![]() |
|
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Quote:
Bogdan, ai coborat numarul ? |
Quote:
Baieti,sa stiti ca m-am simtit f bine la Buzau si abia astept sa ne vedem din nou:D..dar nu mai plec de langa masina..:lol: Zgarieturile pe aripa dreapta fata le-am descoperit a doua zi cand am spalat-o..ce sa-i faci, s-a gasit un d-asta cu mintea in calcaie sa faca asa ceva dar a trecut:-) Silviule, da, am montat numarul sub bara momentan sub cea pe care o aveam pe masina pentru ca cea nou achizitionata e inca in lucru..am curatat-o f bine pe interior si apoi i-am dat cu vopsea;)..ieri nu se uscase inca vopseaua,pentru ca inainte de a o monta vreau sa ii dau si cu vaselina in zona prinderilor. Ca idee, arata mult mai bine cu numarul sub bara8)..vin azi si cu poze:-) |
super tare masina
sa o stapanesti sanatos!! de departe cea mai tare din Braila si intre primele din tara |
10 Attachment(s)
Quote:
Cu toate ca inca nu am reusit sa montez noua bara fata am venit cu pozele promise ca sa va faceti o parere:rolleyes2 Se poate vedea si diferenta intre cele 2 bare fata-una cu gauri si cealalta fara;) La bara spate stau in dubiu..parca imi placea mai mult cu tampoanele montate:???: P.S: Astept si accept sfaturi, pareri si critici, dar nu mistouri aiurea si neadevaruri rautacioase;) |
Bogdane si eu am tot la fel pus nr.-ul si am fost criticat ca de ce l-am pus jos.Iti dau 2 motive de ce l-am pus jos:idea:: se vede toata bara si ca si aspect arata mult mai bine si al doilea motiv,daca te uiti atent jumatate din nr.acoperea portiunea de aerisire in partea de jos a radiatorului si acuma e aerisit tot radiatorul:D
|
arata foarte bine nr pozitionat jos,si bara pe spate la fel fara tampoane,pare un pic mai simpla parca fara tampoane si mai goala nu stiu cum sa ma exprim dar intelegi tu.scaunele,jos palaria,vin bine rau.bafta in continuare.
|
Bara spate e un pic stramba?Arata mai bine fara tampoane
|
Quote:
|
Bara sta aplecata din cauza aripii stanga spate care este de 1310 din ce am vazut in poze. De ce nu faci ceva cu aripa dreapta fata, sa se aseze corect pe langa ochelarul farului?
|
Quote:
este din suporti. |
Quote:
|
Hehehe se pare ca "cineva" am avut dreptate in legatura cu numarul sub bara si ma bucur ca ai tinut cont de sfatul meu,acum sta mai bine.Masina merge in fiecare zi asta-mi place, si nu-mi doresc sa merg in spatele tau :D:D.
|
Quote:
Nu prea e normal sa stea lipita de lampa de marsarier. |
bogdane ... ma scuzi daca am sa spun vreo prostie ... dar nu te`ai gandit sa iti schimbi toba ? :D ca asta nu prea merge in ton cu masina ... una rotunda mai finuta cred ca ar fi perfecta ... scuze de deranj :D ...
succes in continuare ... prea frumoasa Dacia ta !!! |
daca nu mai pui tampoanele fata ,nu le vinzi? carburatorul ala dublu il mai folosesti?
si vezi la portbagaj la colt acolo...e rugina sau ulei ? atentie ca o zona dubioasa tare acolo daca nu ai "substante" o ia repede rugina |
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning