![]() |
|
sper sa fie bune pozele
3 Attachment(s)
Nu sunt cea mai buna calitate dar e tot ce am putut gasi...din pacate nici asta nu este a mea...ar singura diferenta este culoarea si farurile...:D
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Inca de la inceputul topicului s-a stabilit ca se modifica doar pozele cu masinile membrilor. In plus, pozele alea sunt inutilizabile. Fa poze la masina ziua, la rezolutie de cel putin 800x600, din unghiuri accesibile si o s-o ai modificata.
|
2 Attachment(s)
fratilor...am si eu nevoie de ceva ideei pentru spoilerele la avionul asta...vreau ceva realizabil...si ceva mai unicat;)
p.s.:vreau si un eleron ;) |
3 Attachment(s)
am si yo un pretin cu "bolidul" asta! idei ceva pt el? dc puteti sa imi arati ce iese din ea dc merg unghiurile!
|
Sa vadem Reme ;) :D
|
Reme, poza din mijloc o s-o vezi modificata in 16 feluri, pentru ca a fost aleasa la Virtual 4Tuning League :) Abia astept sa vina deadlineu', sa postam :twisted:
|
2 Attachment(s)
poate cineva sa faca ceva din masinutza asta...jante spoiler etc....daca puteti va multumesc mult....
|
pilula20....incearca si tu sa faci niste poze din unghiuri mai accesibile ;) si se rez.....
|
1 Attachment(s)
aaaa....Reme....gestu` conteaza :sad: mnu a iesit pre bin din pnct meu de vedere :rolleyes2
|
Mama, ma mananca degetele s-o pun si eu pe-a mea, da' mai astept 5 zile :) Reme, daca totusi vrei sa vezi ce-a iesit, te astept pe messenger, daca promiti sa nu dezvalui ce-a iesit :P
|
2 Attachment(s)
Quote:
ceva realizabil zic eu maine, poimaine am s-o postez si'ntr-o "revista" ;) , vor mai intervenii unele mici modificari. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
sal poate cineva sa puna un model de janta pe o masina ?????
va sunt recunoscator |
Quote:
|
1 Attachment(s)
antonio74.......:???: :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
|
- Copyright 2026 4Tuning