![]() |
Re: Club TICO
Quote:
Prezent! si propun la Polivalenta... vineri la IKEA este foarte aglomerat. |
Quote:
|
Quote:
1)sorizaro 2)Tank 3)88 GOD (George) 4) Vlad (44 ZXN) 5)NMSH 6) 63-KEY |
Quote:
Cum spunea cineva mai devreme intradevar este cam aglomerat vinerea la Ikea si nu o sa gasim locuri Propun Intalnire vineri Sala Polivalenta Orele 20:00 !!!! |
Quote:
Propun 17:30 - 18:30 in fata la Sala Polivalenta |
Quote:
|
Quote:
UP 1)sorizaro 2)Tank 3)88 GOD (George) 4) Vlad (44 ZXN) 5)NMSH 6) 63-KEY |
In primul rānd eu nu pot ajunge asa devreme,si in al doilea rānd la Polivalenta este cam urata locatia.La Ikea nu o sa fie parcarea ocupată 100%,iar dacă ar fi atunci exista destul spațiu la Bricostore in parcare!
Eu termin treaba in jur de ora 20! |
Quote:
Locatia Ikea si zona respectiva este urata prin faptul k nu se poate traversa Bucurestiul la ora aia. In fata la Casa Poporului este o cale de mijloc. |
Quote:
Eu pot ajunge in jur de 20:30 |
MAMA CE DISCUTIE APRINSA ,FRATE,
KM -O-cel mai bun |
Suntem doar 6 si nu reusim sa ajungem la un consens... :-)
Propun sa votam. 1) NMSH - Polivalenta |
1)sorizaro
2)Tank 3)88 GOD (George) - Ikea ora 8:30 4) Vlad (44 ZXN) Ikea/ junior ora 8/9 5)NMSH - Polivalenta 6) 63-KEY - Polivalenta ora 18:30 7) George (MKO) - Ikea / junior ora 7/8 ---------------------------------------------------- Dati quote si edit la postul meul daca am gresit cu ceva. Vlad la junior este posibil sa fie si alte cluburi acolo la ora aia in special vwforum care sigur acolo fac intalniri PS. poti sa traversezi buc la orice ora daca ai putin curaj si indemanare si stii cateva stradute |
Salut baieti! am si eu 4 jante pe 15" 4x100 si as vrea sa le schimb cu altele 4x114,3 pentru tico,nu ma intereseaza modelul,doar sa fie pe 13" sau 14",dau si diferenta!
|
1)sorizaro
2)Tank - oriunde la orice ora, doar sa ne vdm 3)88 GOD (George) - Ikea ora 8:30 4) Vlad (44 ZXN) Ikea/ junior ora 8/9 5)NMSH - Polivalenta 6) 63-KEY - Polivalenta ora 18:30 7) George (MKO) - Ikea / junior ora 7/8 ------------------------------------------------ |
Salut!
Haideti sa clarificam: 1) barmarielvi... a scris mai sus ca poate ajunge numai la Polivalenta 2) sorizaro a propus mai sus tot la Polivalenta 3) Tank - oriunde la orice ora, doar sa ne vdm 4) 88 GOD (George) - Ikea ora 8:30 5) Vlad (44 ZXN) Ikea/ junior ora 8/9 6) NMSH - Polivalenta 7) 63-KEY - Polivalenta ora 18:30 8 ) George (MKO) - Ikea / junior ora 7/8 PS: Din punctul meu de vedere IKEA nu este o cale de mijloc pentru noi... mai ales pt. cei care locuiesc in zona de sud. De aceea propun o cale de mijloc... sa fim toti multumiti :-) Casa Poporului vineri 05.09.2012 la orele 20:00 - 21:00 |
Cred k ramane polivalenta pana la urma
|
Quote:
Va rog sa confirmati. 1. NMSH - prezent |
Quote:
|
Sa stii ca nici Sala Polivalenta nu e o cale de mijloc in niciun caz. Casa Poporului poate dar nu este loc acolo ca s-a instalat o scena.
|
Quote:
Acolo unde se aduna lumea la examenul auto ( la fantana cu zodii ). |
Quote:
NU am spus ca Polivalenta este o cale de mijloc... insa in comparatie cu IKEA este mult mai usor de accesat... cu exceptia celor care locuiesc in nord. Eu sunt de acord cu propunerea lui barmarielvi. Parcul Carol ( la fantana cu zodii ) astazi 05.10.2012 orele 20:00 - 21:00 este ok pentru toti? |
Am umblat destul timp pe la farfurie la carol si nici acolo nu era prea mult spatiu. Si oricum multi nu verifica forumul din 5 in 5 minute. Am zis ceva de ieri, hai sa ramanem asa, sa nu ne schimbam pe ultima suta de metrii. Daca e, mergem dupa unde vreti.
|
Salut! baietii am si eu loc la intalnirea voastra? As vrea sa vad si eu jucariile voastre,pentru noi idei.Daca se poate sa imi comfirme si mie cineva...si intr-un final si locul poate:D
|
Quote:
Cu siguranta ai loc :-) ... locatia cred ca ramane Polivalenta astazi intre 20:00 - 21:00 |
E batut in cuie. Ramane la polivalenta de la 20.
|
greu va hotariti!
|
eu si cu sorizaro o sa ajungem mai devreme... pe la 19:30. daca nu aveti ce face acasa... puteti veni si mai devreme si ne gasiti acolo.. poate poate prindem ceva lumina naturala
|
4 Attachment(s)
Nu am reusit sa scot alternatorul de langa motor in timp util pt. a veni la Polivalenta ( :(.
Poate reusesc maine dupa ce scot planetara din fuzeta . Scuze pentru faptul ca nu am putut venit. |
ceva poze de la intilnire ??????
|
Quote:
DEZASTRU sau nu o sa mai fie:!: |
Nu am facut poze pentru ca nu am avut aparat iar cu telefonu nu are rost la cat de intuneric este acolo. Am fost vreo 9-10 tico.
|
MIRCEA , hai sa spun io cum sta treaba : toti vorbesc intre ei ,la telefon si nu mai posteaza pa CLUB TICO , ptr ca este mai comod asa .si ploiestiul e la fel.
CU TIMPU ,NU O SA MAI POSTEZE ,DE CIT CE NOI. |
Quote:
|
Salutare. Vreau sa incep prin a spune ca imi pare rau ca nu am ajuns la intalnire. Nu am putut pleca cu masina din parcare. Mi s-a rupt o ureche de la evacuare, cum pleaca din galerie de acolo(nu stiu cum ii zice) si nu mai trage ca odinioara, s-a aruncat in consum 10 din nou, sa nu mai zic de sunet. Cine stie si pe domeniul motociletelor stie si cum suna un KTM 690 Duke.. Am impresia ca am si toba impuscata pe mijlocul masinii acolo ca se aude un sunet gros de acolo. Vreun sfat?
|
Quote:
cum ai tu rezolvare la toate:evil: |
Quote:
ar trebui sa fim putin mai hotarati in ceea ce priveste intalnirea tico club si sa postam toti cei care mergem sa stim si noi... Sa le mai lasam naibii de telefoane...:D |
Data viitoare il legi de tine :D
Merge si cu telefoane dar sa scriem si pe forum! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Hai sa va inveselesc eu putin. New body paint pe trasura mea..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning