![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
5800 xpress music,card 8 giga,sunet stereo ,luat pentru muzica si internet
|
2 Attachment(s)
alcatel ot 708 e bunicel nu cel mai bun da merge
|
Quote:
|
si faza cea mai noua si mai interesanta la iphone e ca are asigurare(No Matter What parca ii zice), iar daca ajunge ca ala din poza te duci cu el inapoi si-ti dau altu nou. Am un prieten care l-a bagat intr-o soseta dupa care a dat cu el de perete pentru a putea lua altul nou, si asta doar pentru simplul fapt ca avea o zgarietura pe spate:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Cat sa suferi ma de un telefon incat sa-i faci asigurare?:lol::lol::lol:
|
Haideţi să încheiem, vă rog ! Amphetamine, sunt de accord cu tine aici :D
Eu mi-am luat iPhone pentru că mi-a plăcut de când l-am văzut, atâta tot, nu l-am luat pentru fiţe sau alte vrăjeli... şi cred că şi majoritatea proprietarilor procedează la fel ! |
Quote:
|
Quote:
Nu ma refer la fite gen "am iphone" ci la faptul ca va indragostiti de el:lol: Si va instalati un triliard de aplicatii cu care frecati lumea la creier:lol: Poftim exemplu: <object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/nzh2UygPwDU&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0 x54abd6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/nzh2UygPwDU&hl=en_US&fs=1&color1=0x006699&color2=0 x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> :lol::lol::lol: Postul asta e un "pamflet", luati-l ca atare:lol: |
Quote:
Serios vorbesc! Dacă dai pe telefon vreo 1500 de lei sau 2000 de lei, de ce să nu îi faci asigurare? Mai ales dacă plăteşti un preţ modic... Ca să fiu ontopic. Acum folosesc un 6230i! |
Quote:
|
nokia n73
|
Nokia n97 mini
|
new phone..samsung i900 omnia:D
|