![]() |
|
Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi
Presupun ca nu sunt singurul care are neplacerea de a verifica adancimea canalizarilor in Cta,chiar daca au capac :D isi lasa bine amprenta ...am stricat un set de amortizoare sport si 2anvelope facand galma...in fine sa nu sar de la subiect!
|
Re: Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi
Kiar nimeni nu vrea sa dea informatii ca sunt f multe persoane care nu stiu locatii si preturi...inclusiv eu :D
|
Re: Unde pot fi indreptate si polisate jantele de aliaj in CONSTANTA?-adrese preturi
Quote:
|
Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!
Numar patrat mic unde imi fac si eu?
|
problema: piatra sarita in parbriz. steluta aparuta. cum o "calmez" sa nu se intinda pe tot parbrizu. e cat o unghie momentan. ce solutii exista?
|
Quote:
|
Quote:
Sau poate stie cineva de pe forum... |
Legal am inteles ca iti trebuiesc niste pile...celalalt de unde pot sa imi fac ?
|
Sunt cateva site-uri care se ocupa cu asta, gasesti chiar si aici pe forum, e mai comod sa le comanzi online si sa le primesti acasa. Problema e ca daca te prinde politia cu ele, amenda e mare si ramai si fara talon.
|
Da stiu dupa numerepersonalizate.ro am crezut ca e si prin constanta ceva...de cele legale sti ceva?
|
Este si in CT. Mi-am facut eu pe Atelierelor...
|
Stie cineva unde as putea gasi un magazin cu medalii,cupe? M-ar interesa niste cupe pentru un concurs. Mersi
|
Am inteles ca e in km4-5 o vulcanizare unde indreapta jante la cald ?
|
Quote:
In caz ca nu mai exista magazinul sau nu gasesti ce-ti place, gasesti cateva site-uri cu preturi bune, noi asa am procedat la ultimul eveniment. |
O firma serioasa din Cta care imbraca in carbon? stie careva? 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:58. |
|
- Copyright 2026 4Tuning