![]() |
|
re: Club Ford Capri
zolley....de fapt ce s-a intamplat cu janta lipsa....daca este eventual defecta te pot ajuta...eu am 4 bucati dar le am prinse intr-un proiect...mie imi trebuie doar interiorul.....
|
[QUOTE=florin_cars;855380]spune si tu sina electrica de la scaun..k asta tot modifici de ceva vreme :D ..k poate crede lumea ca-ti construiesti tramvai si tradezi capra :lol: :lol:
.......uite cine vorbea....de tradare.... unul care si-a luat opel si dracia....sina electrica este de la alta masina... eu numai am scurtat-o un pik la capete si am mai scurtat teava aceea care transmite miscarea de rotatie de la o sina la alta... o sa pun si poze... |
4 Attachment(s)
baietii de paicia. daca va intere am un carb solex de vanzare 32/32 cu kit de reparatie nou pe el nou pe el
|
ai gasit kit de reparatie la noi in ro sau...:?:
|
... eu am gasit la Alpadrino (Romania) :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
uitati ce contine kitul(minus piesa incadrata cu rosu, asta dk am retinut eu bine :oops: ) :arrow: |
Quote:
dar cele 2 Forduri V6 ce le detin..nu conteaza? :twisted: :twisted: :lol: |
... am dat de necaz:( am un lonjeron putin infundat (in locul unde este prinsa bara stabilizatoare fata) si nu stiu unde sa ma duc sa-l "trag"/indrept... ma poate ajuta cineva cu un sfat... doua?
|
nu intere pe nimeni carbu?
|
de interesat ar interesa dar zi si tu un pret....ptr. mine mergea un 38/38. oricum, nu-ti fa probleme ca nu-l dai
|
aaa pai sa zicem 200 lei. da de ce nul dau?(apropos si pe mine tot codrin ma cheama)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
sau ti-l pune pe jugul de indreptat sasie/caroserii, service-urile dotate au asa ceva.. :wink:
succes :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning