Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

Fram 27-04-09 08:05

Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning

eu la cutremur eram in fata blocului cu un prieten, abia isi parcase masina si era la relanti.. cand la un momentdat incepe sa nu mai "mearga" motorul rotund.. si ii spun sa accelereze sa vedem ce se intampla.. nu se intamplase nimic... miraculos masina isi revenise.. iesim din masina, lumea disperata pe la geamuri ca le fug bibelourile prin casa. :))

dragongc 27-04-09 09:12

Sa stiti ca in mod sigur pisicile nu au in fisa postului sa prevada/anunte cutremurele. A mea, cel putin n-are si am auzit si de altele care dormeau "ca vaca" (citat) in timpul evenimentului. Tremuratura s-a simtit foarte bine, de m-a luat un pic cu frig, amintindu-mi brusc de zguduielile din '86 si '90, dar mootza s-a speriat mai rau de sperietura prietenei. Avantaj mootza, ca e mai mica si a incaput dupa canapea. De unde am scos-o abia dupa vreo 5 minute, cu coada cat un spalator de-ala de sticle, cum avea bunica. Deci speriata. N-am elefanti de portelan si nici alte bibelouri, dar mi-a ramas imaginea lustrei care se dadea hutza. Si a istericelor de la TV care au sarit pe Marmureanu ala de parca provocase el cutremurul. Si dupa aia am plecat la o nunta si nu-mi mai amintesc nimic... :)

pytyk' 27-04-09 09:22

eram la crasma , si m-am grabit sa termin paharul inainta sa cada tavanu'

aleks 27-04-09 11:42

Foarte tare asta cu paharul :lol:
Şi aia cu pisica, poate o fi din asta de apartament şi şi-a pierdut obiceiurile din natură :lol: Că la bloc se īntāmplă tot felul de treburi ciudate care o derutează, sigur nu apucă să simtă ceva :)

aleks 27-04-09 13:24

Breaking News!!!
Industria auto va fi relansată prin invenţia unui romān: TURBIONATORUL!!!!
http://www.**********/catalog/2150102...e-puterea.html
:lol:

Bmw_Rulllzzz 27-04-09 16:58

mi-am comandat deja 10 bucati si o sa am cu 150 de cai mai mult :lol:

YOKO28 27-04-09 18:53

1 Attachment(s)
ati mai vazut asa ceva?:rolleyes2 adaptarea era facuta la un Espero pe toate rotile:shock:

Fram 27-04-09 19:38

2 Attachment(s)
ce am vazut azi prin oras.. o masina de vanzare care era imposibil sa nu fie observata(nu fac reclama).. si banuiesc ca masina celor de la google maps, sau ceva de genul.

D0ryN 27-04-09 19:59

Quote:

Originally Posted by YOKO28 (Post 2270993)
ati mai vazut asa ceva?:rolleyes2 adaptarea era facuta la un Espero pe toate rotile:shock:

Sunt jante cu prindere dubla...4x100 si 4x108

markizu 27-04-09 20:51

de unde pot sa cumpar niste folie autocolanta auto in bacau ?
de dimensiuni mare gen 2mX2m mersi

Al3xxx 27-04-09 20:58

Quote:

Originally Posted by Fram (Post 2271088)
ce am vazut azi prin oras.. o masina de vanzare care era imposibil sa nu fie observata(nu fac reclama).. si banuiesc ca masina celor de la google maps, sau ceva de genul.

e a celor de la autobasarom :)

emilian stie mai bine

sageata 27-04-09 23:19

masina n-are legatura cu basarom-ul. e a lui zeus. amintiri de demult?:lol::lol::lol::twisted:

aleks 27-04-09 23:21

Răspunsul la ra_atul ăla de imn nou al lui Moga şi al lui Udrea pentru promovarea turismului īn Romānia: https://www.youtube.com/watch?v=1FYl9p3VYNg

sageata 27-04-09 23:26

mare atentie la cumparaturi!!!!!!!!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=noUFF...e=channel_page

Cristy_mat 28-04-09 10:49

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 2271358)
e a celor de la autobasarom :)

emilian stie mai bine

mi-ai luat vb din gura alex:lol::lol:

D0ryN 28-04-09 16:30

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 2271332)
de unde pot sa cumpar niste folie autocolanta auto in bacau ?
de dimensiuni mare gen 2mX2m mersi

Folie...de la Transart...gasesti adresa pe google.

MON-u 28-04-09 18:54

Quote:

Originally Posted by Feze (Post 2268155)
salut, trimite-mi prin e-mail niste poze daca ai te rog, eu sunt din comanesti si daca imi place cum arata bmw-ul vin la fata locului sa-l vad [email protected]

nam timp sa pun poze nicaieri...dak vrei o poti vedea zilnic pe str Stefan cel Mare,vizavi de peco Rompetrol....;)

Al3xxx 28-04-09 20:53

Quote:

Originally Posted by sageata (Post 2271874)
masina n-are legatura cu basarom-ul. e a lui zeus. amintiri de demult?:lol::lol::lol::twisted:

ala e numarul de la ei de telefon ...

asa ca...

JUPAN_EMY 29-04-09 04:51

Astept si eu un admin sa faca ceva cu aceste personaje din cauZA carora nu am mai intrat de 3 luni pe forum.
De cand va dati voi cu parerea mai .... ... .... ... ...... ....-lor despre nr de telefon, despre masini, care si ale cui sunt ? asta mai demonstreaza ca aici intalnim 2 feluri de oameni : bagatoriii de seama cu stomacul mulat pe coloana din cauza lipsei chiflei de rigoare si artistii, care nu isi pot face si ei treaba din cauza unor mancatori de kct, care sunt atotcunoscatori care ... pe p... m.... lor... .

P.S. imi cer scuze fata de onoratul auditoriu ca am mai mult de 1 tel cu cartela ( macar 2 abonam personale... SIC ! :)) ) ca m-am saturat sa merg numai cu bertonele si imi mai scot masinile din parcul propriu la vanzare... ca nu umblu cu toate cotoroantele neinmatriculate si nu ma cred si eu comerciant de talcioc.... ca le iau ... ra...le in pew... etc. Scur-ge-ma!

aleks 29-04-09 09:58

Radu, ce te-a supărat īn postările oamenilor de ai reacţionat aşa violent?
Şi-au dat oamenii cu părerea, eşti o persoană cunoscută īn oraş, obişnuieşte-te cu faima şi cu valurile pe care le provoci :lol:
Crezi că Brad Pitt sau Vin Diesel se supără cānd paparazzi le iau urma? :lol:

Al3xxx 29-04-09 10:37

Quote:

Originally Posted by JUPAN_EMY (Post 2274918)
Astept si eu un admin sa faca ceva cu aceste personaje din cauZA carora nu am mai intrat de 3 luni pe forum.
De cand va dati voi cu parerea mai .... ... .... ... ...... ....-lor despre nr de telefon, despre masini, care si ale cui sunt ? asta mai demonstreaza ca aici intalnim 2 feluri de oameni : bagatoriii de seama cu stomacul mulat pe coloana din cauza lipsei chiflei de rigoare si artistii, care nu isi pot face si ei treaba din cauza unor mancatori de kct, care sunt atotcunoscatori care ... pe p... m.... lor... .

P.S. imi cer scuze fata de onoratul auditoriu ca am mai mult de 1 tel cu cartela ( macar 2 abonam personale... SIC ! :)) ) ca m-am saturat sa merg numai cu bertonele si imi mai scot masinile din parcul propriu la vanzare... ca nu umblu cu toate cotoroantele neinmatriculate si nu ma cred si eu comerciant de talcioc.... ca le iau ... ra...le in pew... etc. Scur-ge-ma!

tu ori esti ... ori numai gandesti coerent

ce te aprinzi asa ...
daca face omu o constatare gata iei foc ... sau tu nu ... esti smecher

si referitor la pm ul care mi l-ai dat ... baietel stai tu linistit si nu fierbe mai mult decat trebuie
astept sa vii cu niste scuze
pentru ca eu doar am facut o precizare , si nu ma intereseaza ca ai tu 7 telefoane ... si imi cer scuze ca am facut un comentariu la o poza , care te-a ranit asa de mult in orgoliu

si cand arunci cu vorbe ... vezi si ce spui ca eu nu am zis nimic de masinile tale ... sau despre tine

f0cs 29-04-09 10:57

Here we go again....

Bmw_Rulllzzz 29-04-09 14:05

Quote:

Originally Posted by f0cs (Post 2275413)
Here we go again....

da daaa....

Fram 29-04-09 14:57

emi nu tre sa iei foc asa.. nu am vrut sa jignesc pe nimeni cu poza.. mi s-a parut funny si atat.. banuiesc ca la afirmatia facuta nu ai bagat toti userii in aceasi oala..

JUPAN_EMY 29-04-09 15:00

Quote:

Originally Posted by Al3xxx (Post 2275380)
tu ori esti ... ori numai gandesti coerent

... baietel stai tu linistit si nu fierbe mai mult decat trebuie
astept sa vii cu niste scuze
pentru ca eu doar am facut o precizare , si nu ma intereseaza ca ai tu 7 telefoane ... si imi cer scuze ca am facut un comentariu la o poza , care te-a ranit asa de mult in orgoliu

si cand arunci cu vorbe ... vezi si ce spui ca eu nu am zis nimic de masinile tale ... sau despre tine

1. ȚbaietelȚ este fiul stiii tu cui ...
2. nu va mai dati cu parerea despre masinile mele si despre nr mele de telefon ca sunteti jenanti. de fapt acum realizez ca pe unii ii deranjeaza si sunt nemultumiti total de conditia lor.

Cristy_mat 29-04-09 15:47

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))

tu chiar nu stii sa intelegi sensu a 2 3 cuvinte, a spus cineva ceva de masina din poza sau de nr de telefon, crezi ca intereseaza pe cineva ca ai tu 2 3 o mie de telefoane, te crezi chiar asa de plin de bani si cu atatea masini incat nici nu-ti mai incap in ''parc''?????????nu vad cu ce anume te-am jicnit de dai PM asa de consistent, daca tot atata pretinzi ca noi suntem niste soareci calici care au nevoie de banii tai in urma vatamarilor, fi tu ala matur care este capabil sa inteleaga o propozitie postata pe acest forum, si nu da replyuri atat de aprinse fara nici un rost.

p.s. modul in care iti faci reclama de vanzare la masini denota faptul ca tu esti ala care are nevoie de bani, stai calm nu am nevoie de banu' nimanui, sunt parintii mei destul de bogati incat sa-mi umple zilnic buzunarele.:lol:
Doar atat am avut de spus, eu unu soarecu, nu-mi bat capu cu maturul de emy.Toate cele bune ti le doresc si spor la bani.

Al3xxx 29-04-09 16:02

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 2276143)
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))

tu chiar nu stii sa intelegi sensu a 2 3 cuvinte, a spus cineva ceva de masina din poza sau de nr de telefon, crezi ca intereseaza pe cineva ca ai tu 2 3 o mie de telefoane, te crezi chiar asa de plin de bani si cu atatea masini incat nici nu-ti mai incap in ''parc''?????????nu vad cu ce anume te-am jicnit de dai PM asa de consistent, daca tot atata pretinzi ca noi suntem niste soareci calici care au nevoie de banii tai in urma vatamarilor, fi tu ala matur care este capabil sa inteleaga o propozitie postata pe acest forum, si nu da replyuri atat de aprinse fara nici un rost.

p.s. modul in care iti faci reclama de vanzare la masini denota faptul ca tu esti ala care are nevoie de bani, stai calm nu am nevoie de banu' nimanui, sunt parintii mei destul de bogati incat sa-mi umple zilnic buzunarele.:lol:
Doar atat am avut de spus, eu unu soarecu, nu-mi bat capu cu maturul de emy.Toate cele bune ti le doresc si spor la bani.

:)) bun raspuns ...

dar lasa-l mai in pace ca na eu merg cu masini cu numere rosii ... neinmatriculate ...

dar mai uitate pe forum si vezi ca am avut si inscrise ... si inca mai am

Si daca dai un ban bun poate facem si o afacere , ca sa nu te mai superi atat

Mai am un Vito , pe langa astea neinmatriculate ... ,pardon asta neinmatriculata

Fram 29-04-09 16:16

eu zic sa da-ti toti o fuga pana la gara ca e cel mai renumit magazin de substante legale :)), apoi intelegeti ce vrea sa zica Salam despre dusmani.. iar apoi incetati cearta..

Al3xxx 29-04-09 17:04

da nu se cearta nimeni mai ...

aveam o discutie putin mai ametitoare ... ( de la substante ) ... :))

markizu 29-04-09 18:30

ba frate iar certuri ? nu puteti sa vb si voi fata in fata sau la telefon ?
ca toti ne stim (oarecum ) si ce nr de telefon avem si pe unde lucram sau stam ...
rezolvati si voi certurile astea puerile ... iar vine Aleks iar se apuca sa stearga in veselie

Vialy 29-04-09 18:48

Peste tot sunt certuri .... e bine sa nu se treaca mai departe !

Cristy_mat 29-04-09 21:47

Quote:

Originally Posted by markizu (Post 2276519)
ba frate iar certuri ? nu puteti sa vb si voi fata in fata sau la telefon ?
ca toti ne stim (oarecum ) si ce nr de telefon avem si pe unde lucram sau stam ...
rezolvati si voi certurile astea puerile ... iar vine Aleks iar se apuca sa stearga in veselie

daca nu le luam de pe masini:lol::lol::lol:scrisu e mare:lol::lol::lol:dar eu unu nu ma cert, hop daca eu sau alex zicem ceva aici, emy tre sa se lege de noi neaparat, are el ce are cu noi, asta e, nu am de ce sa ma intalnesc cu el pt ca nu am absolut nimica de rezolvat, daca deranjeaza pe cineva ce scriem, sa nu citeasca, nu?si asa nimeni nu zice nimica pe aici........:lol::lol::lol:

danuuu 29-04-09 21:54

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

f0cs 29-04-09 21:55

Si cica eu sunt copil :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Cristy_mat 29-04-09 22:38

Quote:

Originally Posted by danuuu (Post 2277186)
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

asta asteptam danuuule:)))

aleks 29-04-09 22:46

A venit circul la Bacău, pe cuvānt :)

sageata 29-04-09 22:48

:lol:unde, unde? sa-mi duc copiii acolo?:lol:

cristi_407 29-04-09 23:08

Repet ce a zis Danu :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))...

aleks 29-04-09 23:09

pe patrutiunning, colţ cu ţigănelii, vis-a-vis de suferinţă maximă nambăr oan.

markizu 30-04-09 06:54

tare aleks :-)

All times are GMT +2. The time now is 09:48.

- Copyright 2026 4Tuning