![]() |
Re: Club Renault 5
salut
am gasit 2 r5 modelul al doilea la dezmembrari, ambele au parbriz intreg dar ti-am zis ca nu prea se baga nimeni sa le dea jos. daca vrei sun sa vad cat cere tipu pe ele, da nu stiu cum le duci la buc. m. |
mersi Mircea, eu caut cu precadere pe cineva din Bucuresti care sa aiba un parbriz cu care sa nu mai aiba ce face, oferte?
|
am un ESPACE din 92 V6 vreau ceva detalii CONSUM SI CEAS BORD LANGA CEL DE APA
|
REZULTATE KING OF EUROPE :
12sec: 1. Gianni Santi - Renault 5 GT turbo 2. Zoltan Schuster - Audi RS2 3. Gregor Tus - Honda Civic FWD: 1. Sandor Vogelsinger - Honda Civic turbo 2. Robert Nawrot - Honda Civic turbo 3. Szabolcs Kovacs - Ford Fiesta turbo RWD: 1. Frank ? (sorry) - Pontiac Trans Am compressor 2. (sorry) - Porsche 911 GT2 AWD: 1. Grzegorz Staszewski - Corvette turbo 2. (sorry) - VW Scirocco bimoto (2x VR6 turbo) 3. (sorry) - Mitsubishi EVO Super Final: 1. Grzegorz Staszewski - Corvette turbo 2. Sandor Vogelsinger - Honda Civic turbo 3. Frank (sorry) - Pontiac Trans Am |
Ceva nou ce ne poti zice :) ? de cativa ani buni e in top nea Santi !
|
ceva nou ar fi asa:
- nea santi e trecut cu 430 de caluti - au participat mai multe masini din romania cu rezultate foarte bune: Meme - 13.4 Ducu - 11.7 - 11.8 - fara un tachet si cu maxim 70% din capacitate Paul - 12.6 Face - 13.9 - stock Andrei - 11.7 - cu eleron si interior + NOS 12.5 fara NOS Nadir - 12.8 Linkuri Poze: http://ry.sie.pl/koee2008/King_of_Eu...East_2008.html http://www.headliner.hu/plugins/auto...ast_2008-04-13 |
asa da ! :D
|
3 Attachment(s)
noi poze cu ceva progrese
|
SALUTARE am si eu o problema daca am demontat un carburator dublu corp si sunt alea 4 jigleoare 2 mai lungi si 2 mai scurte si le-am inversat intre ele exista vreo problema cu asta????
pentru ca l-am demontat s-al curat si nu sunt sigur daca am pus jigleoarele asqa cum au fost |
Quote:
urmatoarele observatii... furtune si coliere perfect dar... nu mai ai loc pentru capacul de delco si pentru fisele de bujii... trebuie sa il ocolesti - si eu am avut aceeasi problema plus ca acu nu mai ai loc de radiator de apa mai mare... te-ai inghesuit rau cu intercooleru ala... mai e si mic pe deasupra... carburatorul nu arata prea bine... e mancat de vreme rau de tot... poate s-a si infundat cate ceva acolo :) |
D'acord cu Mili,intercooleru ala sta ca un ghiolban acolo
|
salutare , ce contine fratilor un chit de reparatie pt un carb. dublu cum am eu adica un weber nu stiu cum , dar mai exact se gaseste de vanzare , eu am intrebat in oras la mine pe la meteor sau si alte magazine axate pe straine si nici gand foarte clar nu se gaseste , exista se poate achizitiona de undeva??????
nu de alta consuma in draci buburuza nu o diferentiez de un vapor... |
Quote:
ori numai garnituri... care e mai ieftin ori complet garnituri + jiglere care e evident mai scump se gaseste la Al Padrino in principiu... dar exista si in alte parti. |
caut si eu un set de etriere si suporti de etriere pentru discuri NEventilate, discuri pline....
PS. mi-am tras semnatura mai dragutza :) |
zi frate miliady si mie unde este al padrino asta prin bucuresti , eu nu sunt de acolo dar am pile in buc care pot umbla ca ma disperat carbul asta al meu , hai te rog fffff astept un raspuns bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning