![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
A zis cineva ca iti iei benzina pt consum .... Si mie imi consuma cam 18 prin oras ... la mers intermediar ... nici linistit nici de nebun :) ... dar ... acceleratia, sunetul, turometrului la 6 mii ma face sa mai uit ... |
daca o tii la 6000 de ture vrei sa zici k iti consuma tot 18 % ???????
|
Quote:
Daca o tin numai la 6000 in cat timp crezi ca-mi stric mototrul? Da te rog si eu pe tine ... mergi cu masina turata la 5000 (parca acolo e rosu la diesel, nu?) si vezi si tu ce consum instantaneu ai ... si hai sa ne spui si noua ... ai tot sub 10 sau peste 20,30? Eu am zis doar cam cat imi consuma mie prin oras ... |
normal k imi consuma. dar yo nu merg deloc linistit si imi consuma pana in 10 prin "oras"
|
Quote:
Asta e avantajul dieselului ... dar ... pt mine ... asta e singurul ... |
bravo, bravo. tu ai 220 de cai si yo am 136 si vrei liniutze. daca tot vrei liniutze hai sa facem la un pariu. te dai tu cu masina ta si se da un prieten cu tine cu masina lui. ce zici ?????
|
Quote:
Oricum si un diesel de 3000 consuma mai putin ... dar asta e ... :D Eu ma dau pt fun ... nu sunt asa mare racer ca unii care nu pot decat pe bani ... ;) Si ... asa spun si eu ... k vin cu un prieten de al meu sa se dea cu nu stiu care ... dar ... da detalii ... ce masina ... ca asa gasesc si eu o racheta pe undeva si gata ... |
neeaahhh.nu-i racheta :D e un Audi RS 6 4,2 undeva la vreo 450 de cai. Si iti zic ca se da el si nu yo k o face doar pt bani. Anyway pt fun cu prima ocazie cand vin in bacau si imi recapat permisul facem o liniutza si iti dau si avans :D:D:D:D:D
|
Quote:
Eu am zis ca ... daca tot provoci pe cineva poti sa dai detalii ca altfel nu poti sa o numesti provocare. Pai se da el sau te dai tu? cu ce imi dai avans? cu bmw-ul sau cu rs6, ca rs6 parca era al prietenului ;) Pai ma dau si pe bani cu el daca te dai si tu cu bmw-ul pe bani cu mine ... bun asa? Tot n-ai inteles unde vroiam sa bat cu play-ul dintre noi 2 ... vroiam sa zic ca nu are importanta ca a ta consuma 10% atata timp cat nu e acelasi motor ... daca tu compari motoarele noastre spunand ... da da al meu consuma 10%, atunci ti-am zis si eu sa facem o liniutza sa vedem cum stam si aici ... daca ma iei doar la consum sau si la viteza ;) Inteles acum? :D |
yo ma dau cu tine cu bmw-ul si iti dau si avans (sorry k nu m-am facut inteles) dar fara bani :D Daca chiar te intereseaza sa faci o cursa cu el pe bani (seriosi) pot vorbi cu el sau sa te pun pe tine in legatura cu el.
|
Nu vad rostul la ce ai scris BMW Rulllzzz..Incepem toti cu ``da am si eu un prieten`` (stim noi fraza) daca e vorbeste de masina ta..Si ti-am zis ca ma dau eu cu tine cand vrei si am motor tot de 2000..
|
bah cristi dar tu parca erai ofticat si ai zis ca nu mai postezi k te lasi de forum....care-i treaba ??? :D
|
`BAH` BMW Rulllzzz o sa scriu cand o sa existe un subiect interesant..si asta dintre benzina si diesel imi place..
|
Quote:
|
Scuze am editat postul..am vrut altceva sa zic..
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:40. |
|
- Copyright 2026 4Tuning