![]() |
Re: Club TICO
MISTO, incercau creta .
|
Quote:
|
aleas pa tlf ,tu care le ai cu tehnica asta ,daca te uitai mai atent ,alea facuta de mine ,sunt cu tlf ,mai sunt alea care lea facut baietii ,si am postat io .am un samsung 3033 -1,3
io nu am camera,si nustiu sa umblu cu ia |
Atunci numai vorbi de altii. Eu nu am luat camera pentru ca stiu ca acolo e cam intuneric si ies aiurea, doar cu o camera profesionala+trepied poate. Iar altii probabil au venit de la munca sau din alte parti.
|
Discuții degeaba aprinse pe aici... :| Păcat. Uitați-vă prin primele 1-200 de pagini ale clubului, era altceva... Am mai observat că sunteți (suntem) numeric mai mulți īn "tico club", īnsă ca organizare și orientare... mai puțini. Nu o spun ca să critic sau să aduc negativism īn club ci...o spun că nu aveam plăcere mai mare decāt să meșteresc ceva interesant la buburuză ca apoi să mă īntālnesc cu voi, să mai aflu ce a mai facut x si y, acum e altfel... Iar mie, īmi e dor de acele vremuri. :)
|
Nu e nici o discutie aprinsa aici. Eu doar am lamurit o treaba.
|
GEORGE ,tu degeaba te superi ,IO nu vreau decit ca acest CLUB ,sa mearga mai DEPARTE si sa atraga cit mai multi MEMBRII si sa POSTEZE pa CLUB TICO ,cit mai multi OAMENI, tot ce este legat de aceasta masina TICO.
mare ADEVAR ,a zis AXXO. |
stie cineva cine este propietarul autoturismului Daewoo Tico cu nr de inmatriculare GL - 14 - TUN ??? este parcat (mai degraba abandonat) pe o strada din Bucuresti ,si as vrea sa iau legatura cu el...
|
Quote:
Cat despre ce spui tu cu ce te-am oprit eu in a-ti atinge scopul. Doar ti-am zis ce m-a deranjat si nu suparat cum crezi tu. Oricum, nu are nici o relevanta ce ai scris tu aici cu ce am zis eu mai sus!! |
Salut baieti!am reusit sa fac segmentarea motorului lui Ticutzah! :)acum nu mai scoat fum deloc,sa vedem ce-a facut nea' mecanicu'.ce mi se pare mie....parca nu mai trage cum tragea inainte...adik...parca nu mai are "zvac":)voi ce spuneti?sa fie de la reglajul carburatorului?sau ce ?a doua problema...este ca am finalul la toba gaurit...am inteles ca nu se mai poate suda,deci tre' sa iau alta....stiti voi cumva...cat m-ar costa o toba...sa se auda frumos..nu am pretentii foarte mari,dar nici sa nu am probleme cu Garcea din cauza zgomotului? si sa inteleg ca pe GL - 14 - TUN nu il stie nimeni...:(pacat...avea niste scaune frumoase....)Multumesc anticipat!
|
Salut. Ma gandeam sa-mi cumpar un tico automatic [hidramat]. Ce parere aveti?
|
Quote:
Ceva date de contact ale mecanicului :) esti multumit de lucrare? |
Salut,
mai aveti un loc pentru fan TICO la voi in club? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
sunt curios daca va fi diferenta
|
sa ne tii la curent ,dar era bine sa schimbi numa unu ,si sa vezi diferenta intre ele noaptea ,pe un perete
|
trebuie sa se vada bine.. am avut si eu becuri dastea numai k mi se pare k aveau capu' altfel nu negru . Se vedeau destul de bine :)
|
le-am montat astazi, din pacate nu am cum sa montez doar unul sa fac poze, le-am montat pe amandoua, astept sa vad cum se vor vedea la noapte
|
Quote:
|
Quote:
|
Haideti sa organizam ceva o IESEALA ceva in week asta... Ia sa vedem daca sunt doritori...
Care sunt de acord sa propuna si locatie |
Suna bine :D
momentan sunt in pana de idei... nota moderator: folosim si noi functia "Edit"? Nu suntem pe messenger... |
imi cer scuze fata de moderator.. nu stiam k exista reguli stricte in privinta prescurtarilor :) data viitoare o sa am in vedere treaba asta :)
|
Salut, as dori daca se poate sa intru si eu in acest club al iubitorilor de Tico:-).
|
fi bine venit daca ai tico ,nu te opreste nimeni sa faci parte din acest club.
|
1 Attachment(s)
Ziua buna. Am gasit pe youtube un filmulet cu un tico , care are un bord interesant , poate unii l-ati vazut . Stie cumva cineva de la ce masina este acel bord? As vrea sa imi pun turometru la tico dar nu vreau sa il pun in afara pe langa aerisitoare si in acel filmuet am vazut ca merge si turometru si martorii de avertizare deci probabil cu mici modificari se potriveste. P.S. Sunt nou in lumea forumurilor...daca am incalcat vre-o regula nu a fost cu intentie. Link catre filmuletul in cauza: https://www.youtube.com/watch?v=i9aAXPJVSpk
|
cred ca este de suzuki alto
|
Toata dimineata Buzdugan si Morar au batut moneda pe intalnirea Mini de la Polivalenta de sambata. S-a facut si un pic de misto de Tico, iar Morar a promis ca vine cu Tico:D Ar fi o idee sa se trezeasca pe langa trupa de Mini si cu trupa de Tico:D
|
1 Attachment(s)
Salut...Apelez la posesorii de tico care au mai intalnit problema care o am eu acum...in poza atasata unde sunt semnele in momentul cand accelerez brusc imi apar scantei...chiar jos unde se termina fisa...plus k pe prima fisa din stanga(cum te uiti la motor) se prelungeste pierderea de curent...Care ar putea fi cauza?Plus ca asta cauzeaza si o trepidatie destul de urata la relanti...Daca poate spune cineva ce trebuie sa ii fac/schimb raman dator vandut...
P.S. In momentul cand accelerez brusc se aude si un clancanit sau nu stiu cum sa il denumesc... O intalnire la Ploiesti cand se mai face? |
Salutare tuturor si felicitari pentru ca aveti grija de masinutele voastre.
Ma puteti ajuta cumva cu niste poze la bara stabilizatoare fata la Tico?Ma intereseaza o poza cu una demontata sau daca nu atunci o poza din fata si din lateral sa se observe sistemul de prindere.Multumesc. |
@royalAST- incearca sa elimini daca ai ceva mizerie (ulei) in zona respectiva si incearca un alt set de fise (eu am patit-o cu fise noi:D )
|
cum a spus si nsmoga alte fise noi
|
royaIAST , mai dai si tu semn de viata cind ai nevoie , ai dat rotile de aliaj 12 ?
|
Quote:
P.S. jantele s au dat |
ma mir ca nu ai dat si tico ,ca era si el la vinzare pe alte saituri ,
|
Quote:
|
acest forum este ptr. iubitorii de masina tico ,nu ptr afaceristii mincinosi .
|
Quote:
|
Buna seara baieti
Observ putin agitatie pe aici:) Domnule royalAST din Ploiesti aici te afli intr-un club mai mult nu pe un forum si mai presus de club prieteni! toti participam la activitatile clubului si toti ne ajutam intre noi si ne pasa de ce se intampla cu noi si cu masinile noastre. Atitudinea ta fata de Vali a fost putin cam rece asa ca pe viitor recomandarea mea este sa postezi problema ta sau problemele viitoare sectiunea Zona tehnica Daewoo, unde o sa fi intrebat strict strict de conditiile in care se manifesta defectul si daca se paote o sa primesti si un raspuns. P.S. Daca nu am postat de mult nu inseamna ca nu urmaresc thredul. Am o mica intrebare o curiozitate sa ii zicem asa referitoare la cresterea numarului de membri. Cati dintre membri noi participa la activitatile clubului? membri noi=cei care au venit anul asta in club. ...Cred ca este o intrebare interesanta, poate primesc si un raspuns |
Quote:
Stiu ca nu a fost normala reactia mea vizavi de Vali insa modul cum s a exprimat nu a fost intocmai normal.O sa tin minte pe viitor si nu o sa se mai repete. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:42. |
- Copyright 2026 4Tuning