Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

cv-03-btf 19-04-07 07:34

re: Club Ford Capri

zolley....de fapt ce s-a intamplat cu janta lipsa....daca este eventual defecta te pot ajuta...eu am 4 bucati dar le am prinse intr-un proiect...mie imi trebuie doar interiorul.....

cv-03-btf 19-04-07 07:43

[QUOTE=florin_cars;855380]spune si tu sina electrica de la scaun..k asta tot modifici de ceva vreme :D ..k poate crede lumea ca-ti construiesti tramvai si tradezi capra :lol: :lol:

.......uite cine vorbea....de tradare.... unul care si-a luat opel si dracia....sina electrica este de la alta masina... eu numai am scurtat-o un pik la capete si am mai scurtat teava aceea care transmite miscarea de rotatie de la o sina la alta... o sa pun si poze...

zeffacec 19-04-07 10:15

4 Attachment(s)
baietii de paicia. daca va intere am un carb solex de vanzare 32/32 cu kit de reparatie nou pe el nou pe el

panaitescud 19-04-07 11:12

ai gasit kit de reparatie la noi in ro sau...:?:

Silencer Power 19-04-07 13:26

... eu am gasit la Alpadrino (Romania) :)

florin_cars 19-04-07 13:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 859649)
zolley....de fapt ce s-a intamplat cu janta lipsa....daca este eventual defecta te pot ajuta...eu am 4 bucati dar le am prinse intr-un proiect...mie imi trebuie doar interiorul.....

pai asa avea Capra..doar 3 originale :( asa i-am dat-o

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 860075)
... eu am gasit la Alpadrino (Romania) :)

tot de acolo a luat si zeffacec..90RONi si curierat inclus
uitati ce contine kitul(minus piesa incadrata cu rosu, asta dk am retinut eu bine :oops: ) :arrow:

florin_cars 19-04-07 13:46

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf
.......uite cine vorbea....de tradare.... unul care si-a luat opel si dracia....

si Oltcit si Audi...:oops: :lol: :lol:
dar cele 2 Forduri V6 ce le detin..nu conteaza? :twisted: :twisted: :lol:

Silencer Power 19-04-07 17:08

... am dat de necaz:( am un lonjeron putin infundat (in locul unde este prinsa bara stabilizatoare fata) si nu stiu unde sa ma duc sa-l "trag"/indrept... ma poate ajuta cineva cu un sfat... doua?

zeffacec 19-04-07 18:15

nu intere pe nimeni carbu?

codrin44 19-04-07 18:27

de interesat ar interesa dar zi si tu un pret....ptr. mine mergea un 38/38. oricum, nu-ti fa probleme ca nu-l dai

zeffacec 19-04-07 18:28

aaa pai sa zicem 200 lei. da de ce nul dau?(apropos si pe mine tot codrin ma cheama)

codrin44 19-04-07 18:30

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 860399)
... am dat de necaz:( am un lonjeron putin infundat (in locul unde este prinsa bara stabilizatoare fata) si nu stiu unde sa ma duc sa-l "trag"/indrept... ma poate ajuta cineva cu un sfat... doua?

nu stiu exact cum arata lonjeronul, dar mai bine pui unul drept( daca s-ar gasi). eu zic ca il poti indrepta la cald, dar afecteaza rezistenta sau mai este o solutie. daca nu e gros , la service tinikigerie, este o scula(ca un pistol) care puncteaza o tija pe piesa stramba(prag, aripa) si o alta scula cu care tragi de tija si intrepti tabla

zolley 19-04-07 19:04

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 859649)

Mersi dar numa 3 buc.am originale ( Multumesc Florin ! :D ) Tu ce vrei sa faci numa cu interiorul vrei sa faci geantasa fie R 15 din el (daca se poate nu ma pricep )

Silencer Power 20-04-07 07:28

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 860536)
nu stiu exact cum arata lonjeronul, dar mai bine pui unul drept( daca s-ar gasi). eu zic ca il poti indrepta la cald, dar afecteaza rezistenta sau mai este o solutie. daca nu e gros , la service tinikigerie, este o scula(ca un pistol) care puncteaza o tija pe piesa stramba(prag, aripa) si o alta scula cu care tragi de tija si intrepti tabla

ms Codrin. Pentru inceput o sa ma duc la magazin sa vad daca au baietii lonjeron, daca nu, tre sa gasesc un service care sa aiba scula de indreptat.

florin_cars 20-04-07 10:57

sau ti-l pune pe jugul de indreptat sasie/caroserii, service-urile dotate au asa ceva.. :wink:
succes :D

All times are GMT +2. The time now is 03:08.

- Copyright 2026 4Tuning