![]() |
|
Re: Club ESPERO
Quote:
|
Quote:
|
salut baietzi!m a rinteresa si pe mine o cotiera fata de espero,daca are cineva astept pm!va multumesc!
|
Uita-te si tu pe anunturi, la sectiunea aia. Sigur gasesti.
|
bob u ziceai ca ai decat o anvelopa fara janta ???? sau care ati zis plz am urgent nevoie de anvelopa doar
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Astazi incercai sa ii pun surubul lipsa de la senzorul tps si surpriza era surubul rupt acolo,desfacui si iacul si fu foarte curat acolo chiar nu avui ce sa curat.Ramane sa scot clapeta cu totul ca vazui ca are 4 piulite de 10 acolo si sa incerc sa scot surubul de acolo pentru ca senzorul tps sta foarte crecanat si asta nu cred ca este deloc bine.Imi poate spune si mie daca cel incercuit din poza este egr,eu il am desfintat cam care ar fi aspectele negative?
|
fratilor am o mare problema :( am fost si la grand garaje la bosh pe valea cascadelor :( are cineva cutie automata sa probez si eu calculatorul ca cica ala ar fi ,nu gasesc nicaieri sh fac cinste platesc nu ma int sa stiu si eu sigur unu nou este 36 mil daca este asta e ce sa fac il iau nou dar sa fiu sigur sa nu dau ca prostu 36 mil degeaba :( care poate va rog din inimi un gest ca intre prieteni :( ca turbez fac 4 luni de cand sta masina :( am dat o poala de bani pe jante acum sistem audio nou :( si stau cu ele in casa :( va rog din inima care poate sa ma ajute
|
de cat e piulita aia de la volan??
|
Quote:
|
bob adumi frate duminica si mie guma aia
|
Quote:
sex@:ne a dat mai demult geo parca,admin ul,o adresa de la niste baieti care dezmembreaza numai espero prin pantelimon,incearca sa cauti acolo,ca noi avem manuale majoritatea de aici,incearca sa cauti asa... |
frate am cautat pe la toate dezmembrarile umblu zile intregi prin tot bucuresti si caut degeaba nu gasesc :( imi vine sa i dau foc si gata
|
Quote:
|
Clar! Gasesti la bani putini masini ca lumea in Germania, eu as opta pt una cu motor de 2000, e mare diferenta intre modelul ala si ale noastre!
Intrebare pt colegi: ansamblul stergatoare se potriveste de la Cielo (8v sau exe) ? Si racordul flexibil (de pe evacuare) se potriveste si ala de la alta masina? Sa stiu ce caut...Vreau sa le schimb :P |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning