![]() |
|
Re: AMG vs. M vs. RS
Va rog nu mai aduceti supercarurile in discutie.
E incorect fata de cei care nu au mai produs un supercar de peste 20 de ani :D GTA in orice tara te-ai uitat bmw-urile vor fi pe primul loc la capitolul accidente.Si nu datorita faptului ca ar fi masini proaste ci pentru ca prostesc omul de la volan. Acesta incepe sa creada ca e deasupra tuturor si uita ca exista legi care chiar nu pot fi incalcate (inertia,gravitatia,etc).Asta e dezavantajul de a fi prea sigur pe masina si bmw-ul asa te face sa te simti, sigur si puternic :). Te impinge mai des in pacat decat o fac altele.Pana la o varsta bravezi si sustii ca iti place pericolul. |
Quote:
Quote:
la puterile alea e la fel de barbar si M-u si AMG-u si RS-u.daca n-ai nici o treaba cu volanu toate dau cu tine de pamant.pune un cocalar din ala pe scaunu unui rs quattro sa vezi ca se va infige in parapet exact asa cum se infige si cu M-u. |
Foarte tare : https://www.youtube.com/watch?v=DhOdoQFPeaA
ca sa nu existe discutii, oameni se distrau : https://www.youtube.com/watch?v=b4Y3o..._order&list=UL Amandoua sunt masini foarte tare. Sunt curios ce va oferi in plus c63 black series. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Am mentionat de soferii de bmw de pe forumuri??? :D
Nu cred ca era nevoie :) |
Quote:
|
Quote:
Nu urasc frate nici un BMW.In schimb dispretuiesc din ce in ce mai mult industria auto in general.Seamana tot mai mult cu un bordel,gasesti chestii frumoase care te fac sa te simti bine contra unui pret si pentru un timp limitat. Toata lumea face "cacutza" pe ea ca ce masini scoate BMW,Mertz sau Audi dar nimeni nu comenteaza ca fiecare costa cel putin cat un apartament si dupa 2-3 ani mai iei pe ea cat sa-ti cumperi mobila.Iar dupa cei 2-3 ani incepe sa se strice atatea chestii incat stai si te gandesti pentru ce dreaq ai dat miliarde pe o masina care se strica mai des ca o dacie de 5000E..... In concluzie mi se pare normal sa "bat taraba" de orice M,AMG sau RS in momentul de fata. |
Quote:
|
Quote:
A fanboy, sometimes also called aficionado or supporter, is a person with a liking and enthusiasm for something. Fans of a particular thing or person constitute its fanbase or fandom. They may show their enthusiasm by being a member of a fan club, holding fan conventions, creating fanzines, writing fan mail, or by promoting the object of their interest and attention. Alta mai exact: A person who is completely loyal to a brand (auto), reguardless of if they suck or not. Hai sa eradicam fan-boii ! |
Quote:
|
Quote:
|
Este un comentariu nu de bun simt, ci un comentariu de om sarac. M, RS si AMG nu sunt pentru oameni saraci (as putea extrapola, Audi, BWW si Mercedes nu sunt masini pentru oameni saraci ci pentru upper class, oameni cu venituri peste medie, sunt premium brands). Cei care isi cumpara asemenea masini nu au apartamente, stau la case care in general costa mai mult decat masinile cu un ordin de 3-4 si masina este un moft care ii costa o fractiune din avere, nu reprezinta un efort nici achizitia nici intretinerea. Cei care se plang de ele ca sunt scumpe pur si simplu nu si le permit, nu-si cunos lungul nasului.
Din punctul de vedere al lui GTA masinile care coste peste 10 mii de euro sunt inutile, nu? :) Am trai intr-o lume asemanatoare cu cea de dinainte de 89, toti egalizati la acelasi standard, Dacia si Oltcit, smecheria suprema o Volga. :D |
Quote:
De aici vine comentariul meu,nu din saracia in care personal traiesc. PS.Fanii BMW,fara comentarii tendentioase ca am si pentru voi exemple de gen destule). |
Cutiile automate cedeaza "intentionat", sunt "sealed for life" dar de fapt trebuie schimbat uleiul din ele la 60k km. Shit happens when you party brain naked.
Nu m-am referit la tine ca esti "sarac", nu te cunosc, e vorba de mentalitatea de sarac. Chit ca la noi sunt o gramada cu M3 sau S klass care stau la 2 camere sau la garsoniera, in tarile civilizate oamenii nu "investesc" bani in masini, numai in tigania si manelismul care este romania. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
|
- Copyright 2026 4Tuning