![]() |
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
Quote:
|
Da tati ....taticu meu .....Umflatzelu :D....pai ....dak ma educai u eram vai d staeua mea acuma :)) ...nu k nu as fi ...dar oricum e mai bine decat cu educatzia ta ....
Mai ...si din catre jtiu ...supersporturile alea ....nu rezista la mai mult de 10 tone fortza laterala ....asa k dak as fi in locu tau ...as incepe sa imi fac griji :)) |
Bai, da' voi n-ati serbat "Ziua Indragostitilor;-) ", staaati si va tot "gratulati" pe forum in loc sa va vedeti de gagici...:lol:
In alta ordine de idei tineam sa va spun asa, intr-o doara cu ce s-a mai imbogatit sufrageria mea: cu vreo 4 fete de portiera... Noroc ca dupa insistentele mele (a se citi :shakefist:bat: ), se mutara cele 4 obiecturi pe balcon... A si am uitat sa va spun despre :censored: si despre :censored: ... Nu va dau chiar totul in vileag, ca dupa aia stric surpriza...:D |
Cand venim pe la Humor :D ....eu sunt prezent ...maine dak se poate ...:joy: :ciggy:
|
We!Gata comentariile!Veniti Duminica la Piatra Neamtz!Ca de nu..va fac pana!
|
Asa Crys ...iai tare ...nu ierta nik ....
|
Quote:
tha`thaa`:hug: |
Jtiu k Crys e baiat tare ....dar pe aici trebuie sa fii oleak mai convingator si mai rau k sa vina cineva la Neamtz :no: .....
|
piatrza neamtz..si cine nu vine i se face pana...mie poate sa-mi faca la tren, daca reuseste poate sa-mi faca si la masina.
LOW..din cate am inteles..mergi la PIATRA...hhmm...ma gandesc...vedem.vb...poate poate...;) |
Vorbim cand ajung akasa tati :))...ntz ntz :mrgreen: ...mergem la baietzii d la Piatra ...k din cate am inteles ...is super d treaba ...ahh ...si dak cineva poate sa il anuntze pe Laur ...k el e din Pietrcik
|
daca le tai e mai nasol de desumflat nu e o problema prea mare :)
|
Quote:
|
Din BT au fost 5 masini :D 3 am mers cu voi, 1 era deja acolo, iar una a venit dupa noi :D
Overall, a fost misto. |
Quote:
|
am vazut si eu pozele de la Piatra...se pare ca a fost frumos, ma bucur ca v-ati distrat si ca v-a placut..
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:49. |
- Copyright 2026 4Tuning