![]() |
|
Re: Club astra bertone
Quote:
|
Quote:
daca nu vrei soft va merge tot la 192 cp, dar va trage ceva mai de jos. |
Quote:
@Elspa - zgomotoasa tare masina:shock: |
Quote:
deci ca idee turbina de opc e primul pas bun pt a incepe sa ti modifici masina |
20 Attachment(s)
poze :-)
|
34 Attachment(s)
si inca cateva :-)
|
3 Attachment(s)
am reusit sa imi pun huse si piele la schimbatorul de viteze:-P :-P e cineva din Iasi ???:lol:
|
elspa , de ce trage mai de jos cu turbina de opc ? de obicei cand trage mai de jos inseamna ca e turbina mai mica? sau ma insel eu..? tot nu am primit un raspuns clar, ce presiune face un opc stock? turbina mea face acum 0.5 -0.6 constant si uneori 0.8. 0.9 overboost asta dc imi merge bine indicatorul de presiune , si sta in -6 la vacuum -8 cand e rece motorul ..ceasul l-am montat corect , si mai am o problema la masina , are o fluctuatie uneori la relanti , nu merge rotund, bujiile sunt schimbate recent.. a mai patit cineva la fel?
|
Problema cu fluctatiile am patito eu;)incearca fisa, ca mai mult ca sigur e bulita!
|
eu am la vw bora pe benzina aceeasi problema..la relantiu se misca acul de la turometru in sus apoi coboara..dar nu am schimbat bujiile
|
14 Attachment(s)
plus plus
|
Da tari pozele ce masini frumoase avem :D...o sa mi le descarc si eu si apropo de radar...imi aduc aminte de ala albastru era pe la Ganeasa parca?8)
@ Stelian sa nu ma uiti cu filmuletele te rog . @Elspa - da nu stiu asa mi-a zis cineva de la Master Tuner care am inteles ca te stie cat de cat. Oricum ma bucur ca e ok masinuta fiindca arata foarte bine. Si sa vin si eu cu o propunere :D...mergem pe 10, 11 sau 12 aprilie la 4tunning days da? E mai aproape ....la Romexpo deci nu costa benzina prea multa :D |
Quote:
incearca bujii ngk iridium mai reci (BKR6EIX), eventual ti le pot aduce eu daca nu gasesti made in Japan (restul sunt facaturi), e 47 euro setul de 4 si sunt sigur ca dispare variatia de turatie (si eu am patit la fel) pentru 240 cp cu turbina de opc nu trebuie injectoare sau intercooler, e de ajuns doar soft. daca vreti o lista cu piesele de upgrade pentru 290-300 cp, testata de mine pe z20let, este urmatoare cu preturile aferente de la noi de pe site: turbina z20leh - 900 euro injectoare OPC + rampa - 250 euro kit intercooler front mount - 320 euro regulator presiune benzina - 70 euro boost controller - 50 euro downpipe milltek - 230 euro evacuare catback (facuta custom unde vreti voi) sau milltek - 750 euro bujii ngk iridium BKR6EIX - 47 euro setul de 4 filtru sport (in cutie sau un sistem mai avansat, sincer nu prea conteaza decat la cum urca in ture) - 90 KN in cutie -135 euro Simota carbon CAI soft eds stage 3 |
eu sunt din is, lasa mi un msj cu id ul tau poate mai vb.
|
Shorty stai ma ca mai am eu o propunere :D. Am inteles ca sunt curse la Pitesti.... :) Mergem si la 4tuning days da ne bagam si la pitesti. Hai cu filmul ala mai rpd
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
|
- Copyright 2026 4Tuning