Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa agati o fata ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/1546-agati.html)

Cozmescu-Alin 05-10-11 19:07

Re: Cum sa agati o fata ?

Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 4626624)
a incercat sa faca ceva cu mine dar nu i-a mers...e cu totul alta persoana fata de cum incerca sa arate

Eu cand ti'am zis:lol:

Da'o draq! Si asa era C****URVA!:lol:

whitE30 05-10-11 19:35

da :))) mersi mult, revin cu urmatoarea zilele astea

bitang 05-10-11 19:54

Pune gamba pe ea daca tot zici ca-ti place si pa si pussy:lol:.Din ce ai povestit mai jos nu pare a fi fata popii(precum marea majoritate):twisted:.

whitE30 06-10-11 07:51

nu prea imi permit din respect pentru mine..nu merita :pp ea a inceput si dupaia a lasato balta

aleks 07-10-11 18:29

Quote:

Originally Posted by whitE30 (Post 4627448)
nu prea imi permit din respect pentru mine..nu merita

Mai cauta o scuza, asta nu o crezi nici tu :)

vlad_Mafiotu 09-10-11 06:51

a intrat o ***** p mine acu cateva zile sa ma intrebe ce fac.. dupa cateva zile de vorbit cu ea iam luat nr de telefon si iam facut o propunere sa iasa la un suc.a zis okey. am iesit insa nu am facut nici un pas sa o sarut sau sa ma combin cu ea. tipa e putin cam inchisa in ea si nu mia dat nimik de banuit ca mar placea. data viitoare cand ma mai vad cu ea cum sa procedez sa ii dau de inteles ca imi place de ea ? si poate cine stie sa ma combin cuea ? ce sa ii zic ?

bandeanradu 09-10-11 13:11

nu te grabi , vezi ce scoate pe gura , ce zice .. cum reactioneaza
incearca si tu ceva subtil ... dar fara rusine .. adica sa nu pari ca ti-ar fii rusine sau ... ca ai fii timid :)

marius3030 09-10-11 13:25

intradevar!incearca sa nu pari intimidat de ea sau de situatie si fa primul pas dar mai subtil sa nu pici aiurea in caz de vreun refuz!;)

whitE30 12-10-11 09:30

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 4630578)
Mai cauta o scuza, asta nu o crezi nici tu :)

vroiam sa spun ca e panarama :) e facatura..ceva de genul :) am lasat-o balta oricum

marius3030 14-10-11 04:56

ce s-a mai intamplat Vlad cu tipa?

bmwm5 14-10-11 08:45

Quote:

Originally Posted by vlad_Mafiotu (Post 4633093)
a intrat o ***** p mine acu cateva zile sa ma intrebe ce fac.. dupa cateva zile de vorbit cu ea iam luat nr de telefon si iam facut o propunere sa iasa la un suc.a zis okey. am iesit insa nu am facut nici un pas sa o sarut sau sa ma combin cu ea. tipa e putin cam inchisa in ea si nu mia dat nimik de banuit ca mar placea. data viitoare cand ma mai vad cu ea cum sa procedez sa ii dau de inteles ca imi place de ea ? si poate cine stie sa ma combin cuea ? ce sa ii zic ?

poti sa-i spui ca ai deficiente de limbaj si mentalitate si vrei sa te mediteze

adrianpaul 14-10-11 20:25

ofera-i un trandafir

ValySK 16-10-11 21:35

Eu am cucerit o fata doar prin faptul ca o ascultam cand era suparata si o sfatuiam mereu...si dupa un timp am ajuns sa fim impreuna...dar a avut un final destul de nasol.

marius3030 17-10-11 00:20

Quote:

Originally Posted by ValySK (Post 4649655)
Eu am cucerit o fata doar prin faptul ca o ascultam cand era suparata si o sfatuiam mereu...si dupa un timp am ajuns sa fim impreuna...dar a avut un final destul de nasol.

poi..stii vb aia...cand esti prea bun esti "prost"!;)
cred ca multi am trecut prin asta si o stim!
bine este sa facem cv in privinta asta!;)

ValySK 17-10-11 15:16

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 4649926)
poi..stii vb aia...cand esti prea bun esti "prost"!;)
cred ca multi am trecut prin asta si o stim!
bine este sa facem cv in privinta asta!;)

Si daca stau sa ma gandesc e mai bine ca sa terminat,ea bea fuma se droga si eu ma chinuiam sa o conving sa se lase...

All times are GMT +2. The time now is 14:33.

- Copyright 2026 4Tuning