,skoda ,audi au cate ceva in comun .:-)

bujuKYL 29-03-11 21:56

cristi decat sa incerci sa mesteresti tu la ea cine stii ce magarii, mai bine dute cu ea intr-un servici calumea, ca dupa ce faci ceva magari tot acolo ajungi si o sa te coste si mai mult! dar acum ramane la decizia ta!

razvyrulz 29-03-11 22:14

Quote:

Nu se poate intampla nimic rau, in cel mai rau caz, nu va putea citi valorile reale si iti va functiona tot asa.

botdriver 29-03-11 22:17

Quote:

Originally Posted by razvyrulz (Post 4211166)
Nu se poate intampla nimic rau, in cel mai rau caz, nu va putea citi valorile reala si iti va functiona tot asa.

exact asta am vrut sa zic :lol:,da de unde sti sigur ca ii debitmetru?

cristi.mk4 30-03-11 07:53

ma gandeam k e debitmetru pt ca, daca scot mufa merge masina destul de ok, iar da cuplez mufa e de cacat, abia trage pana in 80 maxim,si cu chin mare......furtunele de la vacum le-am schimbat, urmeaza sa verific tubulatura de la turbo la intercooler..

bujuKYL 30-03-11 08:26

dar nu poate fi si turbo de bai? poate ti sa dus ai verificat mai functioneaza?...un prieten are o mazda 626 2,5 diesel si sa dus turbo, prinde undeva la 120 cand coboara panta de la recea;)):))...sincer vorbesc nu te mai baga tu peacolo si duo la careva care stie ce sa-i faca!

Paco4golf 30-03-11 09:15

aduo la mine daca e de desfundat turbo ca ma pricep, alimenteaza macar de 100 ron inainte sa vii

bujuKYL 30-03-11 09:43

cine se anunta la deschiderea colegiilor de pe 2 roti? 1si 2 aprilie la gold plaza:D?

Paco4golf 30-03-11 11:07

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4212082)
cine se anunta la deschiderea colegiilor de pe 2 roti? 1si 2 aprilie la gold plaza:D?

eu :X tocmai mi-am comandat un monten bike frumos :))

e36_boy 30-03-11 19:31

Quote:

Originally Posted by cristi.mk4 (Post 4211820)
ma gandeam k e debitmetru pt ca, daca scot mufa merge masina destul de ok, iar da cuplez mufa e de cacat, abia trage pana in 80 maxim,si cu chin mare......furtunele de la vacum le-am schimbat, urmeaza sa verific tubulatura de la turbo la intercooler..

aceasi problema aveam si eu si am crezut ca e debitmetru, dar defapt era un furtun de la debitmetru la galeria de admisie

dobro_c 30-03-11 21:05

Quote:

Originally Posted by bujuKYL (Post 4212082)

eu eu eu :D acuma mi-am stickerit motoru monster, deci +10 cai :D al meu e ala cu 49 :))

cipricipri 31-03-11 10:53

Quote:

De a4 e identic numai sa fie pt acelasi tip de motor !

MnezO 31-03-11 13:05

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 4215210)
De a4 e identic numai sa fie pt acelasi tip de motor !

Eu am debitmetru de VW sharan cod motor AUY pe golf 4 si merge in parametrii perfect!

MITSU 31-03-11 14:59

AJUTOR

daca este cineva care are 4 gume 155/65(sau 70 ) R13 , si mi le poate imprumuta si mie 1 zi , cat fac RAR-u as fi recunoscator. ( help a brother out ):???:

Brabus 31-03-11 19:16

mister Cristi, ai in club un tip cu un golf v gri (nu am retinut numarul de inmatriculare = parca BOS).
te rog transmite-i ca imi cer mii de scuze si imi pare foarte rau ca l-am clanxonat mai indelung pe la 8 pm la intersectia de la maramuresul. eu am vrut dreapta el s-a bagat pe aceeasi banda dar a vrut inainte asa ca a oprit si eu ca un bou am clanxonat :sad:
fratilor, nu lasati necazurile personale sa va afecteze comportamentul la volan. stresul si nervii la volan pot crea tragedii ...
asa ca te rog sa ii adresezi scuzele mele, si cu prima ocazie dau o bere sa ma revansez ca am fost un magaroi... :-)

teen.ager 31-03-11 19:31

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 4216330)
mister Cristi, ai in club un tip cu un golf v gri (nu am retinut numarul de inmatriculare = parca BOS).
te rog transmite-i ca imi cer mii de scuze si imi pare foarte rau ca l-am clanxonat mai indelung pe la 8 pm la intersectia de la maramuresul. eu am vrut dreapta el s-a bagat pe aceeasi banda dar a vrut inainte asa ca a oprit si eu ca un bou am clanxonat :sad:
fratilor, nu lasati necazurile personale sa va afecteze comportamentul la volan. stresul si nervii la volan pot crea tragedii ...
asa ca te rog sa ii adresezi scuzele mele, si cu prima ocazie dau o bere sa ma revansez ca am fost un magaroi... :-)

E vorba de BCRu.. Dani stie :lol:.

botdriver 31-03-11 19:52

Quote:

daca ii dai o bere nu mai ii nici o pb,:lol: ,imi este vecin tipul

cristi.mk4 31-03-11 20:14

Quote:

stai linistit, nu te stresa`

Brabus 31-03-11 20:17

nu e vorba de stres. chiar imi pare rau ca-s bou, tot timpul militez pentru calmul la volan si apostrofez pretenii cind se enerveaza din nimicuri si uite ce usor o dau in bara ... :D

All times are GMT +2. The time now is 10:16.

- Copyright 2026 4Tuning