![]() |
Re: Live for Speed
Probabil! eu nu am antivirus si mi-a mers
|
nici cum nu pot si daca rulez ca administrator fisierele nu ma lasa , imi da eroare de windows
|
Dezactivează tot ce ține de antivirus.. firewall, antivirus, antispam etc.
|
Quote:
|
Unde gasesc ip_patch ? ca in folderu unde e instalat jocul nu e , si cand am bagat unlockeru era doar unlocker.dll si unlocker.exe
|
Trebuie sa dezactivezi antivirusul pt a putea folosi si ip-patch deaoarece il vede ca un virus dupa ce ai facut toti pasi din topicul trecut poti activa din nou antivirusul
Pentru cei care le da lfs was stop working si no track sa urmeze pasii astia: 1) Run>regedit 2) Copy key from: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\ProductID.reg". 3) You will create the new key in: "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Micro soft \Windows NT\CurrentVersion\ProductID.reg", You will paste in the value that was copied from the last key. You will restart your PC. |
Ma frt , nu am anti virus , am dezactivat si firewall si tot nu imi apare ip_patch ... unde ar trebui sa il gasesc? ca in folderu cu lfs nu am...
|
Aici gasesti unlocker si ip-patch: http://www.4shared.com/rar/vKZdyL4K/...ip_patch.html?
|
nu merge nici cum , asta e , am dezactivat tot dar tot nu ma lasa de la windows , nu poate accesa ip_patch iar la unlocker.exe dupa ce bag userul si parola si dau deblocare imi da ca windows not responding .
Nu ma mai chinui cine stie ce are . |
3 Attachment(s)
Wolf at atack :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Merge pe 6E online! Si eu am firewall si tot mi-a rulat ip_patch si unblocker
|
auziti , voi faceti drift cu masina din demo? sau alta masina? ca ce-a din demo are motor de 1.8 . daca faceti drift cu aia cum faceti ca nu merge :D eu am jocu demo .
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
2) Drift se poate face și pe demo cu XRG doar că trebuie făcut un setup anume și gumele īncălzite īnainte. 3) Driftul se īnvață, nu deschizi LFS prima oară, apeși pe 2 taste și te īntrebi de ce nu faci și tu drift ca aia de pe youtube, ușor ușor īnveți, dar cel mai bine e să treci pe S2 să ai XRT, cu aia merge mai bine că are turbo. |
unghiul maxim nu poate fi modificat nu? mai mare de 36 grade .
cu XRG fac drift dar numai in parcare , pot sa fac cerculete mari dar pe circuit nu prea imi iese decat 50% nu pot sa imi deblochez s2 , deoarece am demo , iar ce mi sa dat pe forum nu imi merge , am mai zis , poate si din cauza antivirusului dar si daca l-am oprit tot nu vrea.:( |
5 Attachment(s)
Renault Symbol :D
|
7 Attachment(s)
Foarte greu faci drift cu un motor 1.8 fara turbo , pacat ca nu reusesc sa imi fac sa mearca S2 sa imi iau una mai puternica . asta e , ma chinui cu XRG-ul , incet incet invat si cu asta , dar nu pot sa sa il mentin permanent:( dupa ce m-am prins putin de tehnica , am pus cutia pe manual dar e mult mai greu manual , imi moare motoru repede daca trag frana de mana:)) dar mai apas si ambreaju:D
Pun si eu niste poze cu ce am reusit sa fac pana acuma . e super tare jocu , pacat ca nu pot sa fac unghiul mai mare de 36 grade:( |
2 Attachment(s)
:D...
|
1 Attachment(s)
Black Style Attachment 2676877 |
1 Attachment(s)
|
2 Attachment(s)
damn:P
|
Salutare :) Sunt nou in LFS , as vreau sa joc si eu online , daca se poate sa-mi dati un server si sa-mi explicati si cum intru pe el :)
Si as mai dori un setup pt. drift , vreau sa fac drifturi ... Ma rog , sa incerc :D Multumesc ! |
Salut! Stie careva cum se face un server de lfs?
|
1 Attachment(s)
Salut, stie cineva de ce imi dispare scrisul? apare pentru o secunda si dispare:???:,
|
Salut stie cineva de ce nu pot sa joc in retea?...LFS-u l-am deblocat dar cand dau sa intru in retea dupa ce scriu tot ce trebuie imi da ca trebuie sa selectez o adresa IP locala valabila :???:
|
IP Patch ai folosit ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
iti dau eu 2 setup`uri de drift si ip patch Aici !! , bagi si ip`ul asta la local network Host Ip adress : 78.46.161.73 Host port : 5554 sau 5553 ( astea 2 sunt de drift ) , 5559 ( asta e de cruiser) , serverele merg doar dupa ce ai facut ip patch . Bafta !! |
salut .. am luat si eu jocul dar vreau sa joc din tastatura nu cu mouseul ca nu prea pot si cand dau sa plec nu pleaca se tureaza dar nu pleaca si vreau si eu sa deblochez toate masinile si sa joc cu voi mc
|
Mai respira si tu!
Incearca sa folosesti mai des virgula. Oricum, la 2 ani ar trebui sa ai alte preocupari! (pampers, biscuiti cu banana, astea). :rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Am comentat pentru ca e penibil sa nu fii in stare sa intri in meniul unui joc si sa te uiti prin optiuni. Macar atat sa faci, ca nu ti-a cerut nimeni sa darami serverul NASA. :rolleyes2
|
Salut , joc de mai mult timp anumite versiuni de lfs....... am o problema nu stiu sa folosesc (rims manager ) ..... ajutati-ma si pe mine .
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning