Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Mustang 14-04-09 11:24

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2236891)
ce a cautat capra pe plafon? :shock:

Parerea mea: magar si carcotas sa fii sa comentezi la adresa masinii asteia...la cata munca si daruire a avut parte. Intr-adevar mai are nevoie de mici retusuri

Hai sa nu incepem cu cenzuri pe forumul asta. Critica este constructiva si asta nu inseamna ca daca exista o buba, trebuie sa tacem malc, sa nu spunem nimic de ea doar pentru ca a fost mult de munca.

Repet: critica este constructiva si te poate duce sus.
Bine, sa incepi sa spui ca este kitsch, ca arata oribil, ca e aiurea facuta, da: este o tiganie completa. Mai ales daca nu se argumenteaza aceste lucruri. ;)

Antonyo20 14-04-09 15:15

Este adevarat ce spuneti...nu am dispus de bani sa o fac cap cap...dar aveti cuvantul meu...ca masina va suferi o transormare totala!Ce transformare?
1.Vopsita alta culoare
2.Sistem audio de prezentare..cu 6 woofere HIFONICS,amplificatoare..fete de usi din fibra de sticla..si multe altele
3.Voi realiza vara asta si visul la care nu ma pot despartii niciodata si promit ca il voi face realitate pana la 4tuning festival sau chiar mai devreme ...adik montarea unui kit LAMBO DOORS!
4.Montarea unui DVD Player Alpine..cu vreo 4 ecrane langa woofere...si unul care coboara in spate de pe plafon.

5.Masina nu o voi vinde pentru nimic in lume...vreau sa o fac OZN..

6.La acest punct..este o intrebare...credeti ca a-r da bine niste neoane pulsar undercar verzi?:DLA Acest punct astept sugestii de la voi...si promit ca ce veti spune asa voi face..adik ..sa nu fie tiganie sau sa dea chiar bine!

Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de mine!Sa va dea Dumnezeu sanatate!

Danutz Bratosin 14-04-09 15:27

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 2237720)
credeti ca a-r da bine niste neoane pulsar undercar verzi

Eu zic ca ar da bine neoanele...acu depinde si ce culoare o sa o vopsesti!:rolleyes2

andi_cimpean 14-04-09 20:38

nu vad de ce ar arata tiganie...;) cred ca ar arata beton la prezentari...dar trebuie sa te gandesti bine... masinuta...vrei sa o tii exclusiv de strada sau de show-off-uri? De ce iti zic asta?!...daca o tii si de strada si de prezentari, constant vei baga bai in ea pentru a ii face mici retusuri datorate folosirii zi de zi :(.

Antonyo20 14-04-09 23:34

Asta cam asa este...dar..voi incerca sa o tin si de strada si de show-uri..nu o voi scoate cand va ploua.

morpheusmaster 14-04-09 23:42

Succes man cu ceea ce ai de gand sa ii faci!!! Baza, adica kit exterior il ai deja. Neoane merg puse (cauta sa iti iei 1 set de street glow)...si iati in functie de nuanta vopselei...ce sa iti spun'...stii mai bine ce vrei sa ii faci si imi dau seama ca si pe tine doar $ te tin...si app ;) miai ramas dator cu 1 sedinta foto...nu am uitat...Succes

Antonyo20 15-04-09 16:26

29 Attachment(s)
Inca un set de poze..facute cu telefonu` :D

Most_Wanted 16-04-09 00:52

1 Attachment(s)
Bulitura de pe bara se vede naspa ....cred ca putea fi reparata mai cu grija ...

live se vede rau ....

Antonyo20 16-04-09 14:39

Stiu Most_Wanted...dar masina se va transforma total si va fi facuta detaliu cu detaliu....am si spus aici inainte sa vin ca masina are cateva defecte.Stiu ca asa este si nici mie nu imi place...dar masina va fi..ceva ce nu a mai fost si nu va ma fi..va suferi o transformare totala!
vorba lui MICUTZU: " O sa facem treaba...Promit EU!" :D

Mai astept inca sfaturi despre neoanele pulsar...daca fac kitch sau nu. :D

Antonyo20 17-04-09 23:28

Sarbatori fericite la toti membri...Paste Fericit,multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor!

bodyspeed 19-04-09 22:39

7 Attachment(s)
Salut Antonyo sunt baiatul care a venit cu Morf. la tine la stand ....
V-am surprins şi pe voi în poze :D

Antonyo20 21-04-09 07:28

Multumesc BodySpeed!Au iesit super pozele.
Daca cunoaste cineva..sau stie schita de la un kit de LAmbo Doors..vreau sa o vad si eu...poate o fac la strung...sau daca cunoaste cineva..vre-un kit de Lambo Doors mai ieftin..oricre informatie a-r fi bine-venita!
MostWanted stiu ca se ocupa cu asa ceva...daca a-r vrea sa ma ajute si pe mine un pic.. .:D

TM32CIP 21-04-09 12:46

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 2253062)
Multumesc BodySpeed!Au iesit super pozele.
Daca cunoaste cineva..sau stie schita de la un kit de LAmbo Doors..vreau sa o vad si eu...poate o fac la strung...sau daca cunoaste cineva..vre-un kit de Lambo Doors mai ieftin..oricre informatie a-r fi bine-venita!
MostWanted stiu ca se ocupa cu asa ceva...daca a-r vrea sa ma ajute si pe mine un pic.. .:D

cauta pe forumul oltcit userul "valib", si-a facut singur, le-am studiat si eu. E baiat de nota 10 si te-ar ajuta. Succes

Antonyo20 21-04-09 13:03

Am dat de el...am bagat ID-ul de mess in lista...dar sa vedem si daca imi da ADD sau daca mai foloseste acel ID :D . Merci mult de tot CIP..sper sa rezolv ceva cu acest om :D .

TM32CIP 21-04-09 13:14

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 2253798)
Am dat de el...am bagat ID-ul de mess in lista...dar sa vedem si daca imi da ADD sau daca mai foloseste acel ID :D . Merci mult de tot CIP..sper sa rezolv ceva cu acest om :D .

e plecat acum din tm, e acasa de sarbatori, dar va intelegeti voi cand mai da pe mess. Bafta si npc. Eu ma agit pentru wing doors nu doar lambo. Stii tu cele care se deschid pana peste aripa ....

All times are GMT +2. The time now is 15:43.

- Copyright 2026 4Tuning