![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Quote:
|
Quote:
|
La 16 ani ar trebui sa fie mai mult de clasa a 8a iar la liceu sa te duci cu masina nu e nimic spectaculos :D
|
Constanteni nu uitati pe 6 sa veniti al vot la referendum.
Ne bipuim pe ideea lu boc cu regiunile lui cu tot sa si le bage in biiip ala mic al lui. NU uitati ca neprezentarea la vot se considera DA pentru comunistiia astia nenorociti. 6 noiembrie !!!!!!!!!!!!! |
poate iar pierde Mazăre, cum s-a întâmplat şi cu căderea lu Băsescu :))))))
|
Deci e chiar adevarata ca nu iti mai ia permisu in oras pe dubla continua.
Iti da nu stiu cate puncte ca n-am retinut si 6 mil amenda. Am aflat eu adineaurea pe pielea mea |
dar nu au luat niciodata permisu pt linia dubla. iti da vreo 6 puncte.
permisu ti-l ia daca depasesti pe linia dubla. |
ti-l ia pt ca ai o data 6 pt ca ai taiat.... plus inca celelalte 6 ca ai revenit pe banda... si ce se mai pune pt depasire . uite asa faci peste 15 .. destul cat sa ti-l ia:lol:
chestia cu 6 puncte si 2-300 ron amenda e de vreo 2 ani , eu am patit-o la o luna dupa ce a intrat in vigoare.. norocul meu. taiasem dubla pe soveja iesind de pe o strada laturalnica de prin coiciu.... fara sa stiu ca nu e discontinua :rolleyes2 . |
de Joi s-a reintrodus obligativitatea purtarea centurii şi interzicerea vorbitului la telefon fără dispozitive hands free chiar şi în localitate.......
|
Quote:
|
in oras, iar asta de putin timp.....
|
a fost cam 2 luni de zile în care nu erai obligat pe oraş să porţi centură şi puteai să vb şi la telefon, dar acum e iar obligatoriu..
|
inseamna ca s-a intamplat ceva de s-au razgandit asa repede . accidente pe motiv ca se vorbea la telefon?:lol: sau nu mai au politistii de unde sa fara rost de bani de buzunar?
|
parerea mea este ca a fost data la vrajeala sa ne duca in deruta ca sa aiba acum de unde sa "stoarca" bani...gabori ce sa le ceri ?!! :))))
|
nu stiu cand a fost legea asta cu telefonu si centura ca in septembrie m-au oprit pe mine pe mircea pentru amandoua si voia sa imi dea amenda 240 de lei parca...
|
azi in mamaia, la ultimul sens giratoriu , vizavi de Tribute, statea loganu ala cu LLG , ala galben, si mai era un MCV`u dupa Regina Marina,(complexu ala cu o cladire gen Coloseum) ...
|
da,erau asezati invers fata de cum mi-au luat mie permisul acum o luna :lol:
|
eu plecasem din Cta spre Nav, si in dreptu` la GMP (primu camping) era LLG`u ii dadea o amenda lu unu, pana am ajuns la MCV`u , am dat la flashuri in prostie, mai erau 2,3 shoferi "cu sange" i`au dat bataie, dar si`au luat`o, si la intoarcere la fel le`am dat flashuri la toti, ca asa e frumos....sa ne ajutam, si LLg`u se mutase vizavi de tribute (ipanera,etc) ... oricum sunt si in oras la panda, dar ...eu tin la consumul meu :D
|
2 Attachment(s)
Radar pe soveja la eden. Mai devreme erau pusi invers si luau tot ce mergea spre Tomis3 te opreau imediat dupa sens, acum s-au repozitionat si opresc sus la Izvor. :arrow:
|
razie azi în centru la 6 dimineaţa, opreau toate maşinile care mergeau de înspre gară,
|
Donez o imprimanda cannon bj nu stiu cat . nu am mai folosit-o de mult , care o vreti dati-mi de stire , daca nu o arunc !
|
5 masini azi la orele 18:00 pe bulevardul dezdrobirii intre autogara nord si pod butelii si am observat ca chiar erau pe treaba....poate din cauza codului galben de la meteorologie....
|
Sărbători fericite tuturor !
|
craciun fericit si la multi ani
|
AJUTOR am fost lovit in trafic de un mercedes clasa c cu cur taiat de culoare visinie cu nr CT XX FCB parca retin.a fugit am incercat sa ma tin dupa el dar lam pierdut.am fost la politie dar nu mau putut ajuta zic ei ca nu exista masina respectiva.el cand ma lovit nu stia ca este cineva in masina (asteptam pe cineva oprit)si sia continuat drumul facand stanga pe tomis spre brotacei.in urma tamponarii am ramas fara oglinda stanga,multumesc
|
sarbatori fericite tuturor si la multi ani....
|
La multi ani si Craciun fericit alaturi de cei dragi!!!
|
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!!!
|
a si inceput anu la constanta
http://www.replicaonline.ro/a-murit-...n-stalp-46454/ si azi dimineata ziceau la stiri ca vor sa dea carnetele de la 17 ani...eu zic ca mai bine de la 14 |
în fiecare zi am văzut cel puţin 1 accident....:)))) să lase maşina în parcare e mai în siguranţă decât cu din ăştia la volan....
|
Quote:
|
:))))) da, ai dreptate....
|
Poate doar daca stai in casa la etaju 3 sau 4 ca nu cred ar ajunge cineva cu masina sa sara pana acolo :D:D
|
Quote:
|
citeam acum articolu asta : https://www.4tuning.ro/tehnica-auto/c...pada-7606.html
si m-a lovit asa o nedumerire... care all seasson nu sunt bune pentru zapada ? Alea mixte de ploaie care le stia toata lumea sau si M+S (mud & snow) ? |
doar AS (all season)... ca au o compoziţie mai moale care trebuie să reziste în timp, ci nu ptr mersul pe zăpadă....
ps: în mod normal unele anvelope M+S reduc distanţa de frânare cu până la 5% pe zăpadă şi noroi, dar pe gheaţă se fac sanie.... |
atentie la gabori si ieri si azi sunt pe strazi.....
|
ieri era radar pe aurel vlaicu ... in zona cet...se tot schimbau mereu de pe un sens pe altu
au inceput sa stea cam des in zona aia |
Au asfaltat bulevardul ala ca sa stea pe el sa te arda.Mai bine il lasau rupt in gura asa cum era ca oricum erai mai sigur din punct de vedere al radarelor ascunse.
|
daca era cu gropi urlai ca dai bani si primesti gropi asa ca l-au asfaltat iar nu este bine :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:25. |
- Copyright 2026 4Tuning