![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta
antonyo da-mi si mie mailul tau sa iti trimit ceva legat de lambo doors
|
salut!
rezolvam cu lambo doors....daca binevoieste CIP sa isi dea jos o aripa fata, ca sa studiez problema putin, sa fac o schitza/masuratori...si in functie de asta, vedem cum rezolvam problema ca sa fie bine pentru amandoi (ti-am zis...nu vreau bani pentru ca te ajut/ti le fac) vezi ca de obicei stau pe invisible pe mess... |
9-10 Mai Tuning Show la Euromall Pitesti...se anuntza careva ceva cumva ?:D
|
Quote:
|
Cred ca stiti ca e o lucrare care poate strica linia masinii. ma refer la liniile de pe usa , de pe aripa ....
|
Quote:
|
linile de pe usa , care au legatura cu linia de pe aripa , se poate ca din cauza LSD`ului sa nu mai vina prea la locul ei ... nas crede ca va cadea exact la fix, bine fix nu vine nici o usa normala , dar nu stiu dece am eu impresia asta ca o sa fie putin problema si cu curentul in masina . :rolleyes2
|
Quote:
Cu respect, ~Guashe |
Quote:
deci nu zic de vreo legatura cu tine |
persoana in cauza cu lsd despre care vorbesti a facut multe chestii la repezeala, rezultatul final spune multe, iar in acel caz e vorba de toate cele 4 usi, nu doar de usile fata. Acum intelegi ? :-) ma gandeam ca de acolo se inspirau vorbele tale
|
Guashe...sa ma cauti..ori pe mess ori la telefon ca vreau sa vb cu tine!!!!!!Cat mai repede!
|
7 Attachment(s)
La Pitesti..a avut loc un Show de exceptie..mai exact o expozitie de tuning,drift,sound..etc etc.Un fel de 4 tuning day..aproape la fel,unde am concurat si eu..si am luat locul 1 la Best Custom Exterior :oops: .Am muncit ceva la masina..am reparat bara fata..i-am luat faruri clare noi noute..si stopuri clare lexus style .Masina..dupa parerea mea a a multora..a aratat muuuult mai bine decat la 4tuning Day!La sfarsitul lunii va fi gata si kit-ul Lambo Doors!O sa pun niste poze..:D O sa revin cu mai multe in 1 zi 2..:D
|
ma gandesc ca si prietena tot Best Custom Exterior a luat 8) :clap::wave:
|
:))..Nu a luat best Custom..ea a participat la SPL..cu boxele care le are in dotare..:D:D:D:D
|
Arata super masina, si evenimentul a fost frumos mai ales demonstratiile de drift;) Felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:25. |
- Copyright 2026 4Tuning