![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
Da'o draq! Si asa era C****URVA!:lol: |
da :))) mersi mult, revin cu urmatoarea zilele astea
|
Pune gamba pe ea daca tot zici ca-ti place si pa si pussy:lol:.Din ce ai povestit mai jos nu pare a fi fata popii(precum marea majoritate):twisted:.
|
nu prea imi permit din respect pentru mine..nu merita :pp ea a inceput si dupaia a lasato balta
|
Quote:
|
a intrat o ***** p mine acu cateva zile sa ma intrebe ce fac.. dupa cateva zile de vorbit cu ea iam luat nr de telefon si iam facut o propunere sa iasa la un suc.a zis okey. am iesit insa nu am facut nici un pas sa o sarut sau sa ma combin cu ea. tipa e putin cam inchisa in ea si nu mia dat nimik de banuit ca mar placea. data viitoare cand ma mai vad cu ea cum sa procedez sa ii dau de inteles ca imi place de ea ? si poate cine stie sa ma combin cuea ? ce sa ii zic ?
|
nu te grabi , vezi ce scoate pe gura , ce zice .. cum reactioneaza
incearca si tu ceva subtil ... dar fara rusine .. adica sa nu pari ca ti-ar fii rusine sau ... ca ai fii timid :) |
intradevar!incearca sa nu pari intimidat de ea sau de situatie si fa primul pas dar mai subtil sa nu pici aiurea in caz de vreun refuz!;)
|
Quote:
|
ce s-a mai intamplat Vlad cu tipa?
|
Quote:
|
ofera-i un trandafir
|
Eu am cucerit o fata doar prin faptul ca o ascultam cand era suparata si o sfatuiam mereu...si dupa un timp am ajuns sa fim impreuna...dar a avut un final destul de nasol.
|
Quote:
cred ca multi am trecut prin asta si o stim! bine este sa facem cv in privinta asta!;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:33. |
- Copyright 2026 4Tuning