Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

SpYk3 13-02-12 08:41

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

1 Attachment(s)
la cum ninge presupun ca deseara iesiti cu masinile :lol:

ondin 13-02-12 09:03

eu am iesit deja.
:)

F.R.Sonic 13-02-12 16:14

si eu am iesit deja :( de 2 weekenduri tot iesit sunt :(

ondin 13-02-12 16:42

tu ai iesit in decor, nici nu e greu, acum curata si in Hunedoara, dimineata era ca si pe camp.
bravo lor, drumarilor de kko.

F.R.Sonic 13-02-12 17:01

pai s-au invatat sa inchida drumurile cand e prea multa zapada...de ce sa se chinuie cu plugu... asa ca si hd daca mai ninge mult o sa inchida drumurile si gata :) asteptam luna aprilie/martie :evil:

ondin 13-02-12 18:30

de acord sa inchida, dar sa ne dea taxa de drum inapoi. ca oricum am mers azi prin Deva cu masina ca si cu tractorul, nici macar cu plugul nu au dat nesimtitii.

NoAngels 13-02-12 18:41

inca va mai mirati......:D

ondin 13-02-12 19:05

parcarea la praktiker a fost toata ziua plina de TIR-uri, la real mai erau cateva locuri libere, politia statea si ea pe margine pe acolo, dar macar nu cu radarul, ca astia din hunedoara, unde desi era zapada pana la scut ei stateau in poarta la garajul icsh ca poate vine vreun vitezoman sa-l arda.
rushinica.

ban_f_2005 13-02-12 19:07

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4879502)
parcarea la praktiker a fost toata ziua plina de TIR-uri, la real mai erau cateva locuri libere, politia statea si ea pe margine pe acolo, dar macar nu cu radarul, ca astia din hunedoara, unde desi era zapada pana la scut ei stateau in poarta la garajul icsh ca poate vine vreun vitezoman sa-l arda.
rushinica.

am vazut si eu la deva in parcare la real si practiker ca era plin de tiruri....mai rau is pe strazile mai mici unde ii zapada pana la spoiler si no dat cu nimic

ondin 13-02-12 19:25

pai nu or dat ei pe DN7/E 85 sau pe 1 Decembrie si tu vrei sa dea printre blocuri?
bine ca au dus pascariasii sa curete parcul din fata primariei sa nu vada marele primar troiene pe geam.

SpYk3 13-02-12 22:02

asa-i ca va lipseste Balauru?iesea el cu skoda si deszapezea drumurile :lol:

FRS ce mai face corsica?

Kedy 13-02-12 22:43

Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 4879842)
asa-i ca va lipseste Balauru?iesea el cu skoda si deszapezea drumurile :lol:

FRS ce mai face corsica?

Am ramas eu in locul lui da eu nu ies neplatit :-P si cum nu am semnat inca contractul de dezapezire cu primaria 8)

F.R.Sonic 14-02-12 16:52

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by SpYk3 (Post 4879842)
FRS ce mai face corsica?

am vazut ca s-au apucat baietii de ea (ca pana azi a fost tot afara in spatele service-ului Opel) sper ca cel tarziu saptamana viitoare s-o aduc acasa pe asta mica :chick: dar din pacate cu faruri stock(ca si cel din prima imagine mi-au adus cei de la Opel in locul farului spart) si deci am un far de un fel si unu de altu

Chiar vroiam sa intreb pe aici...are ceva daca umblu cu un far stock si unu tunat ?
cel putin o perioada de timp daca as circula asa ???????? poate o fac half tuning half stock :)

xxdadixx 14-02-12 19:56

Ba eu nu as lua-o si as face gura. Cum sa mergi cu un far de un fel si unul de alt fel? Mai intereseaza-te, informeaza-te sa mergi cu lectia facuta, nu-i normal asa ceva.

ondin 14-02-12 20:19

pana trece zapada merge si asa fara probleme.

davides 14-02-12 21:07

farurile tuning de unde le-ai cumparat? un prieten de-al meu a patit exact cum esti si tu ... are fusta spate de GTi(vorbim de golf V), luata d enoua de la reprezentanta, si l-a plesnit unul in spate ... cei de la service ca ii pun fusta stock ... s-a dus la ei cu factura de pe fusta gti sa se justifice ca el a cumparat-o noua de la dealer si i-au comandat pana la urma fusta de GTi ... deci conteaza de unde ai luat farurile tuning, daca sunt de pe okazii .. mai greu...

F.R.Sonic 14-02-12 21:25

nu-s de pe okazii

Kedy 15-02-12 10:11

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 4881373)
nu-s de pe okazii

Ai inebunit cum sa o iei asa? te duci cu factura de pe faruri si faci scandal sa iti aduca faruri noi ce plm ca si asa le comanda pe asigurarea lui ala.

ondin 15-02-12 18:46

pai profiti de ocazie si ii pui tu dupa aia niste faruri si mai belea, ca astea tuning in maxim 2 ani se perima.

sandor406 17-02-12 17:22

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ban_f_2005 (Post 4879508)
am vazut si eu la deva in parcare la real si practiker ca era plin de tiruri....mai rau is pe strazile mai mici unde ii zapada pana la spoiler si no dat cu nimic

fratilor:)) fara suparare dar la ce este in deva si hd nu este zapada...ii frectie numa!:))haideti in valea jiului sa vedeti zapada!:))pozele sunt facut la mine in oras in vulcan!

ondin 17-02-12 20:22

pai la noi e o oala si la voi e munte.

Kedy 18-02-12 13:13

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 4885526)
fratilor:)) fara suparare dar la ce este in deva si hd nu este zapada...ii frectie numa!:))haideti in valea jiului sa vedeti zapada!:))pozele sunt facut la mine in oras in vulcan!

Am fost eu week-end-ul trecut la Straja, ne asemanam intr-un singur sens si la voi sunt strazile la fel de necuratate ca si la noi :-P

sandor406 18-02-12 18:34

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 4886767)
Am fost eu week-end-ul trecut la Straja, ne asemanam intr-un singur sens si la voi sunt strazile la fel de necuratate ca si la noi :-P

cam da....:))

adrian78bmw 21-02-12 14:17

Potrivit Mediafax, proiectul Strategiei naţionale pentru siguranţă rutieră 2011-2020 prevede o serie de modificări importante aduse codului rutier. Executivul va evalua posibilitatea introducerii dreptului de a conduce anumite tipuri de maşini, īn intervale orare speciale şi doar pe unele drumuri publice, anterior primei obţineri a permisului de conducere, după un proces de instruire şi testare īn prezenţa unui īnsoţitor cu experienţă.

Guvernul pregăteşte interzicerea dispozitivelor de detectare a aparatelor radar, ca măsură īmpotriva "agresivităţii rutiere", introducerea obligativitatea permisului de conducere pentru mopede, va reduce durata de valabilitate a permisului auto de la anumite vārste, va interzice accesul pe drumurile publice a vehiculelor de tip ATV, cu excepţia drumurilor comunale, şi va impune finalizarea īnvăţămāntului minim obligatoriu pentru obţinerea permisului de conducere.

Īn acelaşi timp va fi introdusă posibilitatea plăţii pe loc a amenzii, pe bază de chitanţă eliberată de agentul de poliţie şi cu eliminarea prescrierii proceselor verbale. Totodată, va fi introdus "tichetul de contravenţie", anexat permisului de conducere. Lipsa acestui tichet va īnsemna că şoferul nu a achitat amenda şi va atrage după sine suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pānă la plata sumei respective. Mai multe detalii, pe Mediafax.ro

SpYk3 21-02-12 14:22

o mare idiotenie

K11llarmy>>UHE<< 25-02-12 20:21

Pe undeva este bine ce fac pentru ca oricine ia permisu in ziua de azi...au fost cazuri in care soferul nu stia sa scrie o declaratie si avea permis.!Plus cei mai inaintati in varsta (pensionari) ar trebui sa mai dea examenul odata deoarece de la o anumita carsta nu mai ai aceleasi reflexe la volan.!Si pentru cei vitezomani si cei tineri (incepatori) din cauza astora se produc atatea accidente!!Masini cu motoare mari GTI RS si altele; astea ar trebui conduse de un sofer cu experienta mai mare de 4-5 ani,nu de incepatori care la o viteza mare se opresc in cel mai rau caz la morga!

SpYk3 27-02-12 17:29

REGLEMENTARE CIRCULATIE IN MUNICIPIUL HUNEDOARA
publicat de Administrator Duminica , 20 Februarie 2012, 12:38

* SENS UNIC - Str. I.L.Caragiale sector cuprins intre intersectiile cu strazile George Topirceanu si Gheorghe Lazar (se monteaza Interzis a vira la dreapta pe Str. Gheorghe Lazar, SENS UNIC in intersectia cu Str. George Topirceanu), ACCESUL INTERZIS in intersectia cu Str.Gheorghe Lazar, OBLIGATORIU LA STANGA la iesirea din aleea Cresa Casuta cu Pitici;

* Str. Dacilor se considera DRUM CU PRIORITATE (se monteaza Cedeaza trecerea in intersectia cu Str. Unirii si P-ta. Unirii);

* Pe str. Cerbului se monteaza Cedeaza trecerea in intersectia cu Str.Bucegi si pe Str. Caprioarei la intersectia cu Str. Cerbului.

Akai 06-03-12 19:34

Salut..unde pot sa imi pun niste folii omologate pe geamuri..sa fie la un pret acceptabil si de calitate ?
Astept pareri:)

ban_f_2005 06-03-12 21:54

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 4917842)
Salut..unde pot sa imi pun niste folii omologate pe geamuri..sa fie la un pret acceptabil si de calitate ?
Astept pareri:)

mergi la piata la auto,iti iei foli omologate cu 110lei si ti le montezi singur...cel mai ieftin:D

sandor406 07-03-12 06:19

Quote:

Originally Posted by ban_f_2005 (Post 4918190)
mergi la piata la auto,iti iei foli omologate cu 110lei si ti le montezi singur...cel mai ieftin:D

da da...:)) numai ca alea nu sunt omologate RAR!:)) iti da ceva certificat de omologare cu ele, dar nu sunt omologate RAR!:)) si sunt de proasta calitate!

ban_f_2005 07-03-12 10:25

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 4918501)
da da...:)) numai ca alea nu sunt omologate RAR!:)) iti da ceva certificat de omologare cu ele, dar nu sunt omologate RAR!:)) si sunt de proasta calitate!

eu am de 2 ani si nu mi-o avut nimeni treaba,si la ce calitate te referi??te ajuta cu ceva daca scrie lumar?:)))

ondin 07-03-12 21:47

noaptea te ajuta.
nu ai prins tu control de la rar, sa vezi atunci amenda si cum dai folie jos pe loc.
mai bine asa, insa e riscant.

Akai 07-03-12 22:04

Dar astia prin service-uri nu monteaza folii ?
As vrea sa mi le monteze cineva, nu sa le cumpar eu si sa le montez ca nu ma pricep.

sandor406 08-03-12 06:22

Quote:

Originally Posted by ban_f_2005 (Post 4918822)
eu am de 2 ani si nu mi-o avut nimeni treaba,si la ce calitate te referi??te ajuta cu ceva daca scrie lumar?:)))

ma refer la calitatea pe care vad ca tu inca nu ai observat sau nu ai facut diferenta, pt ca nu ai avut folie de calitate, nu ma refer numa la llumar sunt si altele de calitate!;)

Kedy 08-03-12 08:06

Quote:

Originally Posted by Akai (Post 4920129)
Dar astia prin service-uri nu monteaza folii ?
As vrea sa mi le monteze cineva, nu sa le cumpar eu si sa le montez ca nu ma pricep.

Vb cu dadi el o avut pusa calumea pe E46 de aia de la Deva

ban_f_2005 08-03-12 09:29

Quote:

Originally Posted by ondin (Post 4920076)
noaptea te ajuta.
nu ai prins tu control de la rar, sa vezi atunci amenda si cum dai folie jos pe loc.
mai bine asa, insa e riscant.

ai patit tu??eu nu stiu cum puteti vorbi asa fara sa stiti,sau ati auzit pe vecinu de la 2 ca o zis ca nu is bune....

ban_f_2005 08-03-12 09:32

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 4920442)
ma refer la calitatea pe care vad ca tu inca nu ai observat sau nu ai facut diferenta, pt ca nu ai avut folie de calitate, nu ma refer numa la llumar sunt si altele de calitate!;)

frate eu is mai habarnist,zimi si mie calitatea aia?intradevar umpic mai buna dar pentru 300 lei in plus mai bn imi bun deasta care "nui de calitate"......fiecare cu alegerea lui

F.R.Sonic 13-03-12 17:49

Nu ca ar fi o noutate zonele dar totusi, si maine ca in oricare alta zi militia va sta in tufe la panda :pelvic_th

http://www.huon.ro/atentie-soferi-ve...radare/1073208

ondin 13-03-12 19:17

mergi cu 61 si nu ai probleme.
sau daca esti mereu al 3-lea scapi.

K11llarmy>>UHE<< 19-03-12 11:36

Azi era sa am parte de 2 accidente...1 din cauza unui cu autobuzul.. si 1 din cauza unuia care a iesit de pe 1 straduta laterala cu botul masinii pana pe jumatatea benzii mele..si toate astea din cauza ca unii soferi nu stiu sa se asigure sau nu vor!

All times are GMT +2. The time now is 14:36.

- Copyright 2026 4Tuning