![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
4 Attachment(s)
ShelbY GT 500..Pareri?
|
Quote:
Keep Work ! Yeah ! :twisted: |
10 Attachment(s)
BMW M3 E36 |
Foarte Frumos ..felicitari
|
Quote:
Nu stiu cum face dar are mereu grafica exceptionala si masinile la fel! Deci JOS PALARIA! P.S:daca ai timp lasa si mie id tau |
Quote:
Grafica e asa pentru ca dau totul la maxim din joc si din setarile placii video. Daca ai intrebari, lasa-mi pe privat, pentru ca nu folosesc mess-ul. Intru cam o data pe luna pe el :). |
4 Attachment(s)
McLaren
|
7 Attachment(s)
GOLF II |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Ceva asa la repezeala:
Nissan 200sx Cum credeti ca e mai bine .. cu enb sau fara?? |
Fara e cel mai bine...ai vazut cum se vede la mine fara..si in plus tu ai si mai buna placa video
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Much better xD
|
Vreau sa nu mai straluceasca asa de tare masina..straluceste prea tare si nu prea se intelege..ce trebuie sa fac..multumesc
|
Quote:
Din păcate am un PC low-end to paragină :)) |
6 Attachment(s)
Deecii Benz-ul meu incepe sa devina Rusty :) am inceput sa retexturez unele piese si cred ca in 3 zile e toata boboc.. doar rotile si schimbatorul raman asa restu le mai schimb ! :) Pareri ? o sa fie si ruginit pj-ul da nu acum
si inca cv sunt MEGAA uimit de placa video :O :O pozele astea sunt fara blur si se vede bn .. in comparatie cu alte poze..si alte masini |
Quote:
|
Quote:
PS-nu stiti cumva sa fac sa nu mai straluceasca asa de tare masina ? |
2 Attachment(s)
MikiDude saluta toata lumea :!:
@: Nu credeam ca se mai joaca cineva SLRR, oricum nu mai e cum era o data, demult...cand era Maryus, astia, am vazut ca tm_kata si danny125 inca se mai "distreaza" prin SLRR, lucrarile lor sunt mult peste restu, Respect ;) Respect All ca inca mai jucati ! And, BananaMobile :D |
Mikidude :shock: , welcome back !
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nu am mai postat de mult a venit timpul rotile de pe spate nu le-am pus mai in interior pt ca intrau in discurile de frana.
|
5 Attachment(s)
Sa vo prezint pe Bombonica mea
Mii de multumiri userului SpiritualDary2 pentru ajutor PS-Mikidude la cat ai gamma setata?:D |
Quote:
|
Quote:
La mai multe masini asa frumoase. :twisted: |
6 Attachment(s)
Miki! Nu te-am mai vazut de mult timp pe forum! Iti plac bananele? :)
|
Quote:
|
Quote:
Ms spirit Cata-No coment.....thoamne ce grafica ai....nu stii cum sa fac sa nu mai straluceasca masina asa? Ps-da-mi si mie mapele...un link ceva..multumesc |
3 Attachment(s)
MikiDuda Welcome back :)) iti plac bananele asa mult:))??
hai ca am pus pozele needitate Frumoase kata |
Quote:
|
Quote:
Schimba reflexia si nu mai straluceste asa. |
sal, m-am intors, imi plac masinile buna treaba cu masinile astea. Am facut si eu o gramada si el am in garaj, printre care si un dodge chalanger old school as fi concurat cu el la acea competitie, o sa il postez mai pe seara.
Am si eu o intrebare: am citit multe de acest Maryus si ca a facut o multime de chestii in SLRR masini, texturi parca multe oricum. Ce sa intamplat de nu este pe aici, chiar voiam sa stau putin de vb cu el??? |
4 Attachment(s)
Maryus este cel mai tare :) razi cu el de cazi pe jos etc acu sa o luam si mai serios ... el a facut dacia 1300 sport si bmw e34 asta ;) si se apucase el de niste jante borbet type A paintable parca ... atat stiu eu .. si din ce motive nu mai intra nici asta nu stiu exact .. am auzit ca nu mai are pc sau nu are internet .. sau nu are timp de intrat ..... deci nu stiu exact
|
loganul nu el la facut? sau parca la facut cu cineva
|
A ba da si loganu :)) am uitat de el ..
|
imi pare rau ca nu am apucat sa vb si eu cu el pt ca si eu jocam slrr de mult timp..dar fara nici o modificare, de abia de acum am descoperit frumusetea jocului, dar care este ideea in joc acum, doar faci masini, dar altceva nu, aia e pacat, adica nu te poti intrece cu nimeni sau altceva in genul asta. Doar construiesti si scoti cat mai multi cai din ele. ATAT!
|
ideea este sa faci masinile pe gustul tau si sa ti le arati la ceilalti ;)
|
Salut Mikidude,
Da,dupa cum vezi lumea este pasionata de masini si ce poate sa fac?joaca slrr!:lol: Incet incet ne adunam cat mai mult;),daca ar mai juca si Maryus ar fi super ok Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning