![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
3 Attachment(s)
salutare la toata lumea...!!! vreau sa vad cum ar da calibra mea cu : jante negre , staplii + folie neagra (fata-spate) ! multumesc !
|
2 Attachment(s)
Poftim.
|
2 Attachment(s)
salutare am o mare rugaminte, imi faceti v-a rog la volan inelul si bucatile alea mici de cauciuc in forma de partat care vin de pe inel pe "triunghi" negre si interiorul volanului ("triunghiul" ) culoarea masinii
p.s. scuzati mizeria din masina si exprimarea dar nu am gasit alti termeni mai potriviti :) MULTUMESC |
1 Attachment(s)
Am inteles bine?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
merci mult, nu vreau sa te stresez, cand se poate merci inca odata |
10 Attachment(s)
Salut. Postez si eu cateva poze cu masine amea si iti explic cam ce vreau sa ii fac in realitate si as vrea sa imi faci pe pc sa imi dau seama cum va arata daca arata bine sau nu.
vreau in felul urmator daca se poate. Jumatate de masina sa fie mov(partea de jos) impreuna cu bara spate si fata un mov ca pe audi acela din poza sau un mov ca pe janta acea. si partea de sus sa ramana neagra cu capota si portbagaj+plafon. imbinarea dintre culori sa fie cu linea acea de puls pe alb iar undeva la mijloc in background semnul de opel doar ca in loc de rotund sa fie o inima. apoi daca te mai rog sa imi faci janta de pe masina sa fie spitele negre sau mov doar spitelele sa vad cum arata. multumesc mult |
1 Attachment(s)
Quote:
|
eu cred ca sunt de la AC Schnitzer
|
da,par a fi AC Schnitzer;)
|
2 Attachment(s)
Enjoy
|
2 Attachment(s)
Vreau si eu barile albe si niste jante cu buza alba pls:oops:
|
Quote:
succes daca vrei sa-ti cumperi :) |
2 Attachment(s)
salutare, am si eu o rugaminte, vreau sa schimb jantele la buburuza, si vreau sa stiu daca fac o alegere buna. poza cu matizul e mai veche, masina acum este coborata cu 3 cm. vreau sa pun borbet a pe matiz. atat doresc borbet a, si coborata pana la nivelul cauciucului din poza postata de mine.
multumesc |
2 Attachment(s)
va salut, as vrea si eu doua lucruri mici...
masina coborata pana la nivelul cauciucului din poza postata, si inlocuit jantele existente cu borbet a. vreau sa imi iau borbet a, dar sa stiu daca fac o alegere buna. multumesc, SCUZE PENTRU DUBLU POST, DAR PRIMA OARA MI-A DAT EROARE |
Quote:
|
1 Attachment(s)
am incercat eu
|
2 Attachment(s)
vin si eu cu o rugaminte.
se poate o varianta cu jantele in negru lucios in loc de alb ? multumesc anticipat. |
1 Attachment(s)
Incearca sa pui pozele la o rezolutie mai mare
|
2 Attachment(s)
Si ceva de la mine .
Nu e negru la subaru .. dar sper sa`ti placa . |
8 Attachment(s)
Salut . Am si eu un Cielo , si as fii curios cum i-ar sta cu ATS-urile din poza de mai jos . In rest , va las pe voi sa decideti ce ii mai faceti (un walpaper , niste triple , o suspensie , un vinyl , niste faruri etc) Va multumesc , numai bine , Salut
|
este cam proasta calitatea dupa parerea mea...
|
Daca vi cu niste poze mai bune cel putin din lateral , ma bag eu .. o sa incerc si asa .. dar o sa se vada modificarea mai usor .
|
4 Attachment(s)
salut!am o rugaminte la voi.
vreau un paint job(two tone sau altceva) care ar merge cu negrul actual ,pe masina asta. PS:stiu ca rezolutia pozelor nu e prea buna dar nu am facut eu pozele.m-a rugat cineva sa le pun. |
6 Attachment(s)
Chiar nu am poze mai clare , sunt facute cu telefonul . O sa mai pun cateva poate te ajuta . Multumesc
|
2 Attachment(s)
@ Cabbano
|
4 Attachment(s)
am si eu o rugaminte....
dak se pot pune pe acest seat jantele dupa scirocco ... plsss nu am gasit poze simple cu jantele... |
2 Attachment(s)
Poftim.
|
1 Attachment(s)
Scuzati dublu post.
|
1 Attachment(s)
Mai incearca si la mine cineva sa imi faca jantele alte culori!!! vreau sa le fac cand da caldura si nush ce culoare !!! multumesc
|
mersi denees
|
2 Attachment(s)
Imi scoate si mie careva bandourile va rog frumos ..
|
2 Attachment(s)
Salutare vreau sa-mi colantez masina si nu prea stiu exact ce sa-i fac...ma puteti ajuta cu un model, 2, 3? in principiu as vrea negru cu alb...dar daca mai sunt si alte idei nu ma deranjeaza
sau ma gandeam la un alb mat cu alte combinatii... CHeers si va multumesc! |
4 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1310241Attachment 1310242 |
3 Attachment(s)
capota neagra am avut-o...deci nu as vrea sa o fac iar...iata cateva modele facute de mine in corel...nu prea ma pricep asa bine...si nu-mi place pentru ca nushtiu cum sa fac sa iasa in evidenta liniile masinii...capota si plafonu...este cam prea simplu...
multumesc oricum DaNn.ZyX...arata misto poza 1 si 2 ;) |
1 Attachment(s)
si pe lateral vreau sa fie numele clubului fankia.ro cu fontul asta http://www.dafont.com/space-age.font
ceva de genu cum e in poza...dar tot nu imi iese nimik interesant :( |
2 Attachment(s)
@ scrackmyback puteai sa postezi pozele pe care le`ai pus a 2-a oara modificate de tn , prima data fara modificari .
@ golf_trei am incercat si alte culori dar chiar nu dadeau bine .. daca aveai masina neagra mergeau unele negre cu buza rosie . |
4 Attachment(s)
puneti mi si mie va rog folie pe toate geamurile si jentile astea.multumesc mult.Attachment 1310352Attachment 1310353
Attachment 1310354Attachment 1310360 |
| All times are GMT +2. The time now is 17:12. |
|
- Copyright 2026 4Tuning