Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   AMG vs. M vs. RS (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/93009-amg-vs-vs-rs.html)

bluey 26-01-11 06:22

Re: AMG vs. M vs. RS

Va rog nu mai aduceti supercarurile in discutie.
E incorect fata de cei care nu au mai produs un supercar de peste 20 de ani :D

GTA in orice tara te-ai uitat bmw-urile vor fi pe primul loc la capitolul accidente.Si nu datorita faptului ca ar fi masini proaste ci pentru ca prostesc omul de la volan. Acesta incepe sa creada ca e deasupra tuturor si uita ca exista legi care chiar nu pot fi incalcate (inertia,gravitatia,etc).Asta e dezavantajul de a fi prea sigur pe masina si bmw-ul asa te face sa te simti, sigur si puternic :). Te impinge mai des in pacat decat o fac altele.Pana la o varsta bravezi si sustii ca iti place pericolul.

Tzzantaru 26-01-11 11:01

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4021289)
http://www.enginelounge.com/2011/01/...mw-m3-in-half/

P`asta cred ca la tradat "handlingul"....

ce te face sa crezi ca daca respectivu conducea un AMG nu se intampla exact la fel??

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4021284)
Da, de aia in fiecare weekend e cate un racer spoit prin parapeti cu BMW, de stabile ce sunt si cu "handling", neh

de ce refuzati sa ganditi logic?se mai infige cate un "reisar" din asta prin parapeti nu din cauza "handling-ului" ci din cauza idioteniei "reisarului"
la puterile alea e la fel de barbar si M-u si AMG-u si RS-u.daca n-ai nici o treaba cu volanu toate dau cu tine de pamant.pune un cocalar din ala pe scaunu unui rs quattro sa vezi ca se va infige in parapet exact asa cum se infige si cu M-u.

Bogdan_mb 26-01-11 11:50

Foarte tare : https://www.youtube.com/watch?v=DhOdoQFPeaA

ca sa nu existe discutii, oameni se distrau : https://www.youtube.com/watch?v=b4Y3o..._order&list=UL

Amandoua sunt masini foarte tare. Sunt curios ce va oferi in plus c63 black series.

UNLORD 26-01-11 16:31

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4021284)
Da, de aia in fiecare weekend e cate un racer spoit prin parapeti cu BMW, de stabile ce sunt si cu "handling", neh?

Deja a devenit leit motiv expresia "un bmw a iesit de pe carosabil, a iesit pe contrasens, a pierdut controlul volanului" etc. :)

Ai un obicei de a vb. din folclor si din mituri fara niciun argument decat propria ta parere complet neinteresanta si irelevanta ... ceva mai putin plictisitor si mai on-topic ai de spus decat povesti de adormit copiii ?

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4021289)
http://www.enginelounge.com/2011/01/...mw-m3-in-half/
P`asta cred ca la tradat "handlingul"....

Daca ai fi citit articolul si nu ai fi doar un simplu BMW-hater, ai fi aflat ca soferul era beat! Te-ai uitat si tu la niste poze si te-ai imflamat ca un balon de sapun. Asa ca si tu scrii mai mult pe fond afectiv, decat cu mintea ...

Quote:

WELLINGTON — Investigators say alcohol and speed played a role in the single-car crash that left a 29-year-old man dead, thrown from his car this morning in Wellington.

Daniel Portela of West Palm Beach had left the Player's Club Bar and Restaurant in his BMW M3 series and headed northbound on South Shore Boulevard, according to a Palm Beach County Sheriff's report.

Portela, who was wearing his seat belt, could not "negotiate" a curve and lost control, said Sgt. John Churchill of the Palm Beach County Sheriff's Office. The car turned clockwise, made it on to the median and continued sideways until it stuck a tree, which split the car in half, the report stated.

The front half of the car continued to slide on the median until it struck a second tree, which threw Portela from his car, according to the report. That part of the car then caught fire.

Portela died at the scene.
http://www.palmbeachpost.com/multime...ho_710812c.jpg

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 4021345)
GTA in orice tara te ai uitat bmw-urile vor fi pe primul loc la capitolul accidente.Si nu datorita faptului ca ar fi masini proaste ci pentru ca prostesc omul de la volan. Acesta incepe sa creada ca e deasupra tuturor si uita ca exista legi care chiar nu pot fi incalcate (inertia,gravitatia,etc).Asta e dezavantajul de a fi prea sigur pe masina si bmw-ul asa te face sa te simti, sigur si puternic :). Te impinge mai des in pacat decat o fac altele.Pana la o varsta bravezi si sustii ca iti place pericolul.

Bine ca ai apucat sa te dai tu devreme jos de la volan, ca cine stie ce pateai cu IQ-ul si iti pierdeai "gravitatia"! Cum demonstrezi eruditule, adu si tu statisticile, ca altfel parerea ta, nu prea sta in picioare!

bluey 26-01-11 16:42

Am mentionat de soferii de bmw de pe forumuri??? :D
Nu cred ca era nevoie :)

a3ds 26-01-11 16:44

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 4023023)

Cei mai fanboy oameni sunt astia cu BMW, ma amuza. Pe locul 2, Honda, categoric. Pana acum erau si astia de la BMW cu marota puterii litrice, de cand a pus BMW turbo(cam praf implementarea daca ma intrebi pe mine) pe s6 ala, gata, e bun turbo, e viitoru :D.

GTA 26-01-11 21:39

Quote:

Originally Posted by UNLORD (Post 4023003)

Daca ai fi citit articolul si nu ai fi doar un simplu BMW-hater, ai fi aflat ca soferul era beat! Te-ai uitat si tu la niste poze si te-ai imflamat ca un balon de sapun. Asa ca si tu scrii mai mult pe fond afectiv, decat cu mintea ...

Nu urasc frate nici un BMW.In schimb dispretuiesc din ce in ce mai mult industria auto in general.Seamana tot mai mult cu un bordel,gasesti chestii frumoase care te fac sa te simti bine contra unui pret si pentru un timp limitat.

Toata lumea face "cacutza" pe ea ca ce masini scoate BMW,Mertz sau Audi dar nimeni nu comenteaza ca fiecare costa cel putin cat un apartament si dupa 2-3 ani mai iei pe ea cat sa-ti cumperi mobila.Iar dupa cei 2-3 ani incepe sa se strice atatea chestii incat stai si te gandesti pentru ce dreaq ai dat miliarde pe o masina care se strica mai des ca o dacie de 5000E.....

In concluzie mi se pare normal sa "bat taraba" de orice M,AMG sau RS in momentul de fata.

UNLORD 26-01-11 22:32

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4024136)
Nu urasc frate nici un BMW.In schimb dispretuiesc din ce in ce mai mult industria auto in general.Seamana tot mai mult cu un bordel,gasesti chestii frumoase care te fac sa te simti bine contra unui pret si pentru un timp limitat.

Toata lumea face "cacutza" pe ea ca ce masini scoate BMW,Mertz sau Audi dar nimeni nu comenteaza ca fiecare costa cel putin cat un apartament si dupa 2-3 ani mai iei pe ea cat sa-ti cumperi mobila.Iar dupa cei 2-3 ani incepe sa se strice atatea chestii incat stai si te gandesti pentru ce dreaq ai dat miliarde pe o masina care se strica mai des ca o dacie de 5000E.....

In concluzie mi se pare normal sa "bat taraba" de orice M,AMG sau RS in momentul de fata.

Mdah, inteleg oarecum supararea tah, dar pe de alta parte ne si plac masinile in general si culmea e ca dam banul pe ele si le conducem, deci oarecum suntem ipocriti. Ca asa putem sa ne folosim si de bicicleta si automat facem si sport, deci e mai sanatos si mult ma ieftin! Nici mie nu imi place directia pe care a luat-o BMW, dar nu pot sa spun nici de de ceilalti ca sunt mai breji. Iar dintre toate astea 3 marci din acest topic, M-urile sunt cele mai ieftine la achizitie si au costurile cele mai mici de intretinere. Eu am un E46 M3 din 2002, si iti spun sincer ca in afara de schimba diferential si bucse, nu am aruncat miliarde ! In oras imi consuma 15-16 , afara 12 (si nu il menajez :) ), poate si zece la mers economic deci sunt cat de cat ok cu costurile de intretinere si iti spun sincer ca imi aduce zambetul pe buze de fiecare data cand il conduc. Nu cred ca as stramba din nas nici la un RS sau AMG :) dar pot sa spun ca il conduc de 4 ani si sunt f. multumit de investitie.

UNLORD 26-01-11 22:40

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4023026)
Cei mai fanboy oameni sunt astia cu BMW, ma amuza. Pe locul 2, Honda, categoric. Pana acum erau si astia de la BMW cu marota puterii litrice, de cand a pus BMW turbo(cam praf implementarea daca ma intrebi pe mine) pe s6 ala, gata, e bun turbo, e viitoru :D.

Uite cum facem, ca tot dai aleator alarma de "fanboy", de ceva vreme, daca esti coios, numeste cativa useri de aici care sunt fanboy BMW sau Honda sau ce vrei tu, ca sa stim si noi sa ne ferim de ei. Eventual da si definitia "fanboy-ului" ca sa fim exacti ;) Uite ce am gasit pe Wiki:

A fanboy, sometimes also called aficionado or supporter, is a person with a liking and enthusiasm for something. Fans of a particular thing or person constitute its fanbase or fandom. They may show their enthusiasm by being a member of a fan club, holding fan conventions, creating fanzines, writing fan mail, or by promoting the object of their interest and attention.

Alta mai exact:

A person who is completely loyal to a brand (auto), reguardless of if they suck or not.

Hai sa eradicam fan-boii !

UNLORD 26-01-11 22:58

Quote:

Originally Posted by bluey (Post 4023023)

Se zvonea acum vreun an si de un Audi rupt rau de prin Romania, tu ai auzit ceva ? :D

aleks 26-01-11 23:01

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 4024136)

Mie mi se pare cel mai de bun simţ comentariu din ultima vreme, mult mai lucid şi realist decât toate certurile de mai sus...

a3ds 27-01-11 00:58

Este un comentariu nu de bun simt, ci un comentariu de om sarac. M, RS si AMG nu sunt pentru oameni saraci (as putea extrapola, Audi, BWW si Mercedes nu sunt masini pentru oameni saraci ci pentru upper class, oameni cu venituri peste medie, sunt premium brands). Cei care isi cumpara asemenea masini nu au apartamente, stau la case care in general costa mai mult decat masinile cu un ordin de 3-4 si masina este un moft care ii costa o fractiune din avere, nu reprezinta un efort nici achizitia nici intretinerea. Cei care se plang de ele ca sunt scumpe pur si simplu nu si le permit, nu-si cunos lungul nasului.

Din punctul de vedere al lui GTA masinile care coste peste 10 mii de euro sunt inutile, nu? :) Am trai intr-o lume asemanatoare cu cea de dinainte de 89, toti egalizati la acelasi standard, Dacia si Oltcit, smecheria suprema o Volga. :D

GTA 27-01-11 01:41

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4024687)
Este un comentariu nu de bun simt, ci un comentariu de om sarac. M, RS si AMG nu sunt pentru oameni saraci (as putea extrapola, Audi, BWW si Mercedes nu sunt masini pentru oameni saraci ci pentru upper class, oameni cu venituri peste medie, sunt premium brands). Cei care isi cumpara asemenea masini nu au apartamente, stau la case care in general costa mai mult decat masinile cu un ordin de 3-4 si masina este un moft care ii costa o fractiune din avere, nu reprezinta un efort nici achizitia nici intretinerea. Cei care se plang de ele ca sunt scumpe pur si simplu nu si le permit, nu-si cunos lungul nasului.

Din punctul de vedere al lui GTA masinile care coste peste 10 mii de euro sunt inutile, nu? :) Am trai intr-o lume asemanatoare cu cea de dinainte de 89, toti egalizati la acelasi standard, Dacia si Oltcit, smecheria suprema o Volga. :D

Ai inteles putin gresit comentariul meu.In esenta ai dreptate,personal nu-mi permit M,AMG sau RS nou,insa....am ca masini de serviciu un GL450 si un S500 4Matic(nu este el AMG dar mortii ei masina costa peste 100mii de E).Recent dupa aproximativ 144k km am fost cu masina(S-ul) la o revizie la Zurrich...pe scurt schimbat placute si discuri,sistem webasto,ventilator eroterma=5000E....ulterior,adica foarte recent 148k km a cedat partea din fata a cutiei saptegetronic(convertizor,carcasa fata,placa intermediara,pompa ulei..bla..bla) 3500E,luat masina din service...mers cativa km si surpriza...alte probleme la cutia de viteze,inapoi in service si de atunci asteptam....

De aici vine comentariul meu,nu din saracia in care personal traiesc.

PS.Fanii BMW,fara comentarii tendentioase ca am si pentru voi exemple de gen destule).

a3ds 27-01-11 02:03

Cutiile automate cedeaza "intentionat", sunt "sealed for life" dar de fapt trebuie schimbat uleiul din ele la 60k km. Shit happens when you party brain naked.

Nu m-am referit la tine ca esti "sarac", nu te cunosc, e vorba de mentalitatea de sarac. Chit ca la noi sunt o gramada cu M3 sau S klass care stau la 2 camere sau la garsoniera, in tarile civilizate oamenii nu "investesc" bani in masini, numai in tigania si manelismul care este romania.

aleks 27-01-11 18:09

Quote:

Originally Posted by a3ds (Post 4024687)

Să explic susţinerea mea: masinile de genul ăsta se înscriu în aceeaşi clasă cu telefoanele gen Vertu. Adaosul comercial este mult peste cât s-ar justifica economic prin costuri de cercetare şi producţie. Restul sunt nuanţe, sigur că există argumente pro şi contra nenumărate, însă eu rezonez cu părerea lui.

All times are GMT +2. The time now is 15:25.

- Copyright 2026 4Tuning