![]() |
|
Re: Diverse discutii
da si noi unde parcam masiniile in fata la patria ?????????:D
|
Eu unul nu vreau sa merg pana la Bucuresti ca sa vad filmul...
Daca apare la Patria, propun sa tragem masinile la Central sau la Omnia in fata ;) |
Quote:
ca-n poza lu' tng... ;) |
am propus si eu ceva ;) cred ca pana o sa apara la patria o sa il vedem la comp toti ;)
|
dupa ceva pauza revin!!
Don, nu ai mai intrat pe mess? ca ti-am zis ceva..dar intru si eu acum, poate mi-ai raspuns. eram curios si cu jocurile alea... @all..sincer am vrut sa vin vineri la sala, dar nu mai stiam exact ora, si in gura ma-sii de treaba ca am prob cu un rulment la roata fata stanga si cu senzorul G62 de temp apei la motor si a trebuit sa stau sa le dau de cap vineri (ca doar vinerea am timp de ea, in rest am servici si ajung seara acasa) si cand am terminat asa aveam o foame, ca va mancam pe toti de la sala. mecanicul meu nu are si fast food la el la service. vestea proasta (pt mine) e ca iar mai bag 2-3 mil in masina si aman chipuirea. dar tot termin eu cu schimbatul si dau drumul la treaba. anyway, vineri servim ceva..o cunostiinta, ceva? ma pregatesc de luni, ca sa fiu gata vineri. lool sorry din nou. |
una e sa-l vezi tu singur acasa pe calc ... si alta e sa mergi cu toti nebunii,pasionati... sa-l vezi pe ecran mare, clar...
de parcare vedem noi ...... important e sa stim din timp 1-2zile ca sa-si anuntam pe toti (cei care vor) |
Quote:
Bafta all, sa ne vedem cu bine.... Maaaaama, tre' sa vin cu portbagajul plin de bere... stiti voi din ce cauza :caffine: |
hohohohoh sa nu imi zici ca ai adus-o acasica ?? :mrgreen:
|
Nu man, n-am adus masina inca... de fapt nici n-am achitat-o insa am mult de alergat zilele astea, la politie, radieri... bla-bla-bla...
Inca n-am luat-o... |
am inteles ;) bafta in continuare ;) si sa nu intampini probleme mari ;)
|
o sa trebuiasca sa iti fac alta semnatura ;)
|
pai si nu dai amanunte..?
merci de joace! |
astepta pana vine ;) e ceva frumos rau :D
|
marfa
sa o stap sanatos!!! |
Nush care e faza cu berea?!?!?:?: :) da chiar ma intereseaza!:lol:
Oricum sperr sa reusesti sa iei masina fara probleme si multa sanatate buncii tale!!:???: :???: :???: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:04. |
|
- Copyright 2026 4Tuning