![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
eu unul nu ma stresez absolut deloc! toate sunt in regula pe masina tot functioneaza si nu am nici o modificare care sa ma traga in jos cand este vorba de rar!!!...deocamdata:X
|
bujuKYL, ce jante ai si ce dimensiuni de cauciucuri, daca tu nu iti faci probleme?
Pf, doamne fereste sa ma opreasca pe mine :O. in loc de 185/55/15 am 225/45/17 ;)) |
eu am 195/55/15...ca am avut si eu ceva neplaceri la rar si le-am schimbat din obligatie;))
|
gasesc in baiamare un magazin cu o gama larga de autocolante ???? stie careva?
|
Quote:
|
Quote:
|
deci totusi e detreaba nea politai! atunci tot respectu dar numai pentru cine sa bagat pentru tine!
|
a fost mai indulgent pentru ca el m-a oprit de 3-4 ori si de vreo 2 ori m-o palit cu cate o centura sau chestii minore ....in rest doar controale.....de aia a incercat sa ma mai scape. nu ne cunoastem ....
|
Quote:
|
totusi baieti am auzit ceva zvon ca sar scoate amenda pentru telefon, si ca de acum incolo "cica" o sa fie daor avertisment si pana la urma amenda!!...este adevarat? sau doar basme?
|
am vorbit si de asta cu el .....o zis ca nici vorba sa se aprobe ....deci tot cu grija la pietoni si viteza o sa circulati . nu va incredeti in zvonuri si stiri.
|
oricum mie imi comvenea, defapt la cine nu! dar totusi inseamna ca ,totusi la casti raman!
|
Quote:
Roby , tu ce mesteresti la masina ?:D |
la ce te referi la faza cu toba?
|
Suna tare ;)
|
intrebare : daca radiez masina pot pastra numerele ?
|
Quote:
Suspensiile sport sunt ok? Sau si de alea se leaga? PS: Ce parere aveti despre astea... sunt ok? POZA |
Quote:
|
Quote:
|
pai ma pe mine de ma opreste ma trimite direct la topit cu masina =))
atata ca nu de mult am reusit si eu sa imi fac asigurare si itp , a fost de ajuns 1 an si ceva sa umblu fara ele =)) |
1 Attachment(s)
daca vrea careva sa isi lipeasca pe masina sigla de la energizantul monster, sa imi dea un pm cu un nr de telefon, pt ca am multe si sunt pe gratis
am atasat si o poza ca sa vedeti despre ce este vorba daca va intereseaza |
Ce parere aveti de astea?
http://cgi.ebay.de/Tuningart-Gewinde...item2eb2078db4 Sunt bune pentru pisicuta mea :rolleyes2 ? |
daca vrea careva sa-si lipeasca stiker cu www.mobila-proximus.ro scot o gramada si vi le dau gratis:)) scuze dar nu m-am putut abtine:))
|
unde pot repara o statie CB emisie-receptie in baiamare ajutor plz.....
un taximetrist ceva ....stie ? botdriver? adriano ...stiti voi ceva ??? mms mult ps: Razvyrulz ai dat folia jjos de pe stopuri, si le-ai revopsit? sau sunt alte stopuri ? |
Daca tot veni vorba de statii cb .... Unde as putea gasi o antena cat mai ieftina ? :lol: Nu ma intereseaza ca-i noua sau sh . Sa fie din aia mica ;)
|
Quote:
|
Quote:
Cumpara o antena mare si nu orice chinezarie.pentru 20-30 de ron in plus o sa vezi diferenta.daca vrei facem o proba cu a mea (Midland, aproximativ 2 metri, cu talpa magnetica si fluture ca sa o pot baga in garaj fara sa dau antena jos), ca sa vezi diferentele dintre antene |
Nu imi place cum arata cu antena mare . Defapt arata caraghios o antena mai mare ca buburuza mea :lol: . Nu ma intereseaza sa mearga la zeci de kilometrii ...
|
Quote:
|
razvi dute la viper x gasesti acolo chiar ce vrei tu.....am vazut una mica in jur de 30 cm parca cu talpa, cablu..la 50 ron ..sau si mai ieftin...
dany tu ce statie ai, de cati watt ?? cati km reali iti bATE ? PE MINE MA LASAT STATIA SAPTAMANA ASTA, SI TOT CAUT UN SERVICE SI NU GASESC, SA LUCREZE IN DOMENIU. |
Quote:
|
cam la ce pret duce o statie complecta???
|
dani, da te cred in legatura cu statia..facel minuni o antena mare, si buna, chiar si cu o statie de 4 w...amea era de 16 w, dar antena este mai micuta aprox 1m jumate....dar din pacate mi-a puscat un tranzistor ala ce receptioneaza....
buju..poi gasesti statii de la 150 ron sh pana la 8o mil noi..depinde si de marca, si de putere iar antena gasesti de la 50 ron de aia fake, pana la 100 euro... asa k ...fiecare unde se incadreaza..... |
Quote:
O sa incerc la viper x . Mi prieten unu de acolo . Am crezut ca au preturi mari . Mersi :D |
Quote:
|
am gasit un post unde zicea cineva de jante ca se teme de RAR ... eu tre sa`mi fac rost cat mai repede de jante de tabla cu cauciucuri cu tot pentru RAR ... cica maxim am voie pe 14 si eu am pe 16 jantele
|
Quote:
|
Daca aveti careva drum spre negresti , incercati sa evitati sa mergeti acolo :lol: (asta daca tineti la masinile voastre) . Ii dezastru dezastru drumul ala ...
|
MITSU ai fost astazi cu Cipri in parc?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning