![]() |
Re: Chat
Quote:
O sa ma uit sa vad ce gasesc, eventual un recone, dar cred ca iese mai scump decat sa cumperi un difuzor s/h. |
care aveti de vanzare semnalizari albe pt e36 sedan ?:D
|
Quote:
|
Ia priviti cine este in topul clasamentului:lol:
http://carsroute.com/top-15-most-bea...-in-the-world/ Daca a mai fost postat, rog un moderator sa stearga postul |
Quote:
am stiut ca e tare dar chiar no. 1 WO0OW:shock: felicitari tovarasului, da daca nu era el nu aveam asa ceva |
macar avem si noi cu ce sa ne mandrim,nu ar fii rau daca gunoaiele de la guvernare ar investii putin in parapeti si in asfalt sal reinoiasca.un milfulet de asta dufuzat in occident face mai mult decat campania turismului in romania promovat de CATEAUA UDREA
|
stiti careva ce evenimente auto-tuning v-a gazdui Clujul anul acesta???
multumesc |
Quote:
|
la polus?
|
Quote:
multumesc |
tester pt o mazda din 94 gasesc in cluj?care stiti va rog un raspuns
|
io n-am gasit pt mitsu din 98.. slabe sanse sa gasesti pt mai vechi.. dar cine stie... ce mazda e?
|
mx-3, asemanatoare la mufe cu 323 si mx-5
|
Dear members & friends,
Stiu ca nu este cel mai potrivit subiect si nici cel mai bun loc in care sa cer ajutorul, premiul ar fi o bucurie imensa pentru noi. Daca vreti sa ne ajutati da-ti un vot la link-ul de mai jos. Link-ul este acesta: http://www.dovezidedragoste.ro/dovezi/348 si butonoul este "voteaza dovada" (trebuie sa bagati si codul pe care vi-l va arata) Scuze, inca o data si va multumesc anticipat! :) Dan |
votat! ;)
|
Votat , tre sa ne dai cate o ciocolata =))
|
Quote:
acuma spune-mi pe pm cum ai facut? photoshop sau e real?:D (desi pare destul de "pe bune" |
votat si eu din lipsa de ocupatie, sau poate din recunoastere pt cei care au votat un joc la care am mai castigat si eu:D
|
Quote:
Iti poti raspunde aici...este de la concursul de anul trecut, pe care l-am si castigat. Poate am noroc si anul acesta. :) @baga promit ca dau mai multe cand ajung in CJ, asta doar in Aprilie. Multumesc tuturor care ne-au votat!!! |
am votat si eu bafta la castigat
|
domnilor, am o rugaminte, am de trimis un colet in BUCURESTI nu e mare, e un electromotor, problema e ca e greu are cam 5-6kg si prin posta romana e mai scump transportul, daca ma puteti ajuta, v-a rog dati un semn
multumesc anticipat |
Ati prins aseara jocul de lumini in centru? Iluminatul public era un stroboscop in toata regula :D
|
Poate mixa primarul :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
http://www.posta-romana.ro/services/...tale-interne_9 |
Quote:
|
unde as putea gasii un material gen alcatara, sau material cal cel de plus pentru tapitat un plafon in negru?
|
votat !!! ;)
|
Quote:
28-29 Mai. |
stie cineva daca parcarile sunt gratis din cluj duminica?
|
Quote:
|
e gratuit in weekend. oricum sunt trecute intervalele de timp si zilele in care trebuie platit pe indicatoare
|
1 Attachment(s)
Shit happens...
|
am fost duminica in cluj vazut un M3 Alb bestiala masina.....multe masini frumoase si tari sunt in cluj.
|
a alunecat masina, biata de ea:)), legat de jocu de luminii si aseara a fost, cel putin in zorilor zici ca dadea careva flashuri
|
nu stiti pe unde se reconditioneaza (springuiesc) foi de arc!!!
|
Caut pe cineva care are drum din Sfantu Gheorghe in Cluj sa-mi transporte ceva. Contracost bineinteles, dar mai ieftin decat un curier :)
|
curierat ieftin?:))
|
Salut as avea nevoie de 2 adaptoare pentru bmw e39 din 2001 pentru instalatia de xenon. Daca are cineva de vanzare
multumesc anticipat |
unde gasesc Bec soclu 12v b8 7d 1 2w ? e pentru lumina din bord
|
Care imi aduce si cu cat o motoreta din Germania?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:07. |
- Copyright 2026 4Tuning