Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

idm_vw 07-10-10 20:40

Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi

Presupun ca nu sunt singurul care are neplacerea de a verifica adancimea canalizarilor in Cta,chiar daca au capac :D isi lasa bine amprenta ...am stricat un set de amortizoare sport si 2anvelope facand galma...in fine sa nu sar de la subiect!

idm_vw 08-10-10 23:16

Re: Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi

Kiar nimeni nu vrea sa dea informatii ca sunt f multe persoane care nu stiu locatii si preturi...inclusiv eu :D

Psycho 11-10-10 00:00

Re: Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi

Quote:

Originally Posted by idm_vw (Post 3713236)
Kiar nimeni nu vrea sa dea informatii ca sunt f multe persoane care nu stiu locatii si preturi...inclusiv eu :D

poti incerca de indreptat pe atelierelor ... sau .. pe iorga la vulcanizarea aia de acolo , eu acolo am indreptat jantele din magneziu la solenza .. le au bine baietii le fac la cald ..

15lda 11-10-10 19:57

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Numar patrat mic unde imi fac si eu?

bele 11-10-10 22:43

problema: piatra sarita in parbriz. steluta aparuta. cum o "calmez" sa nu se intinda pe tot parbrizu. e cat o unghie momentan. ce solutii exista?

quick_5hifter 11-10-10 22:45

Quote:

Originally Posted by 15lda (Post 3719931)
Numar patrat mic unde imi fac si eu?

Vrei legal sau....?

quick_5hifter 12-10-10 07:54

Quote:

Originally Posted by bele (Post 3720517)
problema: piatra sarita in parbriz. steluta aparuta. cum o "calmez" sa nu se intinda pe tot parbrizu. e cat o unghie momentan. ce solutii exista?

Am inteles ca exista unele ateliere care rezolva aceste probleme astfel: se da o gaura mica in parbriz cu spiral foarte mic, in punctul cel mai avansat al fisurii, apoi se umple golul cu o solutie gen silicon, se lasa sa se usuce si se taie la nivel. Nu numai ca nu se observa foarte tare, dar impiedica si fisura sa avanseze. Poti sa intrebi pe la centrele de parbrize, ei trebuie sa stie (desi nu prea au interes sa-ti spuna, preferand sa-ti vanda un parbriz nou :D ).
Sau poate stie cineva de pe forum...

15lda 12-10-10 16:22

Legal am inteles ca iti trebuiesc niste pile...celalalt de unde pot sa imi fac ?

quick_5hifter 12-10-10 16:34

Sunt cateva site-uri care se ocupa cu asta, gasesti chiar si aici pe forum, e mai comod sa le comanzi online si sa le primesti acasa. Problema e ca daca te prinde politia cu ele, amenda e mare si ramai si fara talon.

15lda 12-10-10 17:15

Da stiu dupa numerepersonalizate.ro am crezut ca e si prin constanta ceva...de cele legale sti ceva?

ing3r 12-10-10 21:53

Este si in CT. Mi-am facut eu pe Atelierelor...

magnifiqo 12-10-10 22:10

Stie cineva unde as putea gasi un magazin cu medalii,cupe? M-ar interesa niste cupe pentru un concurs. Mersi

idm_vw 13-10-10 14:07

Am inteles ca e in km4-5 o vulcanizare unde indreapta jante la cald ?

quick_5hifter 14-10-10 20:34

Quote:

Originally Posted by magnifiqo (Post 3722829)
Stie cineva unde as putea gasi un magazin cu medalii,cupe? M-ar interesa niste cupe pentru un concurs. Mersi

Salut, gasesti vis-a-vis de magazinul Tomis (nu pe partea cu Germanos, ci pe partea cu rochiile de mireasa). Il gasesti dupa cupele vizibile din exterior.
In caz ca nu mai exista magazinul sau nu gasesti ce-ti place, gasesti cateva site-uri cu preturi bune, noi asa am procedat la ultimul eveniment.

HaRdHouse 15-10-10 00:27

O firma serioasa din Cta care imbraca in carbon? stie careva? 8)

All times are GMT +2. The time now is 15:58.

- Copyright 2026 4Tuning